Hüseyin Koç 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Yakın bir zamanda P0420 arizası için bu ürünleri araştırmıştım ama arıza katalitik çıkmayınca (hoş tam sebebini de bulamadım ya) almaktan vazgeçtim, liqui moly ve bazı birkaç ürün manifold emişine (fren vakum hortumu gibi)giren herhangi bir yerden direk veriliyor, yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi bazı ürünler oksijen sensörü sökülüp dökülüyor sadece bu ürün depoya konuyor,yabancı sitelerde ve youtube de bu ürün için işe yarayan diyende var yaramıyor diyende,benim edindiğim bilgi ise depo ya dökülüp temizleyenlerden uzak durmalıyız.. Ama youtube de bir adam var lake tineri diye birşeyi direk depoya boşaltıyor (benzinli araçta) ve deneyenlerin çoğu başarılı oluyorlarmış.Aynı adam katalitiği söküp yıkıyorda ilginç bir şekilde. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 30 Haziran 2018 Yazar Paylaş 30 Haziran 2018 (düzenlendi) arkadaşın arabası 2 haftadır motor arıza ışığı yakıyordu ! egr den demiş tamircisi ( doğru ve değil bilemem ) perşembe sipariş ettik bu ürünü cuma geldi yanındaki kitapçık da anlatıldığı gibi kullandık ilk 20 25 dk 80 km yi geçmedik yaklaşık 30 dk sonra arıza ışığı söndü ! kocaeli istanbul gittik geldik ( ben kullanmadım ) arkadaş araba daha seri oldu dedi. Ama arıza ışığı gerçekten söndü ! git gel gez 240 km yol yaptık şuana kadar tekrar yanmadı arıza ışığı. Bire bir gördüğüme göre würth liqy moly gibi katkılardan daha çok işe yarıyor. 30 Haziran 2018 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Haziran 2018 Paylaş 30 Haziran 2018 Wurth ve Moly sadece ve esas olarak yakıt sıstemi ve enjektörler pompada etkili, yanma odası, siboblar gibi bölgelerdede etkisi var egr de etkileri yok zaten olmazda etkilidde demiyorlar zaten, senin bu ürünün egr de etkisi olmazki, olamaz zaten, oluyorsa nasıl oluyor açıklamasını aliiim... Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2018 18 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Wurth ve Moly sadece ve esas olarak yakıt sıstemi ve enjektörler pompada etkili, yanma odası, siboblar gibi bölgelerdede etkisi var egr de etkileri yok zaten olmazda etkilidde demiyorlar zaten, senin bu ürünün egr de etkisi olmazki, olamaz zaten, oluyorsa nasıl oluyor açıklamasını aliiim... olamaz mı olmaz mı bilmem ! ama ışığı söndürdü, ışık egr den yanıyor veya yanmıyor du ustası yanlış veya doğru bilgi verdi bilemem, ben sonuca bakıyorum sonuç olarak işe yaradı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts