Mustafa Gökmen 12 Temmuz 2018 Paylaş 12 Temmuz 2018 Philips tavsiye ederim. Kazanlı ütü düşünürseniz vestel v pres 2000 serisini düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 09:29 Paylaş Dün saat 09:29 Bir ütü tavsiyesi de ben isteyeyim TEFAL FV9845 Bu model ütü kullanan var mı? Evlenirken aldığımız ütü artık randımanlı çalışmıyor, ütü araştırıyoruz. Bi ara kazanlı-kazansız arasında gidip geldik. Ev 2+1 olunca zaten sığmakta güçlük çekiyoruz bi de bunun kazanını nereye sığdıracağız diye de düşünmüyor değiliz Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 09:39 Paylaş Dün saat 09:39 Alptuğ Özcan yazdı: Bir ütü tavsiyesi de ben isteyeyim TEFAL FV9845 Bu model ütü kullanan var mı? Evlenirken aldığımız ütü artık randımanlı çalışmıyor, ütü araştırıyoruz. Bi ara kazanlı-kazansız arasında gidip geldik. Ev 2+1 olunca zaten sığmakta güçlük çekiyoruz bi de bunun kazanını nereye sığdıracağız diye de düşünmüyor değiliz Bahsettiğiniz modeli kullanıyorum.Suyunun çabuk bitmesi dışında memnunum, tavsiye ederim. Yani şey, hanım kullanıyor, tavsiye ediyor 😂 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 09:55 Paylaş Dün saat 09:55 İnan Çınar yazdı: Bahsettiğiniz modeli kullanıyorum.Suyunun çabuk bitmesi dışında memnunum, tavsiye ederim. Yani şey, hanım kullanıyor, tavsiye ediyor 😂 İnternette genel olarak su akıtma ile ilgili şikayetler okudum. Sizin bahsettiğiniz buhar veriş gücünden kaynaklı çabuk bitme sanırım Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 12:23 Paylaş Dün saat 12:23 Alptuğ Özcan yazdı: İnternette genel olarak su akıtma ile ilgili şikayetler okudum. Sizin bahsettiğiniz buhar veriş gücünden kaynaklı çabuk bitme sanırım Su akıtma olayı kazanlı olmayan ütülerin hepsinde oluyor maalesef az yada çok. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 12:55 Paylaş Dün saat 12:55 Şarıl şarıl da boşaltmıyordur herhalde Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bir ütü tavsiyesi de ben isteyeyim TEFAL FV9845 Bu model ütü kullanan var mı? Evlenirken aldığımız ütü artık randımanlı çalışmıyor, ütü araştırıyoruz. Bi ara kazanlı-kazansız arasında gidip geldik. Ev 2+1 olunca zaten sığmakta güçlük çekiyoruz bi de bunun kazanını nereye sığdıracağız diye de düşünmüyor değiliz Aynı model bizde de var, Hızlı ısınıyor, deposu yeterli büyüklükte, uzun süredir çeşme suyu ile kullanıyoruz, Eğer periyodik temizlik yapmazsanız alttan kireç damla damla gelebiliyor. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Erhan Doruk yazdı: Aynı model bizde de var, Hızlı ısınıyor, deposu yeterli büyüklükte, uzun süredir çeşme suyu ile kullanıyoruz, Eğer periyodik temizlik yapmazsanız alttan kireç damla damla gelebiliyor. Biz çeşme direk çeşme suyu kullanmıyoruz, kaynatıp bekletip o şekilde kullanıyoruz ama yine de belirli bir yıldan sonra kiraç ya tıkıyor ya da tabandan gelebiliyor Akşam birbirine yakın bikaç model incelemek için Mediamakt a uğrayacağız Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Biz çeşme direk çeşme suyu kullanmıyoruz, kaynatıp bekletip o şekilde kullanıyoruz ama yine de belirli bir yıldan sonra kiraç ya tıkıyor ya da tabandan gelebiliyor Akşam birbirine yakın bikaç model incelemek için Mediamakt a uğrayacağız Tefal ütünün de çok fazla modeli var, benzer modeller farklı fiyatlara satılıyor. siz de bakmışsınızdır zaten de temelde gücü önemli birde seçerken otomatik kapanma özelliği kesin olsun. aynı seride model numarası değişse de tek değişen renk oluyor çoğu zaman Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Erhan Doruk yazdı: Tefal ütünün de çok fazla modeli var, benzer modeller farklı fiyatlara satılıyor. siz de bakmışsınızdır zaten de temelde gücü önemli birde seçerken otomatik kapanma özelliği kesin olsun. aynı seride model numarası değişse de tek değişen renk oluyor çoğu zaman Evet inceledik biraz modeller çok benzer fiyatlar karışık. Baktığımız ilk 2 kriter kaç "W" olduğu ve buhar gücü Otomatik kapanmaya da dikkat ederiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts