Talha Bilgi 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Elindeki accık paraya muadil piyasada en sağlam en dolusunu almaya çalışan orta yaş baba : Mitsubishi Outlander Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2018 9 saat önce, Cemal Demirezen yazdı: Arabadan anlayan verdiği paranın karşılığını fazlasıyla almak isteyenler mk2-mk3-mk4 mondeo (meslek: verdiği paranın karşılığını fazlasıyla almak isteyenler) Bu hangi meslek? 47 dakika önce, Talha Bilgi yazdı: Elindeki accık paraya muadil piyasada en sağlam en dolusunu almaya çalışan orta yaş baba : Mitsubishi Outlander Hangi meslek? Bir saat önce, Ali Gök yazdı: Gunun sartlari ne getirirse o Hangi meslek? Politika mı? Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 3 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Yakında bende açıklıyorum adaylığımı. İlk başta arabayı alarak başladım çalışmalara Siyah şart. En azından camlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Gunun sartlari dedigim yapilan km ne kadar cepte araba alacak ne kadar para var alacagim arabadan beklentiler neler vs vs Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Çalıştığım yerde genelde tasarım yapan çalışanların (mühendis, teknisyen vs) Subaru XV gibi bir eğilimi söz konusu. Miyendiz arabası diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Bizim okul değişik bir psikolojiye sahip her telden araba var. Broadway den tut Rav4, Jetta, Mercedes, A3, Opel vs vs. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Araba paraya göre para çok olur ise uzar gider... Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Siyah şart. En azından camlar [emoji4] Camlar yeşil oldumu şimdi. Bende gidem Almanya yeşiller partisinden aday olayım[emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 34 dakika önce, Kemal Korkmaz yazdı: Araba paraya göre para çok olur ise uzar gider... Hayalim, 4x4 tt. Ha onunla servise gidermiyim, giderim ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 16 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Onu bilmem de milletvekili adayları genelde A6 ile geziyor. Sanki Audi sponsor olmuş. para çok netsin gardaş huhaaaaaaaaaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 (düzenlendi) Yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir bunların oluşmasında çevremde yaptığım gözlemler etkili olmuştur. Otomobil markalarını insanların %80 mesleklerine göre değilde duyduğuna gördüğüne göre seçiyor. %20 lik kesim ise mesleğine göre araba seçiyor. Şöyleki ; Avukat arkadaşım davaya gittiğimde koyu renk Qashgai çok önemli diyor, Müteaahitlik yapan öğrencim çalışanların ve müşterilerin gözünde Mercedes-Benz, Aracının arıza verip bakımından çekinenler Corolla, Yeni yetme geç takım Şahin bitti artık aksesuara iyi giden eski kasa Honda Civic diyor, 3,0 lt 4x4 gerçek arazi aracı isteyenler ülkemizdeki vergi sisteminden dolayı Dacia Duster veya Jeep Renagade, Gerçek gezgin ve arazi aracı sevenler 1985 Mercedes-Benz G, Bayanlar Fiesta, Corsa, Micra veya B segmenti SUV hakim olabilme bakımından, Çuvaldızı kendime batırdığım da geçirdiğim kazadan dolayı sağlamlığa çok önem veriyorum. Kaza anında beni ve sevdiklerimi koruyabilmeli bu sebeple öncelikle Amerikan sonra Volvo olmazsa Alman. Sonra araç ve servis memnuniyeti en sonunda da paramın yettiği alabileceğimin en iyisini en uygunu seçerim. Şimdiki arabam MK4 Mondeo. 30 Mayıs 2018 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Yorumum ve Gözlemlerim tamamen şahsi kanaatimdir. Mütait diyince Siyah ya da Beyaz tercihleri,Range Rover Sport ya da Vogue Mütait Oğlu denince de Estoril Mavi ya da Beyaz Bmw 320-420-520 34 Plakalı sağda solda patinaj çekip makas atarak gördüğümüz pazarlamacıları da unutmamak lazım; 301-C-Elysee--Egea-Fluence-Megane Babası ya da eşinin durumu iyi olan Hanım ablalarda Range Evoque ya da Mini. Bir de Türk halkımızla özdeşleşmiş olan Nadide Muazzam Bir aracımız var 7 den 70 e hemen hemen bütün kitleye hitap eden milletimizin çok sevdiği-Bazen- kalitesinin S Serisinde bile olmadığını düşündüğü,Volkswagen in Türkiyede rekorlar kırdığı Yüce Passat Beyaz Trendline:Banka Firma Müdürünün aracı Cam filmli Siyah Highline :Koruma Ağır abi Valilik Bakanlık aracı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Tasarruf meraklısı bencil bir aile babası olarak i10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 10 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Passat' a mı binelim Demişti belediye başkanı 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 52 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Demişti belediye başkanı O belediye başkanından neler neler geldi Düzcenin başına, kendi gitti namı kaldı ;-) 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Bir Toyota servisi Toyota müşterilerinin para konusunda çok sağlam olduğunu sadık olduklarını söyledi. Okulunda; corolla, Albea, bmw1, BMW X1 ,Logan,Clio, courrier, Bipper,Jetta,Fiesta,A4,Corsa,Palio,partner,polo ,Tiguan var . Zannedersem aynı arabadan iki tane yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 8 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hayalim, 4x4 tt. Ha onunla servise gidermiyim, giderim ? önce getir 500+ yapalım Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Mesleklerin araç seçimine etkisini var mı bilmem de şehirden şehire çok fark ediyor tercihler. Örneğin iç anadolu ve çevresinde benim araç çok değerlidir ama gel görki Diyarbakır’da benim araçtan başka görmek çok zor. Tek tük denk geliyor. Belki şaşıracaksınız ama Volvo çok fazla. Özellikle son zamanlarda çok fazla XC90 ve S90 görüyorum. V40’ı filan saymıyorum artık. Meslek olarak da asker ve polislerin araç tercihleri bana hep garip gelmiştir. Piyasada az bulunan ne kadar araç varsa ya askerdedir ya poliste Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: önce getir 500+ yapalım Haram olmadan asla Yorum bağlantısı
Recommended Posts