Fatih Balcı 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 herkese merhaba,dün adapazarı otobandan istanbul'a gelirken aracın çekişinde zorlanma hissettim.5.viteste gaza asıldım 160km hıza kadar geldim 3000 devire zar zor geldi.4. viteste de 2.250 devirdeyken sanki kadran bastığım halde çok azda olsa geri düşüyordu yükselmiyordu.Tabi bunlar yaşanırken sürüş keyfi pek mümkün olmuyor.bu problemin sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 (düzenlendi) Turbo hortumları olabilir. 27 Mart 2018 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 1 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Turbo hortumları olabilir. teşekkür ederim,kesinlikle bakıcam kronik bir sorun olduğundan bahsediliyor. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 bizim arabalarda vw, bu durum son viteste 3bin deviri gecmiyorsa %90 hava akıs debi metresinden kaynaklı oluyor sizlerde durum nedir bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kurumdur... mehmet abi egr mi ? temizlik ya da değişim mi gerektiriyor? 23 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: bizim arabalarda vw, bu durum son viteste 3bin deviri gecmiyorsa %90 hava akıs debi metresinden kaynaklı oluyor sizlerde durum nedir bilemiyorum. maf ya da selenoid diye düşünmüştüm bende abi ..maf sensörüne de bakılacak o zaman.Temizlemeye çalışcam yarın inşallah olur Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 (düzenlendi) 3 saat önce, Fatih Balcı yazdı: mehmet abi egr mi ? temizlik ya da değişim mi gerektiriyor? maf ya da selenoid diye düşünmüştüm bende abi ..maf sensörüne de bakılacak o zaman.Temizlemeye çalışcam yarın inşallah olur elektronikte bozuldugunda tamiri mümkün degil hayata döndürmesi, ama sağlam mafı, mapı temizlemek oldukca yararlıdır. 27 Mart 2018 tarihinde Okay Kaygusuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 4 saat önce, Fatih Balcı yazdı: mehmet abi egr mi ? temizlik ya da değişim mi gerektiriyor? Kullanım tarzın nedir.. Şehir içi mi yoğunlukta.. ortalama tüketimin kaç litre Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 Kullanım tarzın nedir.. Şehir içi mi yoğunlukta.. ortalama tüketimin kaç litre [emoji4] Geçenlerde tüketim konusunda bahsetmiştim abi 6.3'tü 5.9'a indi havaların ısınmasıyla(değerleri sıfırlamadan önce 5.3'tü)..adapazarı git gel 5.6'ya indi.Günde işe gidiş geliş 20km yol yapıyorum yani şehir içi yoğunlukta.Kullanım tarzı çok devirli kullanmıyorum abi 2-2500 arası vites değiştiriyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 33 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: elektronikte bozuldugunda tamiri mümkün degil hayata döndürmesi, ama sağlam mafı, mapı temizlemek oldukca yararlıdır. bu maf-map farklı parçalar mı yoksa aynı mı ? emme manifoldunun üstünde bir sensör var galiba o mudur map ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 Bu duruma göre kuruma benzemiyor. Yakıt filtresi. Maf bakmak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 o devirlerde maf map bilgisi okumaz enjektörler devamlı püskürtür, bence dpf niz doluyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu duruma göre kuruma benzemiyor. Yakıt filtresi. Maf bakmak gerek. Mazot filtresini 4 ay once degistirdim ozaman maf a mi yogunlasalim abi Yorum bağlantısı
Fatih Balcı 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: o devirlerde maf map bilgisi okumaz enjektörler devamlı püskürtür, bence dpf niz doluyor Kasim ayinda egzoz muayenesinde sorun yasamistim ozaman dediginiz agir basiyor galiba Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 28 Mart 2018 Paylaş 28 Mart 2018 21 saat önce, Fatih Balcı yazdı: bu maf-map farklı parçalar mı yoksa aynı mı ? emme manifoldunun üstünde bir sensör var galiba o mudur map ? evet emişteki maf basınctaki map 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts