Çağlar Bayur 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Bir saat önce, Fatih Ozen yazdı: @Çağlar Bayur abi arabam hiç içerikli değil. geçişler zor karışık gibi görüyor,yani sahibinden kadar kolay ve kullanılabilir değil.. ben Ce aslında pazarı tamamen sahinidene isteyerek bırakması yüzünden asıl ceza arabam a kesilmeli. ufak tefek dokunuşlar ile çok daha teknik üstün hale gelebilir. birçok eksiiği var ama hep son dokunuşlar eksik Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 49 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: aslında pazarı tamamen sahinidene isteyerek bırakması yüzünden asıl ceza arabam a kesilmeli. ufak tefek dokunuşlar ile çok daha teknik üstün hale gelebilir. birçok eksiiği var ama hep son dokunuşlar eksik Büyük bir grubun küçük ve para kazanmayan bir uzantısı olduğu için çok bir şey çıkmaz oradan. Sahibinden ise main business. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Emlakçılar da fiyatlara isyan etmiş. Yaptırım kapıda deniyor. başka firmalar ne yaptıysa sahibinden gibi olamadı. Tutmadı. bir yandan sosyal devlet anlayışı ile devletin sahibinden gibi ilan verme portalı kurması çözüm olabilir. ama serbest piyasa düzeninde devletin bu kadar ticaret içine girmesi doğru mudur sorgulanabilir. bence devlet kendisi web site kurmaktansa başka firmalara destek verip, sürekli reklamlarını yayınlatıp sarı sitenin tekelini kırmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Emlakçılar da fiyatlara isyan etmiş. hangi fiyatlara? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hangi fiyatlara? yıllık 100 ilan mı ne ben de isyan ediyorum aracılık için %6 istemelerine Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yıllık 100 ilan mı ne ben de isyan ediyorum aracılık için %6 istemelerine arabam com bedava? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bence devlet kendisi web site kurmaktansa başka firmalara destek verip, sürekli reklamlarını yayınlatıp sarı sitenin tekelini kırmalı. Devlet işini yapsın işleyişi denetlesin. Onu yapsa zaten sorun kalmaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arabam com bedava? Bedava. Fakir işi. Kimse tenezzül etmez 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bedava. Fakir işi. Kimse tenezzül etmez her müşteri /satıcı müstehakını yaşar ağlamasınlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts