İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Tampon Boyama Tavsiyesi


Bedirhan Tulga

Recommended Posts

Bedirhan Tulga

Merhabalar araç 1-2 güne Kaportaya girecek o arada tamponlarıda boyatacağım ön ve arka tamponları değiştirmeden St ye en benzer hale getirmek istiyorum görüntü ile tavsiyede bulunabilirmisiniz kendi mk6 konularınız ile yönlediredebilirsiniz başka şeylerde olacak ilham almış olurum tampon dışında fikirlerede açığım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

On ve arka tamponlar icin siyah bolgeler olusturup st tamponlara benzetebilirsiniz. Farlari makyajli kasa ile degistirebilirsiniz. Arka stoplarda buna dahil. Ayrica st spoiler takabilirsiniz ic kisimlarda cikintilar varmis onlari yontturup takabilirsiniz. St koltuk bulursaniz sahane olur. Ayrica yan aynalarinizi makyajli kasaninki ile degistirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Bedirhan Tulga

Görselle yardımcı olma şansınız varmı birde st spoiler fiyatları nedir acaba tamponlar için tam nasıl bi taslak oluşturacağıma karar veremedim

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

St fiesta 2005 veya o modelin st on tamponundaki bolgeyi olusturmak icin siyah boyama yapabilirsiniz arka tampon st fiestada siyah bolge difuzor olarak gozukuyor siz siyah boyatarak bir difuzor havasi katabilirsiniz. Malum sitede st fiesta olarak aratirsaniz karsiniza illaki cikar arada bir forumun yedek parca bolumune bakiniz orada da satan olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Bedirhan Tulga

Tampon fikri aklımda tam oluştu ama st spoiler arayışlarım kafa karışıklılığı ile çözüme gidememekte malum sitelerde ürünler var fakat kalitelimi değilmi emin olamıyor insan ve bazıları kargo ücretini hiç girmemiş fiyatı normal tutaraktan

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Zaten orjinal urun 250 civari oluyor ve ford oem isaretleri olmasi gerekiyor diger fiber olanlar ise ucuz oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...