Mehmet Pınar 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 5 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Düşünce, kaliperleri kırmızıa çevirmek, motor üstünü de kırmızıya. Komple değil, 1. fotoğraftaki mavi gibi yer yer. Yöntem çok, yapmak ve yaptırmak da kolay. Mesele uzun ömür. Dökülmeler oluşursa, rezil bir görüntü oluşacak. Ben şahsen yapmam kırmızı renk. Tercih sizin elbet. Araç st220 olsa bir ihtimal düşünürdüm. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 43 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Düşünce, kaliperleri kırmızıa çevirmek, motor üstünü de kırmızıya. Komple değil, 1. fotoğraftaki mavi gibi yer yer. Yöntem çok, yapmak ve yaptırmak da kolay. Mesele uzun ömür. Dökülmeler oluşursa, rezil bir görüntü oluşacak. Önce akü ve motor kapağının ufak bir kısmına yap. 2-3 ay öyle bi kullan. Baktın problem yok komple yaparsın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Ben beğendim, yapılabilir. Sıcağın etkisi olacağını sanmam. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 Yanlış anlaşılmasın ciddi işsizlik bana kalırsa. Kaput açık gezmiyoruz kim görecek? Ha gösteri amaçlı bir aracınız olur yanına iki yarıçıplak Hatun koyup teşhir edilmelik aracı olanlar için ideal Araçlara yapılan bu tip işlemler başkaları için mi yapılır hep? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 20 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Önce akü ve motor kapağının ufak bir kısmına yap. 2-3 ay öyle bi kullan. Baktın problem yok komple yaparsın En yüksek ısı motor kapağında olacak Harun. Kapak büyük ve esnek. Şu da olabilir. Kapak altına bir miktar yanmaz yalıtım. Hem sıcaklığı absorbe eder hem de, esnemeyiz biraz azaltır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 43 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Kapak altına bir miktar yanmaz yalıtım. Hem sıcaklığı absorbe eder hem de, esnemeyiz biraz azaltır. Evet nedir bu yanmaz yalıtım.. Qashqainin kapaktaki sünger parçalanıyor.. Nereden buluruz bunu.. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Evet nedir bu yanmaz yalıtım.. Qashqainin kapaktaki sünger parçalanıyor.. Nereden buluruz bunu.. Burada Var Abi https://www.adetasyapi.com/oto-ses-yalitimi-10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 1 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Burada Var Abi https://www.adetasyapi.com/oto-ses-yalitimi-10 Süper.. Alayım ben bunu.. kullanmak istediğim başka yerler de var. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 (düzenlendi) Bundan bende alıp kapı içlerini komple kaplamayı düşünüyorum. Boya içinde; altına plastik astar atıp boyarsanız hiç bir şey olmaz. Kaput altı tamam ısınıyor ama öyle boyayı deforme edecek kadar değil. Öyle olsa kaput altı, motor havuzu gibi boyalı yerleri de bozardı ısı. Yani çekinecek bir şey yok. Hoşunuza gittiyse parçaları söküp bir boyacıda boyatabilirsiniz. 6 Temmuz 2018 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 2 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Bundan bende alıp kapı içlerini komple kaplamayı düşünüyorum. Yağmurda benim arka tekerlerden çok ses geliyor içeriye.. Yağmur içeri yağıyor gibi oluyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 Osman Usta' nın oradaki boyacıyla görüştüm. Parçalar iyice temizlendikten sonra, pürüzler gidene kadar 3-4 kat astar sonrası boyarım dedi.Ancak, boya atma kısmı muamma kaldı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 4 dakika önce, Tamer Topaç yazdı: Osman Usta' nın oradaki boyacıyla görüştüm. Parçalar iyice temizlendikten sonra, pürüzler gidene kadar 3-4 kat astar sonrası boyarım dedi.Ancak, boya atma kısmı muamma kaldı. Nesi muamma? Hakan usta ile de bi görüş istersen. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2018 33 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Nesi muamma? Hakan usta ile de bi görüş istersen. Yarın Hakan Abi' nin yanına uğrayayım. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Temmuz 2018 Paylaş 6 Temmuz 2018 4 saat önce, Tamer Topaç yazdı: Osman Usta' nın oradaki boyacıyla görüştüm. Parçalar iyice temizlendikten sonra, pürüzler gidene kadar 3-4 kat astar sonrası boyarım dedi.Ancak, boya atma kısmı muamma kaldı. Recep usta iyidir:) 4 saat önce, Tamer Topaç yazdı: Yarın Hakan Abi' nin yanına uğrayayım. Hakan usta dükkanı kapatmış olabilir, devretmeyi düşünüyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Temmuz 2018 Paylaş 7 Temmuz 2018 Hiç aklıma gelmemişti Denemekte fayda var Yorum bağlantısı
Recommended Posts