İçeriğe Yönlendir

Sahibinden.com’a Rekabet Kurumundan Ceza

Ahmet Gül

Recommended Posts

Emre Şimşek

Adblock ile giremediğim siteye girmiyorum. Prensip. 

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

ceza parasını çıkarmak için fiyatları daha da artırırlar

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız

Ios ile mobil kullaniyorsaniz adblock hicbir sey tinlamiyor sifir reklamla geziniyorum.
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
O ne olaki, anlat hele
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Reklamları engelleyen uygulama. Haberturk.com u açtığında tertemiz sayfa görüyorum :)

Sahibinden.com a gelince: Bu para cezası bizim sesimizi duydular diye değil tabii ki. Sebebi malum. Asıl olan, bu cezadan sonra sahibinden ne yapacak bakalım...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Eskiden çok esnekti ilanlar şimdi para kesiyorlar fiyatları iyice artar artık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İyi olmuş.kac tane üyeliğimi banladilar. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Tekel oldular ve rekabeti bozdular acımadım açıkçası...

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
1 saat önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı:

Ios ile mobil kullaniyorsaniz adblock hicbir sey tinlamiyor sifir reklamla geziniyorum.

İlk girdiğimde bilgisayardaydım. Bilgisayarda Opera ve adblock kullanıyorum. Tabi adblock forum için kapalı;)

Ios’ta öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim 🙏  iyi oldu bunu öğrendiğim 🙂

Gelelim habere...

Evet sahibinden sitesi bana göre de pahalı fakat kullanma zorunluluğu yok ki, bu siteyi tekel haline getiren biziz. Ne olur ki araba alır satarken önce arabam.com a baksak? Sarı siteyi sevmiyorum ama bu ceza biraz haksız gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

En son ilan için 99 tl verdim.  İyi olmuş, ama bundan sonra ne yapacaklar bakalım.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Çok kere kullanmama rağme kişisel olarak gıcıktım bu siteye, önceki kullanıcımı silmişlerdi. Sebebini sordum bizim uygulamamız öyle diye pişkin bir cevap almıştım. Sonra ben ordaki kurumsal üyeliği kapatıcam dedim niye dediler aynen şöyle dedim "Benim uygulamam gereği de mağzayı kapatmak istiyorum" 

Cezaya gelince yerinde buldum...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

nusret e de ceza kesecekler mi?hamburger 500 TL

ilanını bedava vermek isteyen için arabam . kom var? oraya versinler? 100 tl pahalı tamam ancak ceza kestim demek ile arz/talep i işleyen serbest piyasa kuralları ters düşüyor.

• Beğen 6
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ceza mantıksız olmuş. İsteyen istediği fiyatı koyAr. Tekel değil ki bu?

Devlet kendine ceza kessin önce

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca

Ceza piyasaya hakim olduktan sonra sebepsiz yere fiyatları fahiş artırmaktan olsa gerek.

Yeni bir site/uygulama yapıp ilan fiyatını 1.000₺ dense kimse gidip ceza kesmez.

Şikayetçi olan genelde bireysel kullanıcılar gibi görünse de asıl mevzu emlakçı ve galericiler, parayı onlardan götürüyorlar. Emlakçının biri 40.000₺ çek verdi. İlan girişi ve dopingler için. Takribi 3 ay içinde bitirecek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ben onlarla tanışırım kötü olmuş.

Arge merkezi kurdular 400 kişi çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Devlet kendine ceza kessin önce

İyi fikir aslında hocam, kesilen cezayı site üyelerine dağıtsınlar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Ben satıyorum.com sitesinin eski sahibiyim. Biraz arkasında durunca site büyür. Benim sattığım firma hala açamadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Sahibinden.com eleştirilecek yönleri olsa da Türkiye'nin yüz akı projelerinden birisi bence.

Teknik olarak o trafiği yönetebilecek çok fazla ekip yok Türkiye'de. Ayrıca yabancı menşeili alternatiflerine pazar payı bırakmayışı da takdire şayan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ansiklopedi gibi site.
Ceza mahkemeye verilir ve iptal olur bence

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Bir saat önce, Selim Bilgin yazdı:

Sahibinden.com eleştirilecek yönleri olsa da Türkiye'nin yüz akı projelerinden birisi bence.

Teknik olarak o trafiği yönetebilecek çok fazla ekip yok Türkiye'de. Ayrıca yabancı menşeili alternatiflerine pazar payı bırakmayışı da takdire şayan.

sürekli olarak yurtdışına açılalım diye onlara baskı yapıyorum, üst yönetim istemiyor. Özellikle ırak ve suriye için ciddi bir operasyon yapılmalı diye daha geçen hafta görüştük. Belki beceririz.

Bagdat'ta satılık daire.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Oy çoğunluğuyla karar verilmiş. Çoğunluk, arabasını ücretsiz ilan süresinde satamayıp uzatmak için para verenlerden galiba 🤣

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Ansiklopedi gibi site.
Ceza mahkemeye verilir ve iptal olur bence

anket yapalım: arabam kom dan farkı ne ansiklopedi konusunda mesela.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...