Recep ELMAS 20 Mayıs 2018 Paylaş 20 Mayıs 2018 resimde ekledigim demir yasak mi değil mı. trafikte ceza işlemi yok ses çıkaran yok ama muayeneden geçer mı. bir kaza yaptım bu araç sürterek geçti geçerken demirin ucu çamurluk ve tamponu yırttı resmen acil yasal bilgi veren olursa sevinirim üzgünüm resim yuklenmiyor. yada yüklenmiştir umarım demirden bahsedeyim. minibüsün ( okul taşıtı) arkasında boru şeklinde arka tampon boyunca, demirin ucu arka çamurluklar hizasına (ön tarafa doğru) çevrili yaklaşık bir karış boyunca arkadan one çevrili, demir ile araç arası boşluk mesafesi 4 parmak aralığı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Yasak olmasa bile bu kadar çıkıntı bir demir yapılamaz, ki zaten yasaktır bu... Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Önde yasak olduğunu biliyorumda arkalarda hiç duymadım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Benim bildiğim işlenmesi gerekiyor ama kazada yasal süreç nasıl olur bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Ruhsata islenirse yasak değil. Ama kaza durumunda karsi tarafa verdiği hasarda ruhsata isli olup olmamasinin bi onemi yok.Ben on tampon demirimle muayeneden gecemedim. Ayni demiri kullanan bi baskasi ise gecti. Muayene keyfi, orasi ayri. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Güzel konu. Bir de bu Amerikan arabalarında çok bulunan arkada fabrikasyon kol gibi römork topuzu var. Bunlar da yasak olmalı. Zira park ederken tamponu kolayca deler karşı tarafın. Kazada da aynı Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Römork için çeki demiri mevzuatı var. Eğer ruhsata işli ise standart kaza prosedürü işliyor. Ruhsata işli değil ise karşı tarafın masrafı araç sahibine kalıyor. + Cezası ve söküldükten sonra kontrol muayenesi gibi işlemleri de var. Resimdeki tampon için sigorta firmasının duruma uyanması gerek. Polislik bir durum olmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recep ELMAS 23 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2018 herkese çok teşekkür ederim. exper geldi gitti bakalım ne diyecek. bu durumu benim sigortaya bildirdim ama bana dönüş yapmadı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 On 21.05.2018 at 08:24, Tahir Ak yazdı: Güzel konu. Bir de bu Amerikan arabalarında çok bulunan arkada fabrikasyon kol gibi römork topuzu var. Bunlar da yasak olmalı. Zira park ederken tamponu kolayca deler karşı tarafın. Kazada da aynı ruhsata işle değilse yasak zaten. o yüzden topuz sökülü geziyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 Yasaktır. ancak sigorta yönünden sizi ilgilendiren bir şey olmaz.. Kusurluysa sebebine bakmaz. ödeme yapar size.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts