Mehmet Göktürk 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Sizin orda savaştepe tarafına doğru villa siteleri yok mu ordonatın oralarda? çingene mahallesi vardı bahçeli evler Balıkesir bence uygun yer belediye akılsızlık ediyor yapmıyorsa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Sizin orda savaştepe tarafına doğru villa siteleri yok mu ordonatın oralarda? çingene mahallesi vardı bahçeli evler Balıkesir bence uygun yer belediye akılsızlık ediyor yapmıyorsa. vaaayy, bölge hakkında bilgilisin evet var yer, şuan pek ruhsat vermiyorlar diye duydum, içerler malum sadece kentsel dönüşüm olayı var, heleki çayın karşısı hava alanı tarafına doğru yok gibi (bu arada uluslar arası hava alanı var, herşey var yani uçuş için ) bahçeli evler sakat, ı ıhh istemem benim ev ışık yolunda, hani Edremit içinden geçen çay varya onun akışına göre sol sahilde, ana yoldan 200 mt. içerde, burada yollar geniş evler güzel, seneye gazda geliyor, jeotermalde var fakat bilinçsiz yüklenmeyle yetersiz geliyor şuan, dönüş suyunuda çaya salmıyorlarmı deli oluyorum, neyse heba edilen kaynak çook bizim memlekette, yapacak birşey yok, homurdanıyorum, dere ıslahı yapıyorlar onada gidip basacağım fırçayı, o iştende anlamıyorlar zati büyükşehir saçmalığı ise zaten ayrı dert, il yapsalarda kurtulsak şu Balıkesirden, boş laf benimkisi aslında neden kurtulacaksın peheeyyyy.... 28 Şubat 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 O zaman ne yapıyoruz.. Hızlı mı şarj ediyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 41 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: vaaayy, bölge hakkında bilgilisin evet var yer, şuan pek ruhsat vermiyorlar diye duydum, içerler malum sadece kentsel dönüşüm olayı var, heleki çayın karşısı hava alanı tarafına doğru yok gibi (bu arada uluslar arası hava alanı var, herşey var yani uçuş için ) bahçeli evler sakat, ı ıhh istemem benim ev ışık yolunda, hani Edremit içinden geçen çay varya onun akışına göre sol sahilde, ana yoldan 200 mt. içerde, burada yollar geniş evler güzel, seneye gazda geliyor, jeotermalde var fakat bilinçsiz yüklenmeyle yetersiz geliyor şuan, dönüş suyunuda çaya salmıyorlarmı deli oluyorum, neyse heba edilen kaynak çook bizim memlekette, yapacak birşey yok, homurdanıyorum, dere ıslahı yapıyorlar onada gidip basacağım fırçayı, o iştende anlamıyorlar zati büyükşehir saçmalığı ise zaten ayrı dert, il yapsalarda kurtulsak şu Balıkesirden, boş laf benimkisi aslında neden kurtulacaksın peheeyyyy.... savaştepeye giderken sanayi bitince bir köy var. O köy güzel. Ben balıkesir doğumluyum oralı değilim ama babam havacıydı 7 yaşına kadar ordaydım hayal meyal hava üssünü hatırlıyorum. Beni de götürürdü babam. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: savaştepeye giderken sanayi bitince bir köy var. O köy güzel. Ben balıkesir doğumluyum oralı değilim ama babam havacıydı 7 yaşına kadar ordaydım hayal meyal hava üssünü hatırlıyorum. Beni de götürürdü babam. bende diyorum bu his ne, neden böyle hissediyorum.... bende çocukluğumdan beri her yaz bu bölgeye gelirdim, gelirdik yani, dön dolaş en son Edremite yerleştim, dahada gitmem sanırım, babam subay dı, dolayısı ile ha babam dolaşıp durduk ama son durak burası olacak sanırım, seviyorum burayı, dağı seviyorum esas, orman kaç kurtul kafa dinle, kendimle başbaşa kalmak, neyse böyle işte dediğin taraflarda evet, köylerde güzel yerler var, göç almasa daha güzel olacak ama emekli olan, temiz hava sıkıntısı olan herkes gelmeye başladı, kaçacak yer kalmadı gibi buralarda.... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 O zaman ne yapıyoruz.. Hızlı mı şarj ediyoruz [emoji4] Telefon için normale devam. Hızlı şarj olan telefon pilleri yılı geçince havlu atıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 17 saat önce, Servet Aydın yazdı: telefon pilleri yılı geçince 7-8 aydan daha uzun kullanan var mı ki bu telefonları pöhhh Yorum bağlantısı
Recommended Posts