Serkan Çelik 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 P konumunda unutmusum farları 4 saat kadar kalmış öylece akü göstergesi siyah olmuş sarj ettirsem olur mu elektrikciye ? Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Akünüz yeni ise şarj ile kurtarma ihtmali var, ama eski ise kurtarmayabilir. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Araba çalışıyorsa ki bence çalışıyordur biraz dolaşım toparlar.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 Akulerdeki o gosterge cok dogru sonuclar vermiyor..Eger calistirabiliyorsaniz bir sure araci kullanin aku dolsun... dolmaz ise kritik seviyeyi gecmis demektir.. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 2 Eylül 2018 Paylaş 2 Eylül 2018 (düzenlendi) Aynı şekilde eşimin aracı lambaları açık kalıp aküyü bitirmişti.Takviye yaparak çalıştırdık 15 20 dakika dolaştım akü kendini toparladı.Ve 2 sene daha bu şekilde kullandık.Dün akü iflas etti ve yenisi ile değiştik 2012 model ve yılda 4000 km yapan araç için iyi bile dayandı bence.Sizde tekrar kullanmayı deneyin eğer akü toparlamazsa değiştirirsiniz. 2 Eylül 2018 tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Çelik 2 Eylül 2018 Yazar Paylaş 2 Eylül 2018 Yarım saat dolaşıp geldim kendine geldi sayılır Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Valla benim sol kapı kilidi sıkıştığında hep farları açık unutuyordum. Sol kapıyı açtığımda eğer farlar açıksa sesli uyarı veriyor canım KA ama kapıyı biz açamayınca uzun süreler farlar unutuldu öyle, 3 saat 5 saat kaldığı oldu, akü bitmedi, bindim gezdim tozdum sanıyorum dolmuştur yine. Eski sahibi aküyü yeni takmış sanırım, yoksa bu kadar peşpeşe unutmaya cortlaması lazımdı neyse ki kapı halloldu sesli uyarıyor yine beni, yoksa unutur giderim. Geçmiş olsun, iyi sürüşler. Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Kızım iç lambayı açık unutmuştu. Akabinde bırakın zayıf marşı, araç gösterge lambalarını bile yakmıyordu. Yani akü sıfıra yakındı diyebilirim. 1 yıllık aküydü. Takviye aküyle aracı çalıştırıp yarım saat civarı yola gittim. Daha sonra eski rutin günlerimdeki gibi kullanmaya devam ettim. 1 yıl kullandıktan sonra da aracı sattım. Sattığımda akü hala canavar gibiydi. Kısacası yeni akü kendini toparlayıp, eski haline geri gelmişti. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Yazın kurtarır da ilk kış su koyverir araç yatiyorsa Yorum bağlantısı
Serkan Çelik 4 Eylül 2018 Yazar Paylaş 4 Eylül 2018 (düzenlendi) Devamlı kullanıyorum akü düzeldi..Hepiniz sağolun.. 4 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts