İçeriğe Yönlendir

Focus II - Benzin Pompası

Emin Onuk

Recommended Posts

Emin Onuk

Arkadaşlar dün aracı çalıştırmaya kalktım marş bastı ama araç bir türlü çalışmadı. tamirciye götürdüm benzin pompası gitmiş dedi. Depoda benzini yarım deponun altına hiç düşürmedim. Sizce bu pompa neden gitmiş olabilir ? (Araç 2009 Focus )

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Araç lpg'li mi? Evetse hiç benzin çok azken aracı kullandınız mı?

Benim aracın da benzin pompası yanmıştı ve yarım depoya yakın benzin vardı. Ama ondan önce epey benzin almadan kullanmıştım. 

Yorum bağlantısı
Emin Onuk
39 dakika önce, Bahadır Taşpolat yazdı:

Araç kaç kilometrede

araç 120.000 km de 

33 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı:

Araç lpg'li mi? Evetse hiç benzin çok azken aracı kullandınız mı?

Benim aracın da benzin pompası yanmıştı ve yarım depoya yakın benzin vardı. Ama ondan önce epey benzin almadan kullanmıştım. 

araç lpg li abi aracı aldığımdan beri sırf bu olay başıma gelmesin diye yarım depodan aşağı kullanmadım. aracı alalı 10 ay oldu. benden öncesini bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Demekki sizden öncekiler pek dikkat etmemiş.
Yada ömrü dolmuş.
Yoksa bir seferlikle falan bişey olmaz.
Lpg siz kullananlar da yerine göre dibine kadar kullanıyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
ilker Ak

2011 ilk sahıbıyım insallah basıma gelmez lpg yok (takmayı düşünüyorum) 124000km

ışık hep yanık gezerim depoyu fullesemde 25lt gezsemde %77 genelde hep ışık yanar benzin ışığıda 100kmde yanmaya başlar

yorumu attım ya yarın araba çalışmaz :D  kazasız belasız haydii

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
2011 ilk sahıbıyım insallah basıma gelmez lpg yok (takmayı düşünüyorum) 124000km
ışık hep yanık gezerim depoyu fullesemde 25lt gezsemde %77 genelde hep ışık yanar benzin ışığıda 100kmde yanmaya başlar
yorumu attım ya yarın araba çalışmaz [emoji3]  kazasız belasız haydii
Genelde LPG lilerde sorun oluyor.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...