Erdem Gun 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 Arkadaşlar 2012 model 1.4 benzinli fiesta aracımın arka amortisörlerini degiştirmek istedim bir site üzerinden siparişlerini verdim fakat ürünler elime ulaşınca işler bu noktada karıştı. Çünkü sipariş ettiğim ürünlerin kodu aynı olduğu halde ( monroe-44001) basınç kaplarının çapları birbirinden farklı ( strok uzunlukları ve bağlantı noktalarinın ölçüleri aynı) merak ettiğim noktalar şunlar; 1. Bu farklılığın sebebi seri farkımıdır acaba? 2. Bu iki görünüşte farklı ama aynı kodlu ürünleri birarada kullanmak ne kadar doğru olur. 3. Daha büyük çaplı urünü kullanırsam amortisör toz körüğü/kapagında sorun yaşarmıyım. ( Küçük çaplı ürünün ebadı orjinale daha yakın duruyor fakat temin edemiyorum) Öneri ve yorumlarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 (düzenlendi) Cevap veriyorum, aynı amortisörleri aldım, orjinalden daha kalın ama diğer kısımlar aynı, direk takabilirsin öyle basınç farkı falan yok aynı özellikteler, cillop gibi yani... orjinal amortisördeki toz körüğünü çek çıkar bunun ucuna tak, kapağınıda üzerine direk takacaksın bastırp körüğe oturt, tam oturur... orjinal olanda zaten o kapak ve toz tutucu otursun diye amortisörün ucuna plastik bir aparat takmışlar, çap dar geliyor çünki, monroe da gerek yok tam oluyor çapı daha geniş, ben eski amortisördeki o adaptörü çıkardım sakladım, ne olur ne olmaz diye, ilerde olurda orjinal alırsam ve ucundaki parça olmaz ise sorun yaşamıyım dedim, sonuç olarak direk tak sıfır sorunla keyfine bak 9 Eylül 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 2 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Cevap veriyorum sıfır amortisörün biri kalın diğeri ince miydi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 (düzenlendi) yok canım, eskiler ince idi, yenilerin ikiside birebir aynı idi, öyle biri ince biri kalın olurmu yahu bir dakika, dikkatli okumamışım, arkadaşınki öyle imiş, o zaman olmaz ikiside aynı olmalı değilmi? 9 Eylül 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 İkisi de aynı olmalı bence. Ben yerli malı kraftvoll diye bir marka aldım arkalara. Yorum bağlantısı
Erdem Gun 9 Eylül 2018 Yazar Paylaş 9 Eylül 2018 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: Cevap veriyorum, aynı amortisörleri aldım, orjinalden daha kalın ama diğer kısımlar aynı, direk takabilirsin öyle basınç farkı falan yok aynı özellikteler, cillop gibi yani... orjinal amortisördeki toz körüğünü çek çıkar bunun ucuna tak, kapağınıda üzerine direk takacaksın bastırp körüğe oturt, tam oturur... orjinal olanda zaten o kapak ve toz tutucu otursun diye amortisörün ucuna plastik bir aparat takmışlar, çap dar geliyor çünki, monroe da gerek yok tam oluyor çapı daha geniş, ben eski amortisördeki o adaptörü çıkardım sakladım, ne olur ne olmaz diye, ilerde olurda orjinal alırsam ve ucundaki parça olmaz ise sorun yaşamıyım dedim, sonuç olarak direk tak sıfır sorunla keyfine bak Yanlış anlamadıysam yukarıda daire içine aldığım aparat çıkartıldıktan sonra kalın çaplı amortisör, toz körüğünün içine girebiliyor sonrasında da aynı resimdeki gibi montajı yapılabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, Erdem Gun yazdı: Yanlış anlamadıysam yukarıda daire içine aldığım aparat çıkartıldıktan sonra kalın çaplı amortisör, toz körüğünün içine girebiliyor sonrasında da aynı resimdeki gibi montajı yapılabiliyor. evet, almış olduğun ince olan monroe ya o parçayı çıkarıp takıyorsun tabii uyarsa, kalın olana birşey takmana gerek yok, ucuna direk resimde görülen sarı renkli körüğü ve üstünede koruyucu parçayı takıyorsun iş tamam zaten işaretlediğin aparat kalına uymayacaktır, yalnız yeni aldıklarının ikisi neden aynı değil, basıncı falan aynı olsada bu şekilde göndermeleri ayıp yahu benimkilerin kodu farklı ama takılmış hali vs. şöyle talimatta zaten yazar, eski amortisörün üstünden çıkan B ile işaretli parçaları yenisine takın diye.... 9 Eylül 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Gun 9 Eylül 2018 Yazar Paylaş 9 Eylül 2018 2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: evet, almış olduğun ince olan monroe ya o parçayı çıkarıp takıyorsun tabii uyarsa, kalın olana birşey takmana gerek yok, ucuna direk resimde görülen sarı renkli körüğü ve üstünede koruyucu parçayı takıyorsun iş tamam zaten işaretlediğin aparat kalına uymayacaktır, yalnız yeni aldıklarının ikisi neden aynı değil, basıncı falan aynı olsada bu şekilde göndermeleri ayıp yahu Çok teşekkür ederim kodu aynı olmasına rağmen neden farklılar bende anlayamadım fakat artık ne yapacağımı biliyorum 😃 satıcıyla iletişime geçip değiştirip kalın çaplı olandan bir tane daha tedarik edicem en azından sorun yaşamayacağımı artık biliyorum. 2 saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: benimkilerin kodu farklı ama takılmış hali vs. şöyle monroe nin FIESTA MK V 11.01→ 7.08 ve FIESTA MK VI 7.08→ araçları için kodların fotosunu paylaşıyorum ihtiyacı olacaklar olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 (düzenlendi) 2002-2008 fiestalarınki fakat sizinkilerde aynı şekilde zaten... 9 Eylül 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Ülgez 13 Eylül 2018 Paylaş 13 Eylül 2018 Merhabalar, Bilmediğimden, bilenlere sormak istedim. Amotisörü neden değiştiriyorsunuz? Ayrıca orjinalden daha iyi olduğunu düşündüğünüz amotisör var mıdır? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Erdem Gun 14 Eylül 2018 Yazar Paylaş 14 Eylül 2018 16 saat önce, Hayrettin Ülgez yazdı: Merhabalar, Bilmediğimden, bilenlere sormak istedim. Amotisörü neden değiştiriyorsunuz? Ayrıca orjinalden daha iyi olduğunu düşündüğünüz amotisör var mıdır? Teşekkürler Ben arka amortisorün yağ kaçırdıgını gördügüm için degiştirdim belirli ömürleri var. Benim şahsi fikrim orjinalini kullanmak daha iyi fakat fiyat olarak uçuk farklar var. Genelde ford aracım için sachs ve monroe önerdiler. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Eylül 2018 Paylaş 14 Eylül 2018 (düzenlendi) Aynen, yağ kaçırması ve güç kaybı sebebiyle değiştim, bu arada orjinal diye takılmayın, elbetteki çok ama çok daha kalitelileride var o parçaların, bunlar seri üretim normal arabalar, kullanılan parçlarda normal ayarda her markanın belli standartlarına göre ürettirilir, ne sanıyordunuzki, orjinal derken Ford un üretimi yok zaten, tüm parçalar farklı firmalar ve üreticilerden geliyor, fabrikasyon olan aracın sacı, ki oda sadece düz sacın gelip preslenmesinden ibaret, sac nereden geliyor peki ? Ferrarimi bu motorunu kendi yapsın bloğunu falan kendisi tasarlasın döksün kalıp çıkarsın falan, kısaca çok takılmayın, sağlam markalardan aldıktan sonra sorun olmaz, Monroe da sağlamdır zaten 14 Eylül 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts