İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Ahmet Ekici

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Geçmiş olsun

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Evren Erakçora yazdı:

Kendine göre haklı, 500m den selektör yaparak geliyor. 

Kesinlikle hakli, ben kimim ki sol seritte sollama yapacagim 1.0 lt arabayla :biggrin:

Evren Erakçora yazdı:

Kendine göre haklı, 500m den selektör yaparak geliyor. 

Kesinlikle hakli, ben kimim ki sol seritte sollama yapacagim 1.0 lt arabayla :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gökhan Tuna yazdı:

Tesekkurler, 70mai A5XX bir model; telefonda guzel duruyor; ancak macbook air icinde acele montaj yapacagim icin whatsapp tan kendime attim; o esnada kalite kaybi olmus olabilir.. 

Daha iyi bilirsin tabi de, whatsapp çöp ediyor videoyu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Herif 2 km'den selektör atmış :shok: Zannedersin DTM yarışında :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

E yuh denir buna. Acelen ne ya?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
(düzenlendi)

Lanet bir dört yol, sağa sola bakmaktan abandone oluyorsun. Dolmuşla karşılıklı olarak hareket ediyoruz, ablamız da sağdan sola geçiyor. Dolmuş ezebilirdi de ama piyango bana vuruyor. Önüme bakmamla frene basmam bir oldu. Neyse ki kimse de bir şey yok. :nazar:  

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Şaşkın 3
  • Üzgün 4
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İsa Acar yazdı:

Lanet bir dört yol, sağa sola bakmaktan abandone oluyorsun. Dolmuşla karşılıklı olarak hareket ediyoruz, ablamız da sağdan sola geçiyor. Dolmuş ezebilirdi de ama piyango bana vuruyor. Önüme bakmamla frene basmam bir oldu. Neyse ki kimse de bir şey yok. :nazar:  

@İsa Acar ağabey, DDPAI N5 Dual kameradan ne derece memnunsun? 1 çok çok az, 10 çok çok fazla

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Emre Şimşek yazdı:

@İsa Acar ağabey, DDPAI N5 Dual kameradan ne derece memnunsun? 1 çok çok az, 10 çok çok fazla

İhtiyaç oldu, gündüz şartlarında, ışık arkadan vurmuş gayet net bir görüntü. Onun haricinde, ön-arka kamera için gece görüntüleri nasıl hiç açıp bakmadım. Radar kitini de almıştım, hareket gördüğünde kayda başlıyor ama sonuçta akü koruması olduğu için o da ne kadar süre kayıt yapar bilemiyorum. Bu şartlarda değerlendirirsem mecbur 10 vermem gerekir. Gece çekimlerini izlemek lazım, puanlamayı değiştirebilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Neyseki olumsuz sonuçlanmamış geçmiş olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...