Ahmet Gül 13 Mart 2019 Yazar Paylaş 13 Mart 2019 7 saat önce, Selim Bilgin yazdı: Geçtiğimiz hafta bir vesileyle Kastamonu'da olunca bu @Ahmet Gül hocam sağolsun bu güzelliği kullanma fırsatım oldu. Orada da söylediğim gibi, evde bekleyen bir Giulietta olmasa döner dönmez ilanlara bakmaya başlardım. Manuel Giulietta'nın da tadı başkaymış. Ahmet hocam misafirperverliğin için tekrar teşekkür ediyorum, İstanbul'a da bekliyorum inşallah. Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah tekrar görüşmek dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 13 Haziran 2019 Yazar Paylaş 13 Haziran 2019 Beygirlerin tımar vakti. Orijinal parça Motul yağ. Bakalım Motul yağ memnun edecek mi. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 Aha benim yağ... Motul 'de araç 1 gram bile yağ eksiltmiyor. İlk gün koyduğum seviyede sürekli. Ama Mobil 'den sonra ses arttı. Mobil sanki daha pürüzsüz çalıştırıyor. 1.5 lt yağ elimde patladı. Ne yapacağım bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 7 saat önce, Ahmet Gül yazdı: Beygirlerin tımar vakti. Orijinal parça Motul yağ. Bakalım Motul yağ memnun edecek mi. Nedir vaziyet? Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 13 Haziran 2019 Yazar Paylaş 13 Haziran 2019 Nedir vaziyet?Beygirler canlandı valla [emoji3] Utanmasa 3. Vites patinaja düşecek. En beğendiğim husus, geçen bakımda koyduğum yağ aynen duruyor. Bir gram eksiltme yok. Benzinli motor için büyük başarı. Yağda bir fark hissetmedim. Çalışma gürültüsü falan aynı gibi geldi. Yalnız sanki biraz fazla yağ koymuş diye şüpheleniyorum. Olmazsa yarın bir uğrayıp fazlasını aldıracağım. Aha benim yağ... Motul 'de araç 1 gram bile yağ eksiltmiyor. İlk gün koyduğum seviyede sürekli. Ama Mobil 'den sonra ses arttı. Mobil sanki daha pürüzsüz çalıştırıyor. 1.5 lt yağ elimde patladı. Ne yapacağım bilmiyorum.Yağ kaç numara, yakın biri yok mu bir müslümanın işine yarasın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 13 Haziran 2019 Paylaş 13 Haziran 2019 2 dakika önce, Ahmet Gül yazdı: Yağ kaç numara, yakın biri yok mu bir müslümanın işine yarasın. Aynısı, 5W40. Kullanan yok sağımda solumda. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 we re such stuff as dreams are made on... ,) shakespeare bugün yaşasa alfa mı kullanırdı ata mı binerdi acaba Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 Benimde durumum sizin gibi. Aklımda ama maddi şartlar maalesef. Ama 60 80 bandında alınabilecek en dolu ve lpg ile sıkıntısız makina.Parça sıkıntı değil hele ki kozmetik ve görsel harici Fiat Punto, Bravo, Doblo vs aynı...Sıkıntılarınız için geçmiş olsun.Hatasız boyasız araç almamak lazım diyor insan bazen. Dolu için yapacak bir şey maalesef...Diğer risk ise KIRMIZI. Kesinlikle 10puan geride, hep göze geliyor. Her zaman risk maalesef...Güle güle kullanın kazasız belasız Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 14 Haziran 2019 Yazar Paylaş 14 Haziran 2019 7 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Benimde durumum sizin gibi. Aklımda ama maddi şartlar maalesef. Ama 60 80 bandında alınabilecek en dolu ve lpg ile sıkıntısız makina. Parça sıkıntı değil hele ki kozmetik ve görsel harici Fiat Punto, Bravo, Doblo vs aynı... Sıkıntılarınız için geçmiş olsun. Hatasız boyasız araç almamak lazım diyor insan bazen. Dolu için yapacak bir şey maalesef... Diğer risk ise KIRMIZI. Kesinlikle 10puan geride, hep göze geliyor. Her zaman risk maalesef... Güle güle kullanın kazasız belasız Teşekkür ederim, biraz üzüldük dolu münasebetiyle ama geçti. Ben şunu iddia ediyorum, hayatta Alfa almam diyen insanlar bile bir kere binse kesinlikle bu fikirlerinden vazgeçerler. Çok fazla anlatınca malını övmüş pozisyonuna düşülüyor. Direksiyonuna ne zaman geçsem ağzımın kulaklarıma doğru kaydığını hissediyorum ? Muazzam bir sürüş zevki var, imkan varsa aklınızda da varsa Alfa sahibi olmadan ölmeyin derim. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 Teşekkür ederim, biraz üzüldük dolu münasebetiyle ama geçti. Ben şunu iddia ediyorum, hayatta Alfa almam diyen insanlar bile bir kere binse kesinlikle bu fikirlerinden vazgeçerler. Çok fazla anlatınca malını övmüş pozisyonuna düşülüyor. Direksiyonuna ne zaman geçsem ağzımın kulaklarıma doğru kaydığını hissediyorum [emoji3] Muazzam bir sürüş zevki var, imkan varsa aklınızda da varsa Alfa sahibi olmadan ölmeyin derim. İnsanların ön yargıları olan arabalar olmasa biz iyi arabalara binemezdik. Punto Tjet sahibiyim şu an ve çok keyifli gerçekten. Guiletta görsel olarak çok güzel bence 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 14 Haziran 2019 Paylaş 14 Haziran 2019 İnsanlar bilindik pazar-piyasa arabaları alsın ki bizler ucuza güzel araçlara binebilelim. İyi ki varlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts