Adnan Çakır 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 [emoji848] Lastiklerin markası gofret markası gibi geldi [emoji41]Şelale demekmiş 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 11 Nisan 2019 Yazar Paylaş 11 Nisan 2019 Utandırmayayım diye adama yukarda bişey demedim de, bu nedir arkadaş ya. Jöntlörö böyödöm [emoji19] Ben katalogdan model ve renk seçtim bugün, latte eşliğinde.Dünya markası, yerli üretim, orijinal, full, oem, Türk malı ayrıca Gebze de üretiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 Nisan 2019 Paylaş 11 Nisan 2019 Gebze de mi? Nerede acaba biz boşuna Kırşehir den lastik aldık desene. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Mazbatadan önce bitmesi sevindirici Baştan boyacıya ver uğraşma dedim soğuk havalardan dolayı ama geç oldu güzel oldu 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 11 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Mazbatadan önce bitmesi sevindirici Baştan boyacıya ver uğraşma dedim soğuk havalardan dolayı ama geç oldu güzel oldu Evet, geç olduğu doğru 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 13 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bir sonraki aracımı (Audi) aldığımda yapacağım bunu. (3 yıl sonra....) [Yapamadı] 1 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Mazbatadan önce bitmesi sevindirici Baştan boyacıya ver uğraşma dedim soğuk havalardan dolayı ama geç oldu güzel oldu Lütfen sosyal siyasi mesaj vermeyelim 1 saat önce, Önder Özcan yazdı: Evet, geç olduğu doğru Tamam boyayalım dediğimde F3 vardı demi 24 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: (3 yıl sonra....) [Yapamadı] Hee valla belli mi olur, belki işsiz kalırım ama boyacı yanında çalışabilirim 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Anca katalogdan boya seçin latteniz eşliğinde. Millet tamponu sürttüm diye araba değişiyo 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 9 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Anca katalogdan boya seçin latteniz eşliğinde. Millet tamponu sürttüm diye araba değişiyo O kadar müsrif değilim. Ben şoförümü değiştiriyorum tamponu sürtünce 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 16 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Anca katalogdan boya seçin latteniz eşliğinde. Millet tamponu sürttüm diye araba değişiyo Latte de hazır latte şu üçü bir arada olanlardan karton bardakla birlikte... 5 dakika önce, Önder Özcan yazdı: O kadar müsrif değilim. Ben şoförümü değiştiriyorum tamponu sürtünce Senin jantlar ne alemde ? ona da bir el atalım 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 16 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ama o da milli servet Yok Servet olmaz,onun işi var şoförlük yapmaz o 13 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Latte de hazır latte şu üçü bir arada olanlardan karton bardakla birlikte... Senin jantlar ne alemde ? ona da bir el atalım Benim janların biri kötü diğerleri idare eder. kargolayayım mı 4 tane jant, yapılır mı? Gerçi benimkiler 5 kalın kollu jant, sen onları kulağına damlatırsın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Yok Servet olmaz,onun işi var şoförlük yapmaz o Ben boşuna milli servet demedim ki millete malolmuş, kendisini milletine adamış, daha dün kendisi dedi ya Çankırı ya can feda diye 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 20 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ben boşuna milli servet demedim ki millete malolmuş, kendisini milletine adamış, daha dün kendisi dedi ya Çankırı ya can feda diye Tabi tabi, hı hı, evet, kesinlikle. Daha dün hidrojenle patlatmak için büyük motorlu dizel arıyorum diyordu 😑 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Hidrojeni büyük motorda deneyeceğim ama motör ne 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 32 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Olur o da olur. Seçici değilim Hava filtresinden hava geçsin yeter diyosun? 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 Motör sıcak olsun yeter. İsterse hava da geçmeyebilir 💊 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 3 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Hee valla belli mi olur, belki işsiz kalırım ama boyacı yanında çalışabilirim Diğer boyacılar işsiz kalabilir bu titizlikle çalışırsan. Özendim. Ben de mobilet jantı boyamıştım kabul olur mu? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 On 19.02.2019 at 14:08, Hasan Karabekiroglu yazdı: Şunu yapıştırdık... devamı gelecek... ben de dacia dokker e dodge RT R/T si yapıştırdım dalgasına 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 12 Nisan 2019 Yazar Paylaş 12 Nisan 2019 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hidrojeni büyük motorda deneyeceğim ama motör ne Bizimkiler küçük abi 1.4 litre hacimleri var patlama istediğin gibi olmaz. Sen 2.7 Litre ve yukarısına bakmalısın, naylon 1.5 de olur.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2019 Paylaş 12 Nisan 2019 7 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Bizimkiler küçük abi 1.4 litre hacimleri var patlama istediğin gibi olmaz. Sen 2.7 Litre ve yukarısına bakmalısın, naylon 1.5 de olur.. dörtnoktayedi litre motör hacminde araç sahibi arkadaşlarımız var. Onlarla bi kontak kurulabilir Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Nisan 2019 Yazar Paylaş 15 Nisan 2019 Direksiyonu komple boyayacağız fakat daha önce alttaki plastik kısmı halledelim dedik, Ne ile boyadık janttan arta kalan boya ile 2 kere boyadım, sebebi şu, dayanamayıp boya kurumadan dokunduğum için 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts