Metin Akbal 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Bu kadar az fotoya sey bile yapilmazYorum [emoji16]Kazasiz belasiz seytan gibi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Güzel performanslı bir araç. Sevdiğim modeller arasında. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Hayırlı olsun Alfa heyecan verici bir otomobildir. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Ön yargılarımı yık benim Gel yanlayalım Ürgüp yollarında. Vauvv. Mehmet abi hani o biyiklarla yanlamakta fena olsa gerek. Tamda oyle bir video vardi gaytan biyikli alamanin biri cekmis. Araba ne yana donse biyiklar diger tarafa ucusuyordu. Aradimda bulamadim videoyu. Bulursam acayip eglenceliydi paylasayim. Dedigini yaparsaniz kesin ucuncu biri olsun video isteriz. :-) O videoyu bulamadim ama sununla idare edin artik. :-) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 25 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2018 1 saat önce, Fatih Öztürk2 yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Öyle bir anlattınız ki bu arabadan alasım geldi Dünyanın en mükemmel aracı değil elbet. 70-80 bin bandında rakipsiz olduğunu söyleyebilirim. Maalesef bu fiyatlara artık Clio bile vermiyorlar. Tavsiye ederim. 1 saat önce, Metin Akbal yazdı: Bu kadar az fotoya sey bile yapilmaz Yorum Kazasiz belasiz seytan gibi. En kısa zamanda abicim. Daha binmeye bile elim değmedi foto çekeyim de ? 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 Rabbim gönlünüze göre versin. Kazasız belasız günlerde kullanın inşallah. İlk aracımı almadan önce 147 1.6 TS Distinctive lere çok baktım. Tabii ki kırmızı olanlara Alfa dediğin kırmızı olacak. Nasip olmadı ve İbiza almıştım. O da kırmızıydı Mesela bunlara hala bayılırım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-147-590181869/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2018 Paylaş 25 Temmuz 2018 2 saat önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı: Vauvv. Mehmet abi hani o biyiklarla yanlamakta fena olsa gerek. Uçmaz benimki yaa.. Uzatsammı ki. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Üç gündür yağmur yağıyor maalesef yıkayamadım kirli halini atıyorum. Yalnız bir şey dikkatimi çekti, araba kirlenince daha koyu bir kırmızıya döndü [emoji3] 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Bu da video. WhatsApp’dan almıştım. Çözünürlük kötü oldu. Kastamonu için bu jantlar iki gömlek büyük geldi. Orijinal jant ve lastiklerine döneceğim. Keyfimi alayım demiştim ama maalesef bizim yollar çok kötü [emoji45] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 15 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Kastamonu için bu jantlar iki gömlek büyük geldi. Orijinal jant ve lastiklerine döneceğim. Keyfimi alayım demiştim ama maalesef bizim yollar çok kötü Orjinal jantlar da güzel. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Orjinal jantlar da güzel. Ben orijinal jantları daha beğeniyorum ancak bu jantlar ve lastikler ön 225/35/19 arka 235/35/19 olduğundan yol tutuşunu özleyeceğim. Yorum bağlantısı
Serkan Maden 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 5 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Ben orijinal jantları daha beğeniyorum ancak bu jantlar ve lastikler ön 225/35/19 arka 235/35/19 olduğundan yol tutuşunu özleyeceğim. Onun genlerinde var yol tutmak. Kastamonu'da kışın kış lastiksiz de zor gibi. Nasılsa değiştirecektiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Temmuz 2018 Paylaş 26 Temmuz 2018 (düzenlendi) Hayırlı olsun, hayalleri gerçekleştirebilmek ayrıca zevkli bencede orjinal janta dönmeniz iyi olmuş, bizim yollar malum, aracın özelliklerinde hangi jant hengi ebay maksimum merak ettim, 19" yoksa içinde standart haliyle takarsanız yol tutuş daha iyi olmaz aracıda yorarsınız o yüzden merak ettim... üzerinde değişiklik yapmayacaksanız orjinalden şaşmayın, nede alçaltın mesela.... 26 Temmuz 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 Hayırlı olsun, hayalleri gerçekleştirebilmek ayrıca zevkli bencede orjinal janta dönmeniz iyi olmuş, bizim yollar malum, aracın özelliklerinde hangi jant hengi ebay maksimum merak ettim, 19" yoksa içinde standart haliyle takarsanız yol tutuş daha iyi olmaz aracıda yorarsınız o yüzden merak ettim... üzerinde değişiklik yapmayacaksanız orjinalden şaşmayın, nede alçaltın mesela....Çok sağol Ali abim. Orijinal ebatı 215/45/17. Elimde orijinal jant ve lastikler mevcut. Bu yaylar preslenmiş. Orijinal yayları sipariş ettim haftaya kendi jantlarını takacağım inşallah. Ben de orijinal taraftarıyım. Biraz bineyim kış lastiklerini takarken hallederim diye düşünmüştüm ama maalesef bu yay jant ve lastiklerle buralarda zor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 26 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2018 On 25.07.2018 at 13:00, Mert Gulkokan yazdı: Dizeli var bende bindim arkadaşımda Yalıtım biraz zayıf aracın Dizel sesi geliyor ve amortisör sesli çalışan bir yapısı var ama sonuç olarak güzel araç hayırlı olsun Teşekkür ederim. Passat, Mondeo, Jetta gibi konfor odaklı araçlara göre süspansiyon sert kalıyor. Ancak ses pek yok. Belki ilerleyen kilometrelerde değişim yaşatabilir. Ben kıyaslarken daha çok Leon FR, A3 sportback gibi araçlarla kıyaslıyorum. Spor paketlerde yaylar ve amortisörler de farklı. Normal jülyetlerden 1.5 cm daha alçak ve sert. Bunu da hesaba katmak lazım tabi. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Hep bakmak istediğim ama cesaret edemediğim markadır alfa romeo. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 27 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2018 Hep bakmak istediğim ama cesaret edemediğim markadır alfa romeo. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde inşallahTeşekkür ederim. Altı üstü Fiat arabası korkacak bir şey yok [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Orjinal Alfa jantına dönmeli, üzerindeki jantları pek beğenmedim ben. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Arkası çok şık, yandan çok şık.. önü çok şık, koltuklar çok şık, göstergeler çok şık. Eee çok şık bu araba Maşallah 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 Corso rosso olmalı bu kırmızının ismi, rengin adı bile havalı yahu. Bir de benim arabanın rengine bak , büyülü siyah.. öyk 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 27 Temmuz 2018 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2018 4 saat önce, Cem Işık yazdı: Orjinal Alfa jantına dönmeli, üzerindeki jantları pek beğenmedim ben. Şekil olarak ben de beğenmdim ta ki ibrenin üst kısımlarında viraja dalıp da irkilmeden çıkana kadar ? Dönerken daha güzel oluyorlar. Orijinal yaylar kargoda. Pazartesi orijinal jantlara geçmiş olurum inşallah. Bunları satsam kaç para eder ki. Hiç de anlamam modifiye işinden ? Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 27 Temmuz 2018 Paylaş 27 Temmuz 2018 On 26.07.2018 at 19:53, Ahmet Gül yazdı: Plakayla renk uyumuda dikkatimi cekti. :-) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts