Alpay Sumer 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Aracta hiz a duyarli veya icten tus ile kapatilabilecek bir kilit butonu goremedim.. Aracta yaramaz bi delikanliyla yolculuklarimiz oluyor... kilitleme yapiyorum tus yardimiyla ama distan kilitliyor icten yapmiyor.. anahtari kapidaki bi butonu cevirerek komple kilitleyebiliyorum ama oda zulum herkese kapi acmam gerekiyor ? cozumsel olarak yada gizli menu tarzi bisey yokmu bu astralarda? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Yok Çocuk varsa, inip kapısını açacaksın.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Aracta hiz a duyarli veya icten tus ile kapatilabilecek bir kilit butonu goremedim.. Aracta yaramaz bi delikanliyla yolculuklarimiz oluyor... kilitleme yapiyorum tus yardimiyla ama distan kilitliyor icten yapmiyor.. anahtari kapidaki bi butonu cevirerek komple kilitleyebiliyorum ama oda zulum herkese kapi acmam gerekiyor [emoji23] cozumsel olarak yada gizli menu tarzi bisey yokmu bu astralarda? Bende de yok el ile cocuk kilidini aktif ediyorum Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Şubat 2018 Yazar Paylaş 6 Şubat 2018 yani aractan inerek kapi acma yontemini diyorsunuz degil mi ? Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yok Çocuk varsa, inip kapısını açacaksın.. abi cocuk 160 ile giderken kendi acti ? ogun bugundur aciyorum kapisini ? Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 5 saat önce, Alpay Sumer yazdı: yani aractan inerek kapi acma yontemini diyorsunuz degil mi ? abi cocuk 160 ile giderken kendi acti ? ogun bugundur aciyorum kapisini ? Aman deyim Alpay bey. Okurken içim bir tuhaf oldu. Benim uşakta Gazi köprüsünü dönerken arka kapıyı açmıştı. Allah tan annesinin kucağındaydı. Çocuk koltuğu önemli ve gerekli bir şey. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Hızlıyken korkmayın. Hızlıyken açamaz. Hızlıyken siz bile açamazsınız. Yavaşken korkun siz 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Şubat 2018 Yazar Paylaş 6 Şubat 2018 1 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Aman deyim Alpay bey. Okurken içim bir tuhaf oldu. Benim uşakta Gazi köprüsünü dönerken arka kapıyı açmıştı. Allah tan annesinin kucağındaydı. Çocuk koltuğu önemli ve gerekli bir şey. var koltugu ama oturtamiyoruz ? valla araladi beyefendi... kapi acik ikazini duyunca aklim cikti.. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Kesinlikle çocuk kilidi şart. Bende çocuğu ilk başlarda oturtamıyordum koltuğa o zamanlar her iki kapıyı da kilitlemiştim. Benden sana tavsiye @Alpay Sumer ağlasada sızlasada koltuğa oturt oyun oynayarak bağla kemerini ilk başlarda eline yiyecek veya oyalanacak birşeyler ver veya sadece ikiniz yolculuk yapın bir mühlet arkada ve koltukta oturmaya alışsın. Benimkinin maşallahı var şu anda 2.5 yaşında arabaya kimlerin bineceği hiç önemli değil her zaman kendine ait yer olduğunu biliyor ve direk hemen sağ arka kapıyı açmaya çalışıyor kemer bağlarken buda buda buda oleyyy diye bir bağırıyor sonrada hıh tamam oldu ? sonra başlıyoruz yolculuğa oyun oynar gibi yapmanı tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 Mart 2018 Yazar Paylaş 1 Mart 2018 On 07.02.2018 at 00:59, Arif Aykın yazdı: Kesinlikle çocuk kilidi şart. Bende çocuğu ilk başlarda oturtamıyordum koltuğa o zamanlar her iki kapıyı da kilitlemiştim. Benden sana tavsiye @Alpay Sumer ağlasada sızlasada koltuğa oturt oyun oynayarak bağla kemerini ilk başlarda eline yiyecek veya oyalanacak birşeyler ver veya sadece ikiniz yolculuk yapın bir mühlet arkada ve koltukta oturmaya alışsın. Benimkinin maşallahı var şu anda 2.5 yaşında arabaya kimlerin bineceği hiç önemli değil her zaman kendine ait yer olduğunu biliyor ve direk hemen sağ arka kapıyı açmaya çalışıyor kemer bağlarken buda buda buda oleyyy diye bir bağırıyor sonrada hıh tamam oldu ? sonra başlıyoruz yolculuğa oyun oynar gibi yapmanı tavsiye ederim. Valla bizimki yemiyor numaralarimi... direkt kokpit havasinda...Neler neler yaptim direksiyon aldim icine telefon sabitledim ama yok... bi fayansta yatmaktan birde on koltuga yapismaktan vazgeciremedim... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Valla bizimki yemiyor numaralarimi... direkt kokpit havasinda...Neler neler yaptim direksiyon aldim icine telefon sabitledim ama yok... bi fayansta yatmaktan birde on koltuga yapismaktan vazgeciremedim...Trt de yayinlanan emniyet kemeri ile olan kamu spotu cok isime yaradi. Kardes kemeri takiyoruz diyorum hic itiraz yok kendi takmaya calisiyor benim ufaklik [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2018 Paylaş 2 Mart 2018 Benim arabamda kemer çözülürse dururum ben. Ön arka farketmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts