Mert Yeldan 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: Ama listeye adımı yazdım zaten. Artı sen de yazdın Tamam o zaman bi sen geliyorsun biz gelmiyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kimmiş engel çıkaran dedeme, dövelim Kişi deel ,Servetim, servis şöförüme engel olan durumdan bahsediyom. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 52 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Tamam o zaman bi sen geliyorsun biz gelmiyoruz. Mehmet Yeter i de alsın giderken 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 3 saat önce, Haşmet Güngör yazdı: Geçen sefer hukuk engeli çıktı. Hukuk varsa gelirim. Hukuk engel tanımaz. Engelsiz bi dünya için elele? 5 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Kişi deel ,Servetim, servis şöförüme engel olan durumdan bahsediyom. O dayak yenecek;king beni evire çevire dövecek? 3 saat önce, Mehmet Yeter yazdı: Servet abi beni tuzladan alan olursa seve seve gelirim. Yolumuz tuzla’dan da geçer elbet. Alırız geçerken dedemle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Bir saat önce, Cem Işık yazdı: Hukuk engel tanımaz. Engelsiz bi dünya için elele? O dayak yenecek;king beni evire çevire dövecek? Yolumuz tuzla’dan da geçer elbet. Alırız geçerken dedemle Tesekkur ederim Cem bey. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 4 saat önce, Servet Aydın yazdı: O tarafta kim var hiç bilmiyorum. O zamana kadar al bi araba sende Guzel diyorsun Servet abide gonlume ve keseme gore arac bulmak samanlikta igne aramak gibi birsey acaba tanidik birilerinden land mi alsam diyorum sonra vazgeciyorum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Az daha beri gelseniz ortada falan buluşsak olmaz mı taaa Suvas ta arkadaşlar falan var...Angara dan öteye geçmem gayrıUçaklar bu günler için var efenim [emoji4] Uçaklar kovalasın seniBir defa bindim. Gideceğim yer amerika falan değilse bir daha binmem ben. Amerika da ne işin var 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Ne işi var suvaslının burada allah muhafaza gelir filan GEBZE kaldıramaz bu yükü. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı: Ne işi var suvaslının burada allah muhafaza gelir filan GEBZE kaldıramaz bu yükü. Süvaslı ile adanalı yanlarına bir nevşehirli alıp gelseler de görsek 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2018 Yazar Paylaş 1 Şubat 2018 Guzel diyorsun Servet abide gonlume ve keseme gore arac bulmak samanlikta igne aramak gibi birsey acaba tanidik birilerinden land mi alsam diyorum sonra vazgeciyorum:pSatarım 65 oldu Gel sen gel Ne işi var suvaslının burada allah muhafaza gelir filan GEBZE kaldıramaz bu yükü. Yok la pampuk gibin wakkas Süvaslı ile adanalı yanlarına bir nevşehirli alıp gelseler de görsekNerde onlarda o cesaret 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Tın tın gidemem ben. Uymam ben o traktörcülere. Ben çıktım mı yola 5 saatte gebzede olmalıyım. 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Şemdinli den canlı yayınla katılırım artık. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Tın tın gidemem ben. Uymam ben o traktörcülere. Ben çıktım mı yola 5 saatte gebzede olmalıyım. 2 kanatlıya bin, 1 saatte gebze'desin Yorulmak da yok. Akşam da yine 2 kanatlı ile 1 saatte nevşehir'desin 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 4 kolluya binmeden gelin nasıl gelirseniz gelin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 2 kanatlıya bin, 1 saatte gebze'desin [emoji4] Yorulmak da yok. Akşam da yine 2 kanatlı ile 1 saatte nevşehir'desin [emoji4]Bir saat önceden yarım saatte alana git. 15 dakka taksi yap Bir saat uç 15 dakka otobüsle taksi yap. 1,5 saatte gebzeye git Ne kadar etti ? [emoji4] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir saat önceden yarım saatte alana git. 15 dakka taksi yap Bir saat uç 15 dakka otobüsle taksi yap. 1,5 saatte gebzeye git Ne kadar etti ? Havalimanı gebze arası 1.5 saat değil ki? yarım saat maksimum. Evinden havalimanı 30dk. 1 saat evvel oradasın. 1 saat uçtun. 30dk mangalbaşı totalde 3 saat. Ve hiç yorulmadın 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Ocakbaşı ile havaalanı arası efendi gidilirse 25 dakika Servet Aydın stayla gidilir ise 15 dakika 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bir saat önceden yarım saatte alana git. 15 dakka taksi yap Bir saat uç 15 dakka otobüsle taksi yap. 1,5 saatte gebzeye git Ne kadar etti ? Her hafta ankaraya giderken ettiğim soft küfürler... Ben alırım sabihadan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Tın tın gidemem ben. Uymam ben o traktörcülere. Ben çıktım mı yola 5 saatte gebzede olmalıyım. Ben de iyi Co Pilot Luk yaparım.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Havalimanı gebze arası 1.5 saat değil ki? yarım saat maksimum. Evinden havalimanı 30dk. 1 saat evvel oradasın. 1 saat uçtun. 30dk mangalbaşı totalde 3 saat. Ve hiç yorulmadın [emoji4]O kaslarda oluşacak gerginliği neden hesaba katmıyorsun. Yarım saat boyunca tırmanıyor o uçak. [emoji28]Ben de iyi Co Pilot Luk yaparım....Virajlarda kapı kolundan, tavandaki el tutma yerinden tutmak yok. Yavaş demek yok. Zırt pırt durmam. Uyar mı ? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 26 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: O kaslarda oluşacak gerginliği neden hesaba katmıyorsun. Ona çözüm kolay ya, dert ettiğin şeye bak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2018 Yazar Paylaş 1 Şubat 2018 Tın tın gidemem ben. Uymam ben o traktörcülere. Ben çıktım mı yola 5 saatte gebzede olmalıyım. Geçti onlar. Hız tüneli ile 6.5 saat el mecbur Ben de mi gelsem...Hadi buyur Ben de iyi Co Pilot Luk yaparım....Gelmeyenin ledleri patlaya. Birde emmiden direksiyon isteme. Acayip kıskanır 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Ankaradan gidecek olan yok mudur/ var mıdır? Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Şimdi, Murat Sürücü yazdı: Ankaradan gidecek olan yok mudur? Serkan Toker var,Erkan dikici var,yetmez mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts