Tamer Topaç 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, İnternette aşağıdaki motor fotoğrafını gördüm ve çok beğendim. Ben de aracıma yaptırmak istiyorum renk farklı olabilir ancak, kaput içi sıcaklık ve motor kapağındaki esneklik düşündürüyor. Motor üst kapağı harici diğer parçalar sabit ve esnek değil. Aklımda kaplama ve boyatma var. Boya ya da, kaplama kaput içi sıcaklığa dayanır mı? dökülmeler oluşursa, çok kötü görünmeye başlayacaktır. Tavsiyeleriniz nelerdir? Benim araç siyah 5 Temmuz 2018 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Kaplama daha mantıklı bence. Yada normal boya yerine plastidip falan... Yorum bağlantısı
Tahir Ak 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Yanlış anlaşılmasın ciddi işsizlik bana kalırsa. Kaput açık gezmiyoruz kim görecek? Ha gösteri amaçlı bir aracınız olur yanına iki yarıçıplak Hatun koyup teşhir edilmelik aracı olanlar için ideal Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2018 2 dakika önce, Tahir Ak yazdı: Yanlış anlaşılmasın ciddi işsizlik bana kalırsa. Kaput açık gezmiyoruz kim görecek? Ha gösteri amaçlı bir aracınız olur yanına iki yarıçıplak Hatun koyup teşhir edilmelik aracı olanlar için ideal Hayır neden yanlış anlayayım. Birkaç ufak tefek tampon da boyanacak. Hazır yapılmışken diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Ben de düşündüm zamanında ama sonra vazgeçtim.Niye vazgeçtim ben de bilmiyorum. Sıcağa dayanıklı boyalar var onlarla yapılabilir. Yorum bağlantısı
İlyas Demirbaş 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Güzel duruyor herkesin zevki farklı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 habire sileceksin ona göre aç kapa kaput kilidin yalama olur bununla 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 1 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Bu çok güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 2 saat önce, İnan Çınar yazdı: Kaplama daha mantıklı bence. Yada normal boya yerine plastidip falan... Plasditip sıcak ortamda erir diye biliyorum Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadır 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Bizim ülkemizde "motorda boya var" diyerek değerini düşürmeye çalışırlar eminim.. 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Öyle biliyorsanız doğrudur. Ben öneri olarak söyledim. Dayanıklılığı ile ilgili fikrim yok. Plasditip sıcak ortamda erir diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 ben olsam boyamazdım... boya zamanla çatlar bozulur daha pis bi görüntü verebilir... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Temmuz 2018 Paylaş 5 Temmuz 2018 Sulu kaplama yaptır abiRedmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 12 saat önce, Uğur Çınar yazdı: Sulu kaplama yaptır abi Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Karbon ve desenli kaplamalar yapılıyordu. İyi aklıma getirdin. araştırpı maliyetleri görmek lazım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Sulu kaplama yaptır abiRedmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMerhaba,tapatalk imzanizi kapatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 19 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Ben de düşündüm zamanında ama sonra vazgeçtim.Niye vazgeçtim ben de bilmiyorum. Sıcağa dayanıklı boyalar var onlarla yapılabilir. Vazgeçme, tekrar aklına soktum bak. Kule kapakları ve su tankları kapağı da çok güzel. Onlara da bir ara bakalım. Isıya dayanıklı fıs fıs boyalar var ancak, geniş zeminler için bizim harcımız olmayacaktır. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Bir arkadaşım lacivert predule nin motoru söktürüp iç kısmı altın sarısına boyattı oldukça güzel duruyordu. Bence değmez, araba siyah motor siyah uyumlu kalsın. İlk fotodaki gibi olsa olur siyah-siyah göstermez kendini. Kaliperler boyalı mı? İlgi o kısma yönlendirilebilir. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir arkadaşım lacivert predule nin motoru söktürüp iç kısmı altın sarısına boyattı oldukça güzel duruyordu. Bence değmez, araba siyah motor siyah uyumlu kalsın. İlk fotodaki gibi olsa olur siyah-siyah göstermez kendini. Kaliperler boyalı mı? İlgi o kısma yönlendirilebilir. Kaliperler böyle. 2 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Güzel oluyomuş bunu bir düşüneyim [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Siyah arabaya piano black yaparsınız, hoş durabilir Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Şimdi, Buğra Höngül yazdı: Güzel oluyomuş bunu bir düşüneyim Güzel oluyor da, neyle ve nasıl yapalım. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Güzel oluyor da, neyle ve nasıl yapalım.Bilmiyorum ama öğrenirseniz haber verin [emoji23] Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 1 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı: Siyah arabaya piano black yaparsınız, hoş durabilir Düşünce, kaliperleri kırmızıa çevirmek, motor üstünü de kırmızıya. Komple değil, 1. fotoğraftaki mavi gibi yer yer. 1 dakika önce, Buğra Höngül yazdı: Bilmiyorum ama öğrenirseniz haber verin Yöntem çok, yapmak ve yaptırmak da kolay. Mesele uzun ömür. Dökülmeler oluşursa, rezil bir görüntü oluşacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts