Gökhan Tuna 19 Mart Paylaş 19 Mart Evren Erakçora yazdı: Kendine göre haklı, 500m den selektör yaparak geliyor. Kesinlikle hakli, ben kimim ki sol seritte sollama yapacagim 1.0 lt arabayla Evren Erakçora yazdı: Kendine göre haklı, 500m den selektör yaparak geliyor. Kesinlikle hakli, ben kimim ki sol seritte sollama yapacagim 1.0 lt arabayla 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart Paylaş 19 Mart Gökhan Tuna yazdı: Tesekkurler, 70mai A5XX bir model; telefonda guzel duruyor; ancak macbook air icinde acele montaj yapacagim icin whatsapp tan kendime attim; o esnada kalite kaybi olmus olabilir.. Daha iyi bilirsin tabi de, whatsapp çöp ediyor videoyu. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Mart Paylaş 23 Mart Herif 2 km'den selektör atmış Zannedersin DTM yarışında 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Mart Paylaş 27 Mart (düzenlendi) Lanet bir dört yol, sağa sola bakmaktan abandone oluyorsun. Dolmuşla karşılıklı olarak hareket ediyoruz, ablamız da sağdan sola geçiyor. Dolmuş ezebilirdi de ama piyango bana vuruyor. Önüme bakmamla frene basmam bir oldu. Neyse ki kimse de bir şey yok. 27 Mart tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi 1 3 4 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Mart Paylaş 27 Mart Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Paylaş 27 Mart İsa Acar yazdı: Lanet bir dört yol, sağa sola bakmaktan abandone oluyorsun. Dolmuşla karşılıklı olarak hareket ediyoruz, ablamız da sağdan sola geçiyor. Dolmuş ezebilirdi de ama piyango bana vuruyor. Önüme bakmamla frene basmam bir oldu. Neyse ki kimse de bir şey yok. @İsa Acar ağabey, DDPAI N5 Dual kameradan ne derece memnunsun? 1 çok çok az, 10 çok çok fazla Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Mart Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: @İsa Acar ağabey, DDPAI N5 Dual kameradan ne derece memnunsun? 1 çok çok az, 10 çok çok fazla İhtiyaç oldu, gündüz şartlarında, ışık arkadan vurmuş gayet net bir görüntü. Onun haricinde, ön-arka kamera için gece görüntüleri nasıl hiç açıp bakmadım. Radar kitini de almıştım, hareket gördüğünde kayda başlıyor ama sonuçta akü koruması olduğu için o da ne kadar süre kayıt yapar bilemiyorum. Bu şartlarda değerlendirirsem mecbur 10 vermem gerekir. Gece çekimlerini izlemek lazım, puanlamayı değiştirebilir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts