Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Tarlada gidiyo sanki En sağdan başladı yeşil İ20'nin önüne atladı önce Sosyal medyaya vermelik.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce ne zaman ankaraya gelsem, trafğin %90 nı cezadan muaf sanıyorum, gergin bir akış var Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne zaman ankaraya gelsem, trafğin %90 nı cezadan muaf sanıyorum, gergin bir akış var Ceza yazmadıklarından böyle abi. Sadece radar kurmayı biliyorlar. Şu şerit işgallerine bi baksalar bi ceza yazmaya başlasalar trafiğin yarısı azalır. Otobanda sol şeritte 100ün üzerine çıkamıyorken sağdan 120 130 gidebiliyorum 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Otobanda sol şeritte 100ün üzerine çıkamıyorken sağdan 120 130 gidebiliyorum +1 Pazar akşamı Esenboğaya gittim geldim, sağlam da yağmur yağıyordu, sol şerit 90-100 ile gidiyo, en sağ 2 şeritten 120-130 ile gittim geldim çevre yolunda. Çevre yolu da değil sadece şehir içi ana arterler de aynı Sol şerit hep dolu Yorum bağlantısı
Recommended Posts