İçeriğe Yönlendir

Çakar Ledli Stop/Fren Lambası

Fatih Ozen

Recommended Posts

Ahmet Özalp

Ledi bilmiyorum da 3. Stop yani bagaj stop lambasında çakar modülü vardı fiestam da muayeneden geçmeyecek diye sökmüştüm

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Bir saat önce, Servet Aydın yazdı:

Bile derken ağır oldu ama

Servet abi senin kangoda ilk çalıştırmada siyah duman varmı(kullanım esnasında yok) birde ilk gaza yüklenince geç tepkime olayı varmı (105'lık) Arkadaşa 2010 model aldıkta bu 2 durum pek normal gibi gelmiyor bana. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İkisi de yok. Biraz devir çevirin düşük hızla giderken. 2 vites 50km/h ile bir kaç km gidin, sonra 70'e çıkın aynı viteste. Sonrasında yine 40 - 50 km/h hızla yine gidin. Bunu bir kaç defa yapın. Araç toparlar. Km kaç?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
12 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

İkisi de yok. Biraz devir çevirin düşük hızla giderken. 2 vites 50km/h ile bir kaç km gidin, sonra 70'e çıkın aynı viteste. Sonrasında yine 40 - 50 km/h hızla yine gidin. Bunu bir kaç defa yapın. Araç toparlar. Km kaç?

Aracın gidişinde bir sorun yok. Devirli kalkar yada yüksek devirde gaza yüklenince gayet güzel gidiyor ama düşük devirde(turbo devrede değilken) yüklenince gaza şahlanması biraz geç. Benim araç 75(yazılımlı 95) aynı durumda daha erken gaza tepki veriyor.

95bin km cıvarında araç, 5-6  aydır bizde.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Turbo vnt bunda. Basınç 1200 devirden itibaren her devirde sabit.

Ayrıca 1650 kg araç ve 6 vites. Normal herşey

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
12 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Güneş arkadan vuruyor ve normal stoplar belli olmuyor 3. Stop daha parlar :) başta hızlı sonra yavaş yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor benim 3. Stop.

Bende de 3. stopta modül var 10 kez seri çakar sonra sabit yanar.

11 saat önce, Ahmet Özalp yazdı:

Ledi bilmiyorum da 3. Stop yani bagaj stop lambasında çakar modülü vardı fiestam da muayeneden geçmeyecek diye sökmüştüm

Üstte yazdığım modülümle 1 ay önce muayeneden geçtim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Kırmızı ışıkta önemde bekleyen bir kaç araçta denk geldim, fren boyunca sürekli çakıyor ve çok rahatsız edici yani. Bir kaç kez yapıp sonra normale dönmesi gerekli küfür yememek için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
2 saat önce, Metin Akbal yazdı:

Bende de 3. stopta modül var 10 kez seri çakar sonra sabit yanar.

Hiç hoşlanmıyorum... Ani frende çakacak şekilde olmalı. 

Sıkışık trafikte önünde böyle birinin gittiğini düşünsene :)

30 dakika önce, Murat Atagenç yazdı:

Kırmızı ışıkta önemde bekleyen bir kaç araçta denk geldim, fren boyunca sürekli çakıyor ve çok rahatsız edici yani. 

Bunlar tam bir feraket.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hiç hoşlanmıyorum... Ani frende çakacak şekilde olmalı. 
Sıkışık trafikte önünde böyle birinin gittiğini düşünsene [emoji4]

Sıkısık trafikte elinde telefonu ruju dusurmeyen aynaya kendine bakmak icin bakan erkek kadinlar icin gayet etkin ikaz verici :)
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
19 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Sıkısık trafikte elinde telefonu ruju dusurmeyen aynaya kendine bakmak icin bakan erkek kadinlar icin gayet etkin ikaz verici :)

Hımm.. Haklısın. 

Frene basınca korna da çalsın... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yok o kadari ayip olur dururlar herhalde.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çakar modül bi tane var resmen. GS100a diye bi şey. İstediğim gibi yönetemiyorum, öyle iş mi olur.

Ben de çakar istiyorum ama yönetebileceğim bi şey olmalı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
6 saat önce, Murat Atagenç yazdı:

Kırmızı ışıkta önemde bekleyen bir kaç araçta denk geldim, fren boyunca sürekli çakıyor ve çok rahatsız edici yani. Bir kaç kez yapıp sonra normale dönmesi gerekli küfür yememek için.

bu bölümde uzunlar daki güçlü philips ampülüm işe yarıyor bende

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

bu bölümde uzunlar daki güçlü philips ampülüm işe yarıyor bende

Ben de yapıyordum, arka sisini açanlarada hatta. Yalnız bu tip şeyleri serseri tayfası yaptığı için sonra önümü kesmeye, durdurmaya çalışıyorlar,...

Çalıyı dolanmak en iyisi sabır edilebildiği kadar, nasıl bi psikopat çıkacağı belli olmuyor dikkat etmek lazım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
51 dakika önce, Murat Atagenç yazdı:

önümü kesmeye, durdurmaya çalışıyorlar,...

bu bölümde de bende muhteşem dumanlı arka 80 mm egzos ile final yapıyorum, 1 hafta kendine gelemez

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...