İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım MK4 Mondeo

Efe Özer

Recommended Posts

Efe Özer
9 saat önce, Murat Atagenç yazdı:

Hayırlı olsun güzel araç :)

Torpido kapağı amörtisörleri zamanla yumuşacağı için ilk geldiğinden sert oluyor genelde. Kullanıla kullanıla açılır zamanla :)

İnşallah öyle olur ama 6 yaşında araba bu zamana kadar yumuşamamışsa bundan sonrada zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
30 dakika önce, Efe Özer yazdı:

İnşallah öyle olur ama 6 yaşında araba bu zamana kadar yumuşamamışsa bundan sonrada zannetmiyorum.

Olur olur, sürücü sürekli kolcağı kullandığı için torpidoya gerek kalmaz. Benim 2008 bile normal açılıyor diyebilirim. Öyle hızlı inme yok ağır çekim açılıyor ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Çevremde insanlarla konuşunca Mondeo denince muazzam yol tutuşu herkesin dilinde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Efe Özer
On 12.02.2018 at 20:10, Köksal Yılmaz yazdı:

Olur olur, sürücü sürekli kolcağı kullandığı için torpidoya gerek kalmaz. Benim 2008 bile normal açılıyor diyebilirim. Öyle hızlı inme yok ağır çekim açılıyor ;)

Valla bende torpidonun açılmasını beklerken sinir harbi yaşayacağıma kolçağı kullanmayı tercih ediyorum:)

Ben her gün düzenli bir iki kere egzersiz yaptırıyım kerataya bakalım iyileşme olacak mı zamanla:biggrin:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
6 saat önce, Efe Özer yazdı:

Valla bende torpidonun açılmasını beklerken sinir harbi yaşayacağıma kolçağı kullanmayı tercih ediyorum:)

Ben her gün düzenli bir iki kere egzersiz yaptırıyım kerataya bakalım iyileşme olacak mı zamanla:biggrin:

Çalışma mantığı o şekilde Efe zorlama alış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
On 11.02.2018 at 20:05, Efe Özer yazdı:

-Hız limitleme özelliği ve hız sabitleme gayet düzgün çalışıyor.Eğer hız sabitleme açık değilse farkında olmadan gitmek istediğiniz hızı aşabiliyorsunuz.120 ile gittiğinizi sanarken bir bakmışsınız 140 olmuş 150 olmuş.Bu fonksiyon burda çok işe yarıyor.Ekonomik gitmek amaçlı hızınızı 120 ye ayarlıyorsunuz ve sürekli 120 yi geçtim mi diye ibreye bakmanıza gerek kalmıyor.Ayarladığınız hıza gelince motor gaz yemiyor ve hızlanmanızı engelliyor.

Hayırlı olsun, güzel araç :nazar: 

Bende de 2.0 tdci otomatik olanından var. Benim torpido kapağı o kadar yavaş açılmıyor yada benim dikkatimi çekmemiş. Ama 2 dakikada açılsa dikkatimi çekerdi diye düşünüyorum. Bir sorun olmalı eğer öyleyse.

Bende hız limitleme yok, aynen dediğin gibi insan hızın farkına varamayabiliyor, keşke benim araçta da olsaymış :) 

Allah kaza bela yaşatmasın inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Efe bence bu fiyat a alınabilecek en konforlu araba iyi günlerde kullan[emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...