İçeriğe Yönlendir

Morpa Kampüs Üyeliği

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Cavit Çırakoğlu
Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz.
:))
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
On 12.02.2018 at 22:48, Mehmet Göktürk yazdı:

Sınıfta bazı öğretmenler morpa kampüsü açıp dersi otomatiğe alıyor. Ona çok kızıyoruz.

Benim okulda 2 tane yaşlı öğretmen yapıyor. Bir sorun olduğunda öğrenci gönderiyor. Bende ipe un seriyorum bilerek. Gitsinler biraz ders anlatsınlar diye. Beni sevmiyorlar o yüzden :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Hocam çok haklısınız. Artık herşey slayttan sunum dan anlatılıp ellerinede bir iki tane printerdan çıktı veriliyor al sana ödev diye. Çocuk 1 de ama defter kitap kullanma alışkanlığı yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Benim oğlan 4 ü bitirecek. güya akıllı takdir felan alıyor. çarpım tablosunu daha öğrenememiş. bis sürü çok basamaklaı bölme felan yapıyorlar ama anlamadan yapmayı alıştırmışlar. Çok üzücü.

olaya el koydum kendim anlatacağım artık okula da mümkün olduğu kadar göndermeyeceğim gün hakkı kadar.

not: defter alışkanlığı zaten yok.

8 saat önce, Mehmet Kaya yazdı:

Benim okulda 2 tane yaşlı öğretmen yapıyor. Bir sorun olduğunda öğrenci gönderiyor. Bende ipe un seriyorum bilerek. Gitsinler biraz ders anlatsınlar diye. Beni sevmiyorlar o yüzden :D

bt cilelrden korkulur..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Benim oğlan 4 ü bitirecek. güya akıllı takdir felan alıyor. çarpım tablosunu daha öğrenememiş. bis sürü çok basamaklaı bölme felan yapıyorlar ama anlamadan yapmayı alıştırmışlar. Çok üzücü.

olaya el koydum kendim anlatacağım artık okula da mümkün olduğu kadar göndermeyeceğim gün hakkı kadar.

bt cilelrden korkulur..

Hakeden hakettiği kadar hocam. 

Diğerleri aradığında telefon kapandığında sınıflarında oluyorum. Ama bazılarında ipe un seriyorum. 

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Morpakampus veya Okulistik şüphesiz faydalıdır.  Öğretmen için hem destekleyici hemde planlayıcıdır. M. Göktürk hocamın  çocuğu okula  göndermeme fikrine katılmakla beraber mutlaka ve mutlaka Okulistik ve morpakampus öneriyorum. Konuların takibi konusunda çok yardımcı olacaktır. Birde okulistik, morpakampus  interaktif tahtalarda çok daha etkin öğrenci katılımı sağlar. Bence kontrollü kullanılan her  bilgi kaynağı faydalıdır.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
11 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

bt cilelrden korkulur..

Not şişirme de büyük sıkıntı, özel okulda mı hocam?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

özelde evet. şişirmeden çok çok şey yaptırma derdi gözlüyorum ama öğretmeden geçip gittikleri için bu kez hiçbiri olmuyor. Öğrencinin morali de bozuluyor.

"bu kolay" diyorlar hep herkes çalıştırırken. Oysa ben oğlana "bu zor bunu yap süper soru" diyebilmeliyim. Hep kolayı yapmayı niye öğretelim ki? Artık "bu kolay yapabilirsin" demiyorum bilerek. "Bu zor bunu yapalım" diyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ben lisedeyken bir fizik hocası vardı , adam bir derste bir soru çözerdi ama o soruyla bütün konuyu öğrenirdin.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...