Ahmet Ekici 12 Haziran Yazar Paylaş 12 Haziran Bahane hazır. Sinyal verdim görmüyor musun? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Haziran Paylaş 12 Haziran Azad Mirzade yazdı: Bu motorcuların aymazlığı beni benden alıyor, bir aydır trafikte motorcu olarak seyir halindeyim, arabacılardan çok motorculardan stres yükleniyorum. Ne zaman nerden çıkacakları belirsiz. Vaay motora bir bindin hemen arabacı olduk hee? 3 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Emre Şimşek yazdı: Vaay motora bir bindin hemen arabacı olduk hee? hahaha, valla öyle oldu, Zafer Akçay izleye izleye, her yerden her şey çıkabilir modunda kullanıyorum motoru. Emre İstanbul'da motosiklet kullanmak survivordan farksız valla dün kuzey marmaraya çıktım, rüzgardan yere yapışacaktım, çok tehlikeli buralar ya. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Azad Mirzade yazdı: Emre İstanbul'da motosiklet kullanmak survivordan farksız valla İstanbulda kullanılabilinecek en iyi vasıta scooter. İst trafiğinde son 30 senede toplamda 500 bin km kadar motosiklet sürmüşlüğüm var, araba çok pis bir işkence. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mertol Kip yazdı: İstanbulda kullanılabilinecek en iyi vasıta scooter. İst trafiğinde son 30 senede toplamda 500 bin km kadar motosiklet sürmüşlüğüm var, araba çok pis bir işkence. Zati bende de skuter var, honda dio aldım gidip geliyorum, ama trafik açık olduğu zamanlar tehlikeli bir hale geliyor, biraz daha güçlü bir şey lazım sanki. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Azad Mirzade yazdı: hahaha, valla öyle oldu, Zafer Akçay izleye izleye, her yerden her şey çıkabilir modunda kullanıyorum motoru. Emre İstanbul'da motosiklet kullanmak survivordan farksız valla dün kuzey marmaraya çıktım, rüzgardan yere yapışacaktım, çok tehlikeli buralar ya. Techizatların tam dimi? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Emre Şimşek yazdı: Techizatların tam dimi? Ayakkabım eksik ya, sol ayağım sakat öyle her ayakkabıyı da giyemiyorum, sadece motorda giymelik greyder tarzı bi bot alıcam sanırım. -normalde spor harici giyemem- 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts