Burak Genç 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Beyler, mazdaclubtr ile birlikte etkinliği yapacağız. İki forumun güzide üyeleri bir araya gelip kaynaşma, tanışma ve forumlar arası birliktelik için zemin oluşturacağız. Mazdaclubtr konu linki aşağıdadır. https://www.mazdaclubtr.com/calendar/event/39-mazdaclubtr-oto-club-turkiye-ortak-bulusmasi/ Baktık öyle dürüm mürüm kesmiyor, ocakbaşı yapalım dedi @Servet Aydın Etkinliği yeni açtık genele, yakın zamanda düşerler konuya 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: kaynaşma, 2 dakika önce, Burak Genç yazdı: Baktık öyle dürüm mürüm kesmiyor, ocakbaşı yapalım dedi @Servet Aydın Etkinliği yeni açtık genele, yakın zamanda düşerler konuya meksika mutfağı olmadan adımımı atmam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Konuda olmaması gereken mesajları sildim.. Toplantı yerini biliyorum.. Ben orada olacağım.. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Şubat 2018 Yazar Paylaş 4 Şubat 2018 Tencere içinde olan çorbayı içmeyi bekleyen sizlere kuşbaşı olan çorba yapayım dedim, gelip sineği attınız içine. O çorba mundar oldu artık. Ciddiyim. Ben yokum. Kim ne yaparsa yapsın Yorum bağlantısı
Burak Genç 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Arkadaşlar, 3-5 Mazdacı gelecek diye sorun çıkmasın. Sitedeki etkinliği gizledim, zaten çok da gören olmamıştı. Biz zaten 15 günde bir buluşuyoruz, sizlerden de çok değerli insanlarla tanıştık. Fırsat olursa diğerlerini de misafir etmekten mutluluk duyarız. Burada amaç @Servet Aydın in davetine icabet etmekti. Kendisi davet etsin her yere gelmeye gayret ederiz ama bir sorunun tarafı olmak, istenmeyebileceğimiz bir yere de gelmek istemeyiz. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Arkadaşlar, 3-5 Mazdacı gelecek diye sorun çıkmasın. Sitedeki etkinliği gizledim, zaten çok da gören olmamıştı. Biz zaten 15 günde bir buluşuyoruz, sizlerden de çok değerli insanlarla tanıştık. Fırsat olursa diğerlerini de misafir etmekten mutluluk duyarız. Burada amaç [mention=13526]Servet Aydın[/mention] in davetine icabet etmekti. Kendisi davet etsin her yere gelmeye gayret ederiz ama bir sorunun tarafı olmak, istenmeyebileceğimiz bir yere de gelmek istemeyiz. Hocam,1- Sorun çıktığı yok. Tarafta değilsiniz katiyen. 2- Sitenizde ki duyuruyu aktif hale getirin. 3- Abimiz davet etmiş başımızın üstünde yeriniz var. Tanışmaktan memnuniyet duyarız. Katiyen ve katiyen istenmeme gibi bir durum yok. Biz arada böyle sonu mutlu son ile biten iletişim kazaları yaşarız. Mutlu son = ocak başı. 18 Şubatta görüşmek tanışmak üzere. Aksini düşünen var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Bence Mert "smiley" kullanmadığı için laflar yanlış anlaşılıyor. anlaşılmış. İlk mesajdan beri Mertin dalga yaptığını anladım ben ama biraz duygu ifadesi ile desteklenmesi lazımmış. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 2 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Hocam, 1- Sorun çıktığı yok. Tarafta değilsiniz katiyen. 2- Sitenizde ki duyuruyu aktif hale getirin. 3- Abimiz davet etmiş başımızın üstünde yeriniz var. Tanışmaktan memnuniyet duyarız. Katiyen ve katiyen istenmeme gibi bir durum yok. Biz arada böyle sonu mutlu son ile biten iletişim kazaları yaşarız. Mutlu son = ocak başı. 18 Şubatta görüşmek tanışmak üzere. Aksini düşünen var mı? Mert pirzola neyin atacam üstüne sen metak etme. Burak abicim mutlaka bekliyoruz sizleri,tüm üyelerinize kapımız açıktır ama Ufuk kesin gelsin:) Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Bence Mert "smiley" kullanmadığı için laflar yanlış anlaşılıyor. anlaşılmış. İlk mesajdan beri Mertin dalga yaptığını anladım ben ama biraz duygu ifadesi ile desteklenmesi lazımmış. Abi o ara mühim bir işim vardı elim yağlı idi Mert pirzola neyin atacam üstüne sen metak etme. Burak abicim mutlaka bekliyoruz sizleri,tüm üyelerinize kapımız açıktır ama Ufuk kesin gelsin:)Allah’ını seven üzerime pirzola neyin atsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 4 dakika önce, Burak Genç yazdı: Arkadaşlar, 3-5 Mazdacı gelecek diye sorun çıkmasın. Defalarca okudum.. Sizin gelişinizle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. Sadece sonradan şekil değişmesine katılmadılar muhtemelen. Mert'in mesajından anladığım kadarıyla da madem bir tanışma olacak, daha geniş katılımlı olsa, önceden haber verilse iyi olurdu falan demiş. Bence vakit çok ve erken sayılır.. Benim böyle bir şeye itirazım yok aksine mutluluk duyarım, yönetim de Servet'e bu konuda tam yetkiyi zaten vermiş. kiminle toplantı yapmak isterse yapar. Gel derse gelmek düşer bize. Dediğim gibi, ben geleceğim. 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Tekrar söylüyorum, kimseyi istememek gibi bir durum yok, haddime de değil. Yazı dili duyguyu veremiyor. Yanlış anlaşılma oldu- olmasın. 18 şubat saat 15.00 Servet de çocuklar gibi trip atmasın, alooo sana diyorum trip atma. Hesabı sana kepirtirim haberin olsun. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Şubat 2018 Yazar Paylaş 4 Şubat 2018 Size iyi yemekler. Ben gelmiyorum. O gün Antep te serviste olacağım. İyi eğlenceler herkese 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 13 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Size iyi yemekler. Ben gelmiyorum. O gün Antep te serviste olacağım. İyi eğlenceler herkese Etme, eyleme. Hep beraber Antep'e servise mi gelelim illa? Müşteriyi canından bezdirip kovduralım mı kendimizi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Etme, eyleme. Hep beraber Antep'e servise mi gelelim illa? Müşteriyi canından bezdirip kovduralım mı kendimizi? Aslında daha iyi fikir. Kebabın merkezi.. onu bırakalım da mehmetçikler bu kadar ateşin içinde bizim burada sağ salim uyuyabilmemizi sağlarken bizim bu konularda canımızı sıkmamız haksızlık. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 (düzenlendi) 6 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: onu bırakalım da mehmetçikler bu kadar ateşin içinde bizim burada sağ salim uyuyabilmemizi sağlarken bizim bu konularda canımızı sıkmamız haksızlık. O ateş yüreğimizde hocam. Bir tankı patlatacak kadar füzeye sahip olmasını sağlayanların Allah belasını versin... 4 Şubat 2018 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Şubat 2018 Paylaş 4 Şubat 2018 Afrin operasyonu sonuçlanıncaya kadar bence çay-tost dışında pek birşey yememeli. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts