Ahmet Ekici 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Merhabalar, kısmet olursa yazın bir İstanbul planımız var. Aracımız 4+1 vito kamyonet geçmekte. FSM'den geçişlerde herhangi bir kısıtlama var mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Dingil mesafesi ile ilgili. Kardeşimde uzun şase ducato var, geçmesi yasak. Ölçüsünü şu an bilemiyorum ama internette bulunur, uzunlara yasak. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Yasak sadece kağıt üstünde ben caddy ile ankarada istanbulda her yere girip çıkıyordum sıfır sıkıntı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 36 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: Yasak sadece kağıt üstünde Köprülerde yakalanırsanız cezası çok büyük. Kağıt üstünde değil. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 22 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Köprülerde yakalanırsanız cezası çok büyük. Kağıt üstünde değil. kaç kişi yakalanmış bu güne kadar tekrar diyorum ceza kağıt üzerinde geçerli Ankarada tek bir kişi ben caddy-doblo tarzı bir araçla ceza yedim diyebilir mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 9 dakika önce, Emre Öğüt yazdı: kaç kişi yakalanmış bu güne kadar tekrar diyorum ceza kağıt üzerinde geçerli Ankarada tek bir kişi ben caddy-doblo tarzı bir araçla ceza yedim diyebilir mi? Bizim şirket aracı bile yakalanmıştı zamanında Ankara'yı bilemem, köprüde gözünün yaşına bakmıyorlar. Yakalarlarsa anında ceza kilitliyorlar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 1 saat önce, Emre Öğüt yazdı: Yasak sadece kağıt üstünde ben caddy ile ankarada istanbulda her yere girip çıkıyordum sıfır sıkıntı Yanlış yönlendirme yapmayalım. Her yer derken 15 temmuz şehitler köprüsünden geçiyor musun mesela Emre. Kardeşim yukarıda yazdığım uzun şase ducato ile, bilmediği için 2 kere Fsm den geçmiş. 1600 lira ceza geldi, ödedi. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Ben fiesta van ile 1. köprüyü baya kullanırdım. Minik ya göze çarpmıyor demekki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 2. köprü kamyonlara kapatıldı mı ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 2. köprü kamyonlara kapatıldı mı ? Evet, onlar 3. köprüye 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Kim geçer kim geçemez burada yazıyor. https://www.ikinciyeni.com/blog/iyi-surucu-rehberi-detay/hangi-araclar-hangi-kopruden-ne-kadara-gececek Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 3 saat önce, Emre Öğüt yazdı: Yasak sadece kağıt üstünde ben caddy ile ankarada istanbulda her yere girip çıkıyordum sıfır sıkıntı Boş konuşuyorsun desem. 1.köprüde iki cezam var. Camlı van ile. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Kucuk bir ceza odeme ihtimali bile olsa ben goze almam. O parayi oraya odeyecegime 2 fakir cocuk sevindiririm. Devlete kaptirmaya gerek. Yeterince vergi ödüyoruz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Bir saat önce, Eren Gökmen yazdı: Kucuk bir ceza odeme ihtimali bile olsa ben goze almam. O parayi oraya odeyecegime 2 fakir cocuk sevindiririm. Devlete kaptirmaya gerek. Yeterince vergi ödüyoruz Konuyu hemen farklı noktalara çekmeyin. Devlete para kaptırmak ne demek? Yasak olan, yaptırımı olan bir fiili işleyen bedelini öder. Devlete ya da özel sektöre neyse. Devlet dediğin rusya değil ya, tuzak mı kurdu da pusuda mı bekliyor? Vergi ile ne alakası var. Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Boş konuşuyorsun desem. 1.köprüde iki cezam var. Camlı van ile. Zaten Servet, tek tek araç kontrolü yapılmıyor biliyorsun. Ogs- hgs alırken yazılan araç sınıfına göre belli oluyor hangi köprüden geçtiğin. Ticariye hgs alırken zaten araç sınıfı 2 diye işleniyor, sen bununla 1. köprüden geçersen otomatikman cezayı yiyorsun. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 6 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Zaten Servet, tek tek araç kontrolü yapılmıyor biliyorsun. Ogs- hgs alırken yazılan araç sınıfına göre belli oluyor hangi köprüden geçtiğin. Ticariye hgs alırken zaten araç sınıfı 2 diye işleniyor, sen bununla 1. köprüden geçersen otomatikman cezayı yiyorsun. Buna bile gerek kalmıyor, sol şeritten araç çevrildiğini bilirim 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 8 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Konuyu hemen farklı noktalara çekmeyin. Devlete para kaptırmak ne demek? Yasak olan, yaptırımı olan bir fiili işleyen bedelini öder. Devlete ya da özel sektöre neyse. Devlet dediğin rusya değil ya, tuzak mı kurdu da pusuda mı bekliyor? Vergi ile ne alakası var. Zaten Servet, tek tek araç kontrolü yapılmıyor biliyorsun. Ogs- hgs alırken yazılan araç sınıfına göre belli oluyor hangi köprüden geçtiğin. Ticariye hgs alırken zaten araç sınıfı 2 diye işleniyor, sen bununla 1. köprüden geçersen otomatikman cezayı yiyorsun. Sen saptiriyorsun abi konuyu. Ben siyasi soylemedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 7 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Konuyu hemen farklı noktalara çekmeyin. Devlete para kaptırmak ne demek? Yasak olan, yaptırımı olan bir fiili işleyen bedelini öder. Devlete ya da özel sektöre neyse. Devlet dediğin rusya değil ya, tuzak mı kurdu da pusuda mı bekliyor? Vergi ile ne alakası var. Bence burada demek istenmiş ki, "o kadar vergi alırlarken ceza vermeme gerek yok. O para benden çıkacaksa, doğrusunu yaparım, ceza yemem, fakir doyururum." Vergiyide hükümet değil, devlet alıyor. Bu sebeple siyasi bi şey gibi düşünmemek gerekir tam olarak. Bardağın dolu tarafından bakalım derim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 3 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bence burada demek istenmiş ki, "o kadar vergi alırlarken ceza vermeme gerek yok. O para benden çıkacaksa, doğrusunu yaparım, ceza yemem, fakir doyururum." Vergiyide hükümet değil, devlet alıyor. Bu sebeple siyasi bi şey gibi düşünmemek gerekir tam olarak. Bardağın dolu tarafından bakalım derim O zaman dersin ki, cebimden boşuna o kadar para çıkmasın. Devlete kaptırmaya gerek yok ne demek? Yanlış anlayan bensem kusura bakmayın. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: O zaman dersin ki, cebimden boşuna o kadar para çıkmasın. Devlete kaptırmaya gerek yok ne demek? Yanlış anlayan bensem kusura bakmayın. Iyi abi oyle olsun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Devlete kaptırmaya gerek yok ne demek? E kapıyor ama, havada böyle hem de, hop var, hop yok Yani iyi niyetinden şüphe etmeyelim Eren bey'in, kötü anlamda yazmamıştır. Vergi vatandaşın sırtında zaten, sıkıntı yok. Hepimiz eşitiz. BAk şimdi siyasete gireceğim ha, sıfırlanan vergi borçları falan. Neyse, derin nefes alıyorum, 1 2 3 4 5 ohhh 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 6 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: E kapıyor ama, havada böyle hem de, hop var, hop yok Yani iyi niyetinden şüphe etmeyelim Eren bey'in, kötü anlamda yazmamıştır. Vergi vatandaşın sırtında zaten, sıkıntı yok. Hepimiz eşitiz. BAk şimdi siyasete gireceğim ha, sıfırlanan vergi borçları falan. Neyse, derin nefes alıyorum, 1 2 3 4 5 ohhh Bırak şimdi onu bunu da, sen daçyayla geçebiliyor musun 1. köprüden bi denesene Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bırak şimdi onu bunu da, sen daçyayla geçebiliyor musun 1. köprüden bi denesene Geçiyorum yahu, sıkıntı yok. @Sami Demirpaz gördü valla Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 Geçiyorum yahu, sıkıntı yok. [mention=33488]Sami Demirpaz[/mention] gördü valla [emoji14]Sen ticari misin Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Haziran 2018 Paylaş 13 Haziran 2018 (düzenlendi) bir araba fsm den geçen şehirler arası otobüslere 66 lira yazıyorlardı. adamlar 3. köprüyü dolaşırken 200 lira yakıyormuş + zaman kaybı hepsi paso kapatıp sol şeritten gidip yakalanırsa cezayıda sallamıolardı hemen yasa çıktı 900 liramı ne yapıldı ceza + ceza puanı eklendi sonra 3. köprüye sinyali verip ayrıldılar fsm den. 13 Haziran 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts