İçeriğe Yönlendir

Focus II - İç Aydınlatma Kapı Kilit Sensörleri Nerede?

Derviş Dursun

Recommended Posts

Derviş Dursun

Herkese merhaba. Aracım 2009 focus titanyum. İç aydınlatma için kapı swiçleri nerde bulunuyor? Kapıları açınca iç aydınlatmasını sağlayan swiç. Kilit içinde mi acaba? Somut olarak herhangi bişey göremedim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Yok herşey aktif sıkıntı yok da, bu sensörler nerde onları bulamadım. Swiç falan bişey göremedim.

Derviş bey merhaba.
sizin sorun ayak aydınlatmaları yanmıyor mu?

Haydaa, müdehale etsek komple kapıyı sökmek gerekecek desene abi. Mondeo gibi basit yapmamış adamlar. Kötü durum [emoji51]

kilit içinde gizli
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
3 dakika önce, Derviş Dursun yazdı:

Haydaa, müdehale etsek komple kapıyı sökmek gerekecek desene abi. Mondeo gibi basit yapmamış adamlar. Kötü durum

şimdi yazacaktım, mumla ararsın mondy i. ama döşemesini sökmek kolay, bir kaç kopça çatlyacak ama geri takılır. arkada alumünyum levha çıkacak o da vidalı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun
26 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

şimdi yazacaktım, mumla ararsın mondy i. ama döşemesini sökmek kolay, bir kaç kopça çatlyacak ama geri takılır. arkada alumünyum levha çıkacak o da vidalı.

Sökmeyi biliyorum abi sıkıntı değil de, 10 dakkalık iş 1 saat oldu desene 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
1 saat önce, Derviş Dursun yazdı:

Sökmeyi biliyorum abi sıkıntı değil de, 10 dakkalık iş 1 saat oldu desene 😁

bir de focusun o sistemi gem modülünden geçer, kaplolara kısa devre felan yaptırırsan 6-7 binlik olma :rofl: gül gibi mondy dururken

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Yani diyorsun ki sat dön mondiye [emoji23][emoji23]

bir de focusun o sistemi gem modülünden geçer, kaplolara kısa devre felan yaptırırsan 6-7 binlik olma :rofl: gül gibi mondy dururken
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...