Murat Sürmeli 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Serkan Toker var,Erkan dikici var,yetmez mi?Cepten tam göremedim, ilk mesajdaki liste güncel değil o zaman. Serkanlarla konuşayım o vakit. Hatundan izin alabilirsem ben de gelirim birlikte Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2018 Paylaş 1 Şubat 2018 Gelmeyenin ledleri patlaya. Birde emmiden direksiyon isteme. Acayip kıskanır Baştan copilotlupu kabul etmiş diye. O detaya girmemiştim ben. Vermem. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Şubat 2018 Yazar Paylaş 1 Şubat 2018 Serkan Toker var,Erkan dikici var,yetmez mi?Serkanın farklı planı vardı o tarihte hatırladığım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 Ne işi var suvaslının burada allah muhafaza gelir filan GEBZE kaldıramaz bu yükü. Geldik evden dışarı çıkamadın bebiş...Nerde onlarda o cesaret Ankaradan öteye yok. Samanlı dağları hariç Tın tın gidemem ben. Uymam ben o traktörcülere. Ben çıktım mı yola 5 saatte gebzede olmalıyım. Çirkin.5 saatte de gitse3 saatte de gitse çirrkinnnn 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 7 saat önce, Servet Aydın yazdı: 8 saat önce, Cem Işık yazdı: Serkan Toker var,Erkan dikici var,yetmez mi? Serkanın farklı planı vardı o tarihte hatırladığım. Abi dur emrivaki yapıyorum ya? 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: O kaslarda oluşacak gerginliği neden hesaba katmıyorsun. Yarım saat boyunca tırmanıyor o uçak. Virajlarda kapı kolundan, tavandaki el tutma yerinden tutmak yok. Yavaş demek yok. Zırt pırt durmam. Uyar mı ? No Problem... 160 la viraja girerken mesaj yazıyorum ben... 9 saat önce, Servet Aydın yazdı: Geçti onlar. Hız tüneli ile 6.5 saat el mecbur Hadi buyur Gelmeyenin ledleri patlaya. Birde emmiden direksiyon isteme. Acayip kıskanır Fio ile geliriz.... direksiyonu ona veririm bi müddet sonra zaten canı sıkılır geri verir... 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Baştan copilotlupu kabul etmiş diye. O detaya girmemiştim ben. Vermem. Kendi verirse sürerim vermezse sıkıntı yok... yolda notebook dan teybine klip filan atarım ... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 3 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kendi verirse sürerim vermezse sıkıntı yok... yolda notebook dan teybine klip filan atarım ... Hımm.. seninle yolculuk keyifli olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 5 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: 5 saatte de gitse 3 saatte de gitse çirrkinnnn 72 saatte gidebliom ben 13 saat önce, Cem Işık yazdı: Serkan Toker var,Erkan dikici var,yetmez mi? mayısa kadar antfrize bağımlılar 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 5 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: 72 saatte gidebliom ben mayısa kadar antfrize bağımlılar Gelemezler mi demek istiyorsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Gelemezler mi demek istiyorsun mimkin deel.. kaldırım taşını donuk gördü bu gözler 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 Gelmesinler, kaşarlı küfteleri, baharatlı özel küfteleri, biftekleri, tavıkları biz yirik. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 5 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Gelmesinler, kaşarlı küfteleri, baharatlı özel küfteleri, biftekleri, tavıkları biz yirik. Emmi gelmez ise, çekirdek çitleyemeyez ki 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 Şimdi, Haşmet Güngör yazdı: Emmi gelmez ise, çekirdek çitleyemeyez ki Buluruz be abi çaresini. Biz gideriz olmadı almaya Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 He ya doğru ,Servet'in tropide yol üstü, uğrar getirir zahir de ,yemesine kim engel olacak. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 14 saat önce, Servet Aydın yazdı: Serkanın farklı planı vardı o tarihte hatırladığım. Çalışıyorum ben ama hafta sonu olduğu için biraz başına buyruk olabiliyorum.. Nakit onbin elden alırsam gelirim, benimle foto çekilme şerefine nail olacaksınız.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 59 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Buluruz be abi çaresini. Biz gideriz olmadı almaya Hah bu iyi fikir... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 6 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Geldik evden dışarı çıkamadın bebiş...Ankaradan öteye yok. Samanlı dağları hariç Çirkin. Seni yaradana gurban gardaşım.. Anadolunun yiğit delikanlısı, doğudan yükselen aydınlık... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 Seni yaradana gurban gardaşım.. Anadolunun yiğit delikanlısı, doğudan yükselen aydınlık...Hey seni yaradana gurban gardaşım. Başken tin son babayiğidi... 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 40 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Çalışıyorum ben ama hafta sonu olduğu için biraz başına buyruk olabiliyorum.. Nakit onbin elden alırsam gelirim, benimle foto çekilme şerefine nail olacaksınız.. f 16 yı bırakıp gideceksen neden olması. tamamı nakit 10 bin tl 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 Ocakbaşından sonra portif a.ş. de patlama show olacak mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ocakbaşından sonra portif a.ş. de patlama show olacak mı? biz ocakbaşında otururken, portif AŞ deki patlamayı izleyebileceğiz, o derece yani 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat 2018 Yazar Paylaş 2 Şubat 2018 Emmi gelmez ise, çekirdek çitleyemeyez kiDişleri de tutmuyor artık He ya doğru ,Servet'in tropide yol üstü, uğrar getirir zahir de ,yemesine kim engel olacak. Hiç kimse. Zaten dönüşte oradan Antep'e geçeceğim. Yolluk olur bana Çalışıyorum ben ama hafta sonu olduğu için biraz başına buyruk olabiliyorum.. Nakit onbin elden alırsam gelirim, benimle foto çekilme şerefine nail olacaksınız.. [emoji6] 10bin? Landı bırakam Seni yaradana gurban gardaşım.. Anadolunun yiğit delikanlısı, doğudan yükselen aydınlık...Hey seni yaradana gurban gardaşım. Başken tin son babayiğidi...Körlerle sağırlar birbirini ağırlar Ocakbaşından sonra portif a.ş. de patlama show olacak mı?Gösterim ücrete tabidir biz ocakbaşında otururken, portif AŞ deki patlamayı izleyebileceğiz, o derece yaniAman, iyi ki dün elektrikler gitti. Hemen suçu bana at Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Şubat 2018 Paylaş 2 Şubat 2018 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ocakbaşından sonra portif a.ş. de patlama show olacak mı? Havayi fişek var bende fitiline King elektrik versin sonucu hep beraber gözleyek....uzaktan kameramenlık yaparım ben... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts