Cavit Çırakoğlu 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz.) Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 13 Şubat 2018 Paylaş 13 Şubat 2018 Ben EBA yı daha çok kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Şubat 2018 Paylaş 13 Şubat 2018 On 12.02.2018 at 22:48, Mehmet Göktürk yazdı: Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz. Benim okulda 2 tane yaşlı öğretmen yapıyor. Bir sorun olduğunda öğrenci gönderiyor. Bende ipe un seriyorum bilerek. Gitsinler biraz ders anlatsınlar diye. Beni sevmiyorlar o yüzden 4 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz.Hocam çok haklısınız. Artık herşey slayttan sunum dan anlatılıp ellerinede bir iki tane printerdan çıktı veriliyor al sana ödev diye. Çocuk 1 de ama defter kitap kullanma alışkanlığı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 Benim oğlan 4 ü bitirecek. güya akıllı takdir felan alıyor. çarpım tablosunu daha öğrenememiş. bis sürü çok basamaklaı bölme felan yapıyorlar ama anlamadan yapmayı alıştırmışlar. Çok üzücü. olaya el koydum kendim anlatacağım artık okula da mümkün olduğu kadar göndermeyeceğim gün hakkı kadar. not: defter alışkanlığı zaten yok. 8 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Benim okulda 2 tane yaşlı öğretmen yapıyor. Bir sorun olduğunda öğrenci gönderiyor. Bende ipe un seriyorum bilerek. Gitsinler biraz ders anlatsınlar diye. Beni sevmiyorlar o yüzden bt cilelrden korkulur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Benim oğlan 4 ü bitirecek. güya akıllı takdir felan alıyor. çarpım tablosunu daha öğrenememiş. bis sürü çok basamaklaı bölme felan yapıyorlar ama anlamadan yapmayı alıştırmışlar. Çok üzücü. olaya el koydum kendim anlatacağım artık okula da mümkün olduğu kadar göndermeyeceğim gün hakkı kadar. not: defter alışkanlığı zaten yok. bt cilelrden korkulur.. Hakeden hakettiği kadar hocam. Diğerleri aradığında telefon kapandığında sınıflarında oluyorum. Ama bazılarında ipe un seriyorum. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 Morpakampus veya Okulistik şüphesiz faydalıdır. Öğretmen için hem destekleyici hemde planlayıcıdır. M. Göktürk hocamın çocuğu okula göndermeme fikrine katılmakla beraber mutlaka ve mutlaka Okulistik ve morpakampus öneriyorum. Konuların takibi konusunda çok yardımcı olacaktır. Birde okulistik, morpakampus interaktif tahtalarda çok daha etkin öğrenci katılımı sağlar. Bence kontrollü kullanılan her bilgi kaynağı faydalıdır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 11 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Benim oğlan 4 ü bitirecek. güya akıllı takdir felan alıyor. çarpım tablosunu daha öğrenememiş. bis sürü çok basamaklaı bölme felan yapıyorlar ama anlamadan yapmayı alıştırmışlar. Çok üzücü. olaya el koydum kendim anlatacağım artık okula da mümkün olduğu kadar göndermeyeceğim gün hakkı kadar. not: defter alışkanlığı zaten yok. bt cilelrden korkulur.. Not şişirme de büyük sıkıntı, özel okulda mı hocam? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 özelde evet. şişirmeden çok çok şey yaptırma derdi gözlüyorum ama öğretmeden geçip gittikleri için bu kez hiçbiri olmuyor. Öğrencinin morali de bozuluyor. "bu kolay" diyorlar hep herkes çalıştırırken. Oysa ben oğlana "bu zor bunu yap süper soru" diyebilmeliyim. Hep kolayı yapmayı niye öğretelim ki? Artık "bu kolay yapabilirsin" demiyorum bilerek. "Bu zor bunu yapalım" diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat 2018 Paylaş 14 Şubat 2018 Ben lisedeyken bir fizik hocası vardı , adam bir derste bir soru çözerdi ama o soruyla bütün konuyu öğrenirdin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts