Serkan Aktay 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 http://m.hurriyet.com.tr/dunya/dizel-yasagi-yolda-40755501 LPG ye geçsinler Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 hibrit devri başladı dizel azalmaya başlar elektirik en iyi ve ucuz ulaşım şuan. Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Almanya da o konu hakkında cok söylenti var ama tamamen kesin kalkalacak degil burda yürürlükte olan bi yasa var araclar emisyon degerine göre renlki etiketler verilliyor euro 4 euro 5 ve euro 6 daha önceki senelerde euro 3 kaldırdılar şimdi de 4 kaldırma cabasındalar tabi bu da birden olacak bi sey degil cünki burda trafikde olan aracların ortalama %85 i euro 4 Allah'tan beni yeni aldıgım arac euro 5 sıkıntım yok şükür önceki aracım 4 dü aynı c max bunun vergisi emisyon degerleri düşük oldugu icin daha düşük yani dertleri diesel kullanıp tasaruf yaptıgımı sanırken bi şekilde adamlar yine benzine denk getiriyor 2011 c max 1,6 116 ps diesel verigisi senelik 145 euro aynı sekilde benzinli modeli sadece 45 euro 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) 4 saat önce, Okan Tansel yazdı: hibrit devri başladı dizel azalmaya başlar elektirik en iyi ve ucuz ulaşım şuan. kibrit devrimi, menzil zaten yok, şehir içinde ve düşük hız dışında oda sürekli değil bazen, elektriğin faydası yok, uzun yolda benzinli motorla gidiyorsun, anlamı yokki bunun, dizel al her türlü tokatla yada bildiğin turbo benzinli arabayı al, yine rahat et, neden boşa hibrit denen oyalama aracına deli para vereceksinki... tam elektrik olmadıkça boş iş.... 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Dizel kalkacak muhabbeti bir süredir var zaten. Ama kısa vadede olur mu sanmıyorum. Yoksa Honda tutup dizel civic Niue yapsın durduk yerde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 1.4 litre araç 5 litre yaksın şehir içinde. Aynı araç aynı motor ile 3 litre yakar. Temiz bi fiesta olsa da yapsam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: 1.4 litre araç 5 litre yaksın şehir içinde. Aynı araç aynı motor ile 3 litre yakar. Temiz bi fiesta olsa da yapsam 110 dan aşşağı düşmem, kuşın 700 km. yol ve dolu araç zaten 5 lt. yakıyorum, über seri temiz fiesta, daha sabah yıkadım cillop, pamuk gibi boyası 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Psa yi bitirecekler Dizele yasaklar geliyor. Bazi ureticiler dizel motor kullanmayacagini acikliyor (fiat mesela, cok sasirtici bence) Hibrit mantikli. Avrupada taksicilerin buyuk cogunlugu prius kullaniyor. Tam elektrik icin en gec 5dk da sarj olmasi ve en az 600 km gitmesi gerekir. Her yerde bu istasyonlardan olmali. Zamanla olacak bu... Aslinda simdiki turbo benzinliler de cok iyi. Performans var, yakit az... Zamanla bunu da bitirirler ama su anda yildiz oyuncu olan dizeli, kaka pis olarak tanimliyorlar. Almanlarin dizel skandalindan sonra bu soylemler tavan yapmaya basladi. Turbo benzinli vw motorlari tutuldugu icin olabilir... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 olacak şu: Turbo benzinli sonrası tam elektrik dizel tarih olacak gibi, hibrit se zaten zaman kaybı... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 [emoji4] 110 dan aşşağı düşmem, kuşın 700 km. yol ve dolu araç zaten 5 lt. yakıyorum, über seri temiz fiesta, daha sabah yıkadım cillop, pamuk gibi boyası Şehir içinde dedik. Dışarıda zaten 3 litre ile geziyor araç. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: 2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: 110 dan aşşağı düşmem, kuşın 700 km. yol ve dolu araç zaten 5 lt. yakıyorum, über seri temiz fiesta, daha sabah yıkadım cillop, pamuk gibi boyası Şehir içinde dedik. Dışarıda zaten 3 litre ile geziyor araç. 110 120 ilemi 3 lt. bu arada detayını bilmem, dün gelirken önüme civic hibrit çıktı, uzay kasa, önümüze çıkan her dik ve uzun rampada tokadı yed benden, düzde geçti rampada dayak, yerim böyle 3 lt. yi... virajda zaten yok, şansıda yok 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 meali: rafineride benzin elimizde patladı, satın alın uleynnn 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 110 120 ilemi 3 lt. bu arada detayını bilmem, dün gelirken önüme civic hibrit çıktı, uzay kasa, önümüze çıkan her dik ve uzun rampada tokadı yed benden, düzde geçti rampada dayak, yerim böyle 3 lt. yi... virajda zaten yok, şansıda yok [emoji3]Adamın derdi ekonomi ve hakkını veriyor düzde seni ezip geçerken senden %50 daha az yakması da keyfi meali: rafineride benzin elimizde patladı, satın alın uleynnn3.0 Carmy olsa da alsak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Adamın derdi ekonomi ve hakkını veriyor düzde seni ezip geçerken senden %50 daha az yakması da keyfi 3.0 Carmy olsa da alsak düzde 110 da sabitim yalnız, pekte öyle ezemiyor canım, en ufak rampalaşmada ensesinde, az daha rapmada dikiz aynamda, 1.4 dizele karşı, 1.6 olsa zaten c-hr desen tamamda bu cıvık lar hem yamuluyor hemde gitmiyor sanki... öyle yada böyle tam elektrik yoksa geçecesin kardeş, bastımmı 0-100 5 sn. civarı, yemişim hibriti, boş iş.... kardeşim taktı i3 e, zam gelmezse alacam diyor, alsada bassak, bakalım tam elektürünklü nasılmış 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 0-100 5 saniye için bir köye yetecek enerji harcanıyor. O enerji nerden geliyor? Civic ağamız bizim burada 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: O enerji nerden geliyor? önemli olan kullanıldığı stutgart caddesi temiz kalsın, üretildiği yerde dilediği kadar kömür dumanı yayabilir 27 Şubat 2018 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) nükleer santral şart, elektrik lazım, nükleer, güneş rüzgar herşeyden gelecek, zaten gezegende ölüyor, bitene dek devam, sonra şanslı azınlık başka gezegene gidecek, tabii öncesi 3. savaş olmaz nüfus 4 te 1 e inmez taş devrine dönmez isek Tesla var kapı gibi, ben anlamam, adamlar yapmış çatır çatır biniyor, bende isterem işte o kadar... 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Çok yol yapmadıktan sonra zaten dizel mantıklı değildi, şimdilik turbo benzinli 1.0 tsi falan,daha sonra elektrikli bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Toplu taşımayı geliştirmek ama karadan ama havadan. En iyisi olacaktır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Toplu taşımayı subli mi bu mesaj... karnımmmmmmmmmmm 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 (düzenlendi) şundan alacam ben, yetti araba , 40 bin tl. evrak falan gerekmiyor, eğitim al tamam, arkadaşım yazın Akçayda uçup duruyor, 1300 mt. ye çıkmış hava atıyor bana 2 zamanlı benzinli motor, yükselince kapat süzül daha süperi gyrocopter ama pahalı bu meret, belge lazım, her tür havada uçuyor süzülüyor, üst rotor sadece kalkışta motora bağlı, sonrası kendi dönüyor, überr... http://www.gyroturk.com/ 27 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Para olsa da Tesla alsak, yada ufaklık Renault Zoe alsak ona da razıyım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Savaş helikopteri pilotu ile havelsan ın sikorsky simulatöründe uçuyoruz bu tek kişilik helikopterden bahsettim. Hocam para versen uçmam dedi. Ki güneydoğuda savaşmış felan ilk gece görüşü kullanmış, vibrasyon kompanzasyonu yoktu o zamanlar gözüm mahvoluyordu gece görüşünde felan demişti. Ama tek kişiliğe binmem dedi. 2 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Para olsa da Tesla alsak, yada ufaklık Renault Zoe alsak ona da razıyım. zoe iç trimi çarpışan oto kalitesinden clio kalitesine çıktığı gün alırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts