Murat Gedik Dün saat 12:37 Yazar Paylaş Dün saat 12:37 Bu harita da hoşuma gitti o yüzden ekledim 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:33 Paylaş Dün saat 15:33 İlkay Başaran yazdı: Kutuplara gitmedik ki aynı yerden bakıyoruz yine hata var işte Ben de onu diyorum. Dünya düz 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 15:46 Paylaş Dün saat 15:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de onu diyorum. Dünya düz Bence yuvarlak. Düz olsa nasıl duracak öküzün boynuzunda dükkan tabelası gibi? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 16:55 Paylaş Dün saat 16:55 Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:52 Paylaş Dün saat 18:52 Mehmet Yeter yazdı: Buzullardaki buzları getirsek küresel ısınma çözülür. Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 19:14 Paylaş Dün saat 19:14 Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:30 Paylaş Dün saat 19:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. O zaman ekosistem bozulmaz mi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:45 Paylaş Dün saat 19:45 Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:59 Paylaş Dün saat 20:59 Servet Aydın yazdı: Net bilgim yok laki ingiltere oldupundan daha büyükmüş haritada. Gövde gösterisi içinmiş streling e bir ilginiz mi var bayım? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 22:13 Paylaş Dün saat 22:13 Çağlar Bayur yazdı: streling e bir ilginiz mi var bayım? Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 22:21 Paylaş Dün saat 22:21 Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana Gollük orta gelmiş ama neyse… 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Gollük orta gelmiş ama neyse… Totosu yiyen boş kaleye gol atsın🔪 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neyin gövdesini göstermişler düz dedik ya yani şöyle mi büyütmüşler servet abi Beyle🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana DEMİYCEZ! 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ekvator bölgesine perde çekmek de mantıklı geliyor. veya PVC ile açılıp kapanabilir yapılsa... 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Kayseri şehir hastanesi, 4 araçlık yer işgal etmiş. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Sir Servet diyeceksiniz bundan sonra bana Sör ün eli tutulmazmış 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Kayseri şehir hastanesi, 4 araçlık yer işgal etmiş. geri geri gelip az ittirsek düzelir aslında. Servet Aydın yazdı: Sir Servet yok, küfür yok arkadaşına aaa... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: geri geri gelip az ittirsek düzelir aslında. 4 tarafına 4 tane araba koyacaksın, çıkamayacak. 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts