Harun Kocaçalışkan 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 Önce etis üzerinden motor ve model numaranıza bakın bence. Ondan sonra bulması daha kolay olur. 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 11 Nisan 2018 Yazar Paylaş 11 Nisan 2018 1 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Önce etis üzerinden motor ve model numaranıza bakın bence. Ondan sonra bulması daha kolay olur. etis e girip üye oldum nereden kontrol edebilirim dediğiniz bilgileri. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 11 Nisan 2018 Yazar Paylaş 11 Nisan 2018 2 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Önce etis üzerinden motor ve model numaranıza bakın bence. Ondan sonra bulması daha kolay olur. Katalog olarak bilgilere ulaştım ama görüntüleyebilmek için paket satın almam gerekliymiş. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 11 Nisan 2018 Paylaş 11 Nisan 2018 Bir saat önce, Osman Uslu yazdı: etis e girip üye oldum nereden kontrol edebilirim dediğiniz bilgileri. Araç bilgi kısmından bakabiliyorsunuz. şase girince aracın nerde üretildiği vb. bilgiler gelir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts