Emin Onuk 12 Nisan 2018 Paylaş 12 Nisan 2018 Arkadaşlar dün aracı çalıştırmaya kalktım marş bastı ama araç bir türlü çalışmadı. tamirciye götürdüm benzin pompası gitmiş dedi. Depoda benzini yarım deponun altına hiç düşürmedim. Sizce bu pompa neden gitmiş olabilir ? (Araç 2009 Focus ) Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Nisan 2018 Paylaş 12 Nisan 2018 Araç lpg'li mi? Evetse hiç benzin çok azken aracı kullandınız mı? Benim aracın da benzin pompası yanmıştı ve yarım depoya yakın benzin vardı. Ama ondan önce epey benzin almadan kullanmıştım. Yorum bağlantısı
Emin Onuk 12 Nisan 2018 Yazar Paylaş 12 Nisan 2018 39 dakika önce, Bahadır Taşpolat yazdı: Araç kaç kilometrede araç 120.000 km de 33 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Araç lpg'li mi? Evetse hiç benzin çok azken aracı kullandınız mı? Benim aracın da benzin pompası yanmıştı ve yarım depoya yakın benzin vardı. Ama ondan önce epey benzin almadan kullanmıştım. araç lpg li abi aracı aldığımdan beri sırf bu olay başıma gelmesin diye yarım depodan aşağı kullanmadım. aracı alalı 10 ay oldu. benden öncesini bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Nisan 2018 Paylaş 12 Nisan 2018 Demekki sizden öncekiler pek dikkat etmemiş. Yada ömrü dolmuş. Yoksa bir seferlikle falan bişey olmaz. Lpg siz kullananlar da yerine göre dibine kadar kullanıyor. Yorum bağlantısı
ilker Ak 1 Haziran 2018 Paylaş 1 Haziran 2018 2011 ilk sahıbıyım insallah basıma gelmez lpg yok (takmayı düşünüyorum) 124000km ışık hep yanık gezerim depoyu fullesemde 25lt gezsemde %77 genelde hep ışık yanar benzin ışığıda 100kmde yanmaya başlar yorumu attım ya yarın araba çalışmaz kazasız belasız haydii Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Haziran 2018 Paylaş 2 Haziran 2018 2011 ilk sahıbıyım insallah basıma gelmez lpg yok (takmayı düşünüyorum) 124000km ışık hep yanık gezerim depoyu fullesemde 25lt gezsemde %77 genelde hep ışık yanar benzin ışığıda 100kmde yanmaya başlar yorumu attım ya yarın araba çalışmaz [emoji3] kazasız belasız haydiiGenelde LPG lilerde sorun oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts