İçeriğe Yönlendir

DOT 4 Fren Hidrolik de Markanın Önemi

Murat Öngür

Recommended Posts

Servet Aydın

Bir döverim seni 

İki 2009 2018 arası bak mesajlara. Oku öğren 

Kesin döverim seni 

Kango varken altımda çıkma karşıma. Vururum 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Bir döverim seni 
İki 2009 2018 arası bak mesajlara. Oku öğren 
Kesin döverim seni 

Oruç tutma sen yaramıyor sana böyle bi agresif bi değişik oluyorsun. Sen kango ile yolda durmayı becer de bakarız denk gelip gelmemeyi :D
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
1 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı:

Lastikleri aynı araçta test etmek lazım. Fusion aracımda 195/60 R15 ölçülerinde Bridgestone, Lassa ve Nokian lastiklerini deneme fırsatım oldu. En uzun dayanan Bridgestone oldu. En sert Lastik lassa oldu hatta ABS sürekli devreye girerdi, en yumuşak ve sessiz olan nokian oldu. Bridgestone lastiklerim b250 model idi. lastikler fabrika çıkışı 3 bridgestone 1 continental olarak takılmıştı. itiraz edince continentali Türk malı bridgestone ile değiştiler. 3 yıl sonunda polonya yada slovenya malı bridgestone lastikler taş gibi dıururken Türk malı lastiğin yanaklarında çatlamalar meydana gelmişti. Ogün anladım ki marka yetmiyor. Lassa kullanırken ABS sürekli devreye giriyordu. arıza olabilir düşüncesi ile servise gittim lastikleriniz sertleşmiş (ikinci yılında iken) değiştirin, frenleriniz de sorun yok dediler. Nokian lastik kullanmaya başlayınca ha lastik bu dedim. Kasisleri daha az hisseder oldum ABS neredeyse hiç devreye girmedi.aracımı satıncaya kadar (kışlıklar hariç) 4 yıl bridgestone, 3 yıl lassa, 4 yıl nokian kullandım. O gün den beri yaz kış Nokian kullanıyorum.

Nokian+1 Bridgestone Turanza lar 2.5 yıl sonunda ha bire abs ve patinajdan dolayı değiştirdim ve Nokian cidden çok çok iyi geldi. Lakin fiyatları dipte iken anlamsız şekilde arttı.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Bir saat önce, Mert Yeldan yazdı:

Oruç tutma sen yaramıyor sana böyle bi agresif bi değişik oluyorsun. Sen kango ile yolda durmayı becer de bakarız denk gelip gelmemeyi :D

Bizim kangoonun tamponu 130 tl, hesap et nasıl uçar :D

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Conti' yi hep severek kullandım. Hala daha yaz ve kış farklı ölçü aynı marka. Adamlar yapıyor mu yapıyor.

Şimdi benim 2 sene dolacak DOT kaçı koyayım?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
6 dakika önce, Tamer Topaç yazdı:

Conti' yi hep severek kullandım. Hala daha yaz ve kış farklı ölçü aynı marka. Adamlar yapıyor mu yapıyor.

Üretici ne diyor ise onu koy 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
6 dakika önce, Tamer Topaç yazdı:

https://urun.n11.com/fren-hidrolik-yagi/ate-typ-200-dot-4-yuksek-performansli-fren-hidrolik-yagi-1-lt-P27228468

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
5 saat önce, Tamer Topaç yazdı:

balata nemarka frende?

7 saat önce, Servet Aydın yazdı:

arka sağ stoptan vur diğeri yeni, ucuz ama olsun ikisinden de vur

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yabancı sitelerde, mesela honest john periyodik bakımda fren yağı kontrol edilmeli(sanırım ölçen bir alet var) demiş. Değişmezse pas oluşur Abs vs bozar diyor. Bu açıdan bakınca 2-3 yılda bir değişim lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hidrolikle nem birbirine hasrettir , bu yüzden ki pas vs başlar. bizim sitede de yazılmıştı mesela, demek john da okumuş :mangal:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
arka sağ stoptan vur diğeri yeni, ucuz ama olsun ikisinden de vur

Solu yenilemedim. Öyle duruyor. Büyük masraf yaptım lastik amortisör burçlar filan 2 binlik olduk.
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
hidrolikle nem birbirine hasrettir , bu yüzden ki pas vs başlar. bizim sitede de yazılmıştı mesela, demek john da okumuş :mangal:
Sen de bizim Türk honest john muzsun[emoji3]
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

lastik

lastiklere gün itibarı ile de indirim geldi yahu

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
lastiklere gün itibarı ile de indirim geldi yahu

230 a aldım adetini. Kaça indi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bak bi marka modele göre değişebilir, lassa mişlen goodyear ne baktıysam %10-30 arası inmiş, geçen haftaya göre

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yarın uğrar bakarım, da böyle büyük meblağ indirim pek hayra alamet değil. Nerden esmiş acaba.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Geçen lastikçide gördüm üretim yılı bir şey ifade etmiyor minvalinde bir cümle. Ömrü 10 yıl diyor. Ha 2013 ha 2017 diyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
11 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

lastikçide gördüm

demek o da forumu okumuş, sevindirici

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Geçen lastikçide gördüm üretim yılı bir şey ifade etmiyor minvalinde bir cümle. Ömrü 10 yıl diyor. Ha 2013 ha 2017 diyor.
Ayip ediyolar hic dagdaki cobanla Kayacinin oyu bir olur mu?
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
14 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

balata nemarka frende?

Balata, disk hepsi EBC Sport Seri :fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
6 saat önce, Tamer Topaç yazdı:

Balata, disk hepsi EBC Sport Seri :fiuw:

dövelim ayıp yahu :f1:  DOTf1 falan bul sen. ebc nin yağı yok mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
18 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

dövelim ayıp yahu :f1:  DOTf1 falan bul sen. ebc nin yağı yok mu?

Yakalayabilir misiniz  :moto: ???. PSA motorunla. Aslan gibi Transit motorumuz var.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
On 20.05.2018 at 12:06, Servet Aydın yazdı:

Conti'yi protesto etmek isteyen gitsin arabasını uçurumdan atsın. Adamların olmadığı branş yok otomotiv içinde. Lastik zurnanın sonunda 

benım arabamda contiye dair hiç bir şey yok .
conti lastiğide lastik diye arabama takmam. Berbat bir lastik aşırı sıcak (40 ve üzeri ) da yavşıyo resmen. sağlamlık desen berbat en ufak çukura biraz sert girsen hemen balon yapıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
On 23.05.2018 at 13:24, Tamer Topaç yazdı:

Yakalayabilir misiniz  :moto: ???. PSA motorunla. Aslan gibi Transit motorumuz var.

yavaş Çupra ne güne duruyor kapıda :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...