Emre Şimşek 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Bir kaç aylık bir video, derleyip daha uzun metrajlı bir şey hazırlayacağım nasipse.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Yeni kameram ile ilk günden ilk aksiyon. Ona kimse durmadığı için o da durmuyormuş. Ne güzel bir kural değil mi? Herkes durmasın o zaman. Neyse ki çok uzatmadan ayrıldık. Umarım bir dahaki sefere durması gerektiğinde durur. https://youtube.com/shorts/Osk08WqF0ug?si=FabuAaGjBFC_6hRx 4 6 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Bugün okuldan gelirken oldu. Galiba yanındaki ile konuştuğu için görmedi beni. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Emre Şimşek yazdı: Bir kaç aylık bir video, derleyip daha uzun metrajlı bir şey hazırlayacağım nasipse.. Siz çok sakin birine benziyorsunuz... Ben olsam... Ben senin sürdüğün arabanın şaksdaşskdjaşksdja Gözüne kulağına şaksadjşalskjdasd 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Siz çok sakin birine benziyorsunuz... Ben olsam... Ben senin sürdüğün arabanın şaksdaşskdjaşksdja Gözüne kulağına şaksadjşalskjdasd Motorcu bile adama el kol yapıyor videoda görünüyor Ailem varken sakinim yoksa ana avrat düz gidiyorum ama adamla yüz göz olmadan başka bir ortamda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts