Sami Demirpaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Birkaç bin tl kesilmiş göstermelik bir ceza diye düşündüm ama neredeyse 11 Milyon. Birçok kişi tanıdım, filanca araba kaç beygir diye sahibindene girip bakan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sami Demirpaz yazdı: Birçok kişi tanıdım, filanca araba kaç beygir diye sahibindene girip bakan Genişlet doğrudur ama aynı özelilik diğer satış sitelerinde de var. ama tüketici diğerini tercih etti. yani sonuç: nusret e de ceza kessinler.. aynı mahllede daha pahalıya lpg satana da ceza kessinler 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sahibinden, aldığı parayı hak ediyor bence. Emlakçı ve galeriler için fiyatlar yüksek olabilir belki ama bireysel kullanıcı için verdiği hizmete göre normal denebilir. Buraya para vermek istemeyen eskiden yaptığımız gibi arka cama A4 kağıdına satılık yazıp satabilir aracını (satabilirse). 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: doğrudur ama aynı özelilik diğer satış sitelerinde de var. ama tüketici diğerini tercih etti. yani sonuç: nusret e de ceza kessinler.. aynı mahllede daha pahalıya lpg satana da ceza kessinler Genişlet Tam olarak aynı şey değil aslında. Aynı hizmeti başka yerde de alıyorsun, Nusret işin show kısmı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: anket yapalım: arabam kom dan farkı ne ansiklopedi konusunda mesela. Genişlet Gerek Yok.. Arabam.com daki benim araç.. Genel Bakış Yıl 2009 Kasa Tipi Cabrio Yakıt Tipi Dizel Vites Tipi Yarı Otomatik Motor Hacmi 1801-2000 Motor Gücü 126-150 Çekiş AWD (Elektronik) Kilometre 182.000 km Araç Türü Bireysel Araç Renk Gri Plaka Uyruğu (TR) Türkiye Garantisi Garantisi Yok Sahibinden.com daki benim araç.. Genel Bakış Araç Tipi SUV / Arazi aracı / I Segment Kasa Tipi / Kapı Sayısı SUV / 5 Kapı Motor Tipi Dizel / 4 silindir Üretim Yılı (İlk / Son) 2007 / 2008 Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı) 10,1 lt / 6,5 lt Motor Gücü 150 hp Şanzıman Otomatik / 6 Vites / 4x4 Hızlanma 0-100 km/saat 12 sn Azami Sürat 185 km/saat Toplam yıllık MTV (2008 model ve 1995 cc) 814,50 TL x 2 Motor ve Performans Motor Tipi Dizel / 4 silindir Motor Hacmi 1995 cc Maksimum Güç 150 hp (110 kw) / - rpm Maksimum Tork 320 Nm / - rpm Hızlanma 0-100 km/saat 12 sn Azami Sürat 185 km/saat Yakıt Tüketimi Yakıt Tipi Dizel Şehir içi (100 km'de) 10,1 lt Şehir dışı (100 km'de) 6,5 lt Ortalama (100 km'de) 7,8 lt Yakıt Depo Hacmi 65 lt Boyutlar Koltuk Sayısı 5 Koltuk Uzunluk 4315 mm Genişlik 1783 mm Yükseklik 1606 mm Net Ağırlık 1614 kg Taşıma Kapasitesi 471 kg Bagaj Kapasitesi 410 lt Lastik Ölçüleri 215/65 R16 Cabrio ne yaa.. Arabam.com Qashqaiye cabrio demiş.. Sami Demirpaz yazdı: Birçok kişi tanıdım, filanca araba kaç beygir diye sahibindene girip bakan. Genişlet Ansiklopedi gibi işte. hepimiz oraya bakıyoruz.. Donanım listesine de oraya bakıyoruz.. 4 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sahibinden tekelcilik gibi para alması hoşuma gitmiyor ama hakkını yemeyeyim çok kullanışlı. Arabam.com güzel lakin sahibinden kadar değil. Daha uygun fiyat olsa cazip olup tepki çekmeyebilir. Bir tanıdığım Fiorino aracını letgo ile iki gün içinde sattı. Bu işler nasip kısmet. Facede de birçok araba satış gurubu mevcut. Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Gerek Yok.. Arabam.com daki benim araç.. Genel Bakış Yıl 2009 Kasa Tipi Cabrio Yakıt Tipi Dizel Vites Tipi Yarı Otomatik Motor Hacmi 1801-2000 Motor Gücü 126-150 Çekiş AWD (Elektronik) Kilometre 182.000 km Araç Türü Bireysel Araç Renk Gri Plaka Uyruğu (TR) Türkiye Garantisi Garantisi Yok Sahibinden.com daki benim araç.. Genel Bakış Araç Tipi SUV / Arazi aracı / I Segment Kasa Tipi / Kapı Sayısı SUV / 5 Kapı Motor Tipi Dizel / 4 silindir Üretim Yılı (İlk / Son) 2007 / 2008 Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı) 10,1 lt / 6,5 lt Motor Gücü 150 hp Şanzıman Otomatik / 6 Vites / 4x4 Hızlanma 0-100 km/saat 12 sn Azami Sürat 185 km/saat Toplam yıllık MTV (2008 model ve 1995 cc) 814,50 TL x 2 Motor ve Performans Motor Tipi Dizel / 4 silindir Motor Hacmi 1995 cc Maksimum Güç 150 hp (110 kw) / - rpm Maksimum Tork 320 Nm / - rpm Hızlanma 0-100 km/saat 12 sn Azami Sürat 185 km/saat Yakıt Tüketimi Yakıt Tipi Dizel Şehir içi (100 km'de) 10,1 lt Şehir dışı (100 km'de) 6,5 lt Ortalama (100 km'de) 7,8 lt Yakıt Depo Hacmi 65 lt Boyutlar Koltuk Sayısı 5 Koltuk Uzunluk 4315 mm Genişlik 1783 mm Yükseklik 1606 mm Net Ağırlık 1614 kg Taşıma Kapasitesi 471 kg Bagaj Kapasitesi 410 lt Lastik Ölçüleri 215/65 R16 Cabrio ne yaa.. Arabam.com Qashqaiye cabrio demiş.. Ansiklopedi gibi işte. hepimiz oraya bakıyoruz.. Donanım listesine de oraya bakıyoruz.. Genişlet sahibinden de her veri doğru değil. Bir kısmı hatalı Örnek benim aracın limited versiyonunda yakıt bilgisi doğru ama liberty diye seçinde şehir içi 13,1 olarak gösteriyor yakıtı yanlış bi yeri okuyor sanırım Genel Bakış Araç Tipi SUV / Arazi aracı / I Segment Kasa Tipi / Kapı Sayısı SUV / 5 Kapı Motor Tipi Benzinli / 6 silindir Üretim Yılı (İlk / Son) 2002 / 2008 Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı) 13,1 lt / 10,7 lt Motor Gücü 210 hp Şanzıman Otomatik / 4 Vites / 4x4 Hızlanma 0-100 km/saat 9,2 sn Azami Sürat 180 km/saat Toplam yıllık MTV (2003 model ve 3701 cc) 814,50 TL x 2 arabam.com a araba ilanı açıtım 10 günde arayan ya 1 kişi ya hiç yok sahibindene açtım ilanı aynı resimler ve aynı açıklama metni telefon susmadı günde 10 15 kişi aradı 4. gün sattım gitti arabam.com dan ben daha hiç araba bakmadım bakanda yok . araba arayan kişilerin en fazla % 5 idir arabam. coma bakan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Ali Gök yazdı: arabam.com dan ben daha hiç araba bakmadım bakanda yok . araba arayan kişilerin en fazla % 5 idir arabam. coma bakan Genişlet İşte tekelcilik budur ama anlat bakalım Çağlar abi'ye Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sani Gerşon yazdı: İşte tekelcilik budur ama anlat bakalım Çağlar abi'ye Genişlet oda bakmıyor ki arabam.com ilanından araba aldığını sanmıyorum 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Ali Gök yazdı: oda bakmıyor ki arabam.com ilanından araba aldığını sanmıyorum Genişlet Bi de her et yiyeceği zaman Nusret'e gidiyormuş, onu anladık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Gerek Yok.. Arabam.com daki benim araç.. Genişlet gerek var bilgi yanlış. nerden nasıl baktın bilemiyorum: arabam kom da senin araba: bilgilerde eksik yok hepsi aynı, zira teknik veriyi kendileri yazmıyor, paket olarak satın alıyor her site: hatta fazlası var: ücretsiz ekspertiz yaptırıp siteye koyuyor arabam kom.. satın alma olarak alıcı açısından teknik üstünlüğü bile var, ama tekrar: tüketici tercih eder etmez onu bilemem. Ali Gök yazdı: oda bakmıyor ki arabam.com ilanından araba aldığını sanmıyorum Genişlet internetten araba alınır mı yahu? sahibi ile çay içmedğimi almam şehsen Sani Gerşon yazdı: Bi de her et yiyeceği zaman Nusret'e gidiyormuş, onu anladık Genişlet yanlış, ne gideceğim? nusreti çağırıyorum geliyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Ali Gök yazdı: arabam.com dan ben daha hiç araba bakmadım bakanda yok . araba arayan kişilerin en fazla % 5 idir arabam. coma bakan Genişlet o tüketicinin tercihi, tercihlere saygı duyuyoruz, kaputu boyalı olanı almayıp selden çıkmışı tercih eden gibi... siteler arasında teknik fark yok, hatta avantaj bile var tercihe göre Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Arabam .com da açıyorum ilanı. Tek tük arayan oluyor. Genelde sahibinden de olmayan araçlar şahıslar oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Tekelci Ali. Ali Gök yazdı: arabam.com dan ben daha hiç araba bakmadım Genişlet Tekelci Ali Çağlar Bayur yazdı: gerek var bilgi yanlış. nerden nasıl baktın bilemiyorum: arabam kom da senin araba: yanlış, ne gideceğim? nusreti çağırıyorum geliyor Genişlet İstanbuldan 2009 model olana bakmıştım ben.. ve devamı bilgiler yoktu.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sahibinden.com'da şöyle bir durum var. A model için diyelim 50 tane ilan var. Diyelim en yüksek fiyat 80 bin tl. A modelinden yeni bir ilan açılıyor, 85 bin tl fiyat yazıyor. Bunu gören diğer ilan sahipleri de kendi aracını 85 binlik araç ile kıyaslayarak fiyatlarını güncelliyor. Eğer bu olay, sistematik olarak yapılıyorsa ceza doğru. Yoksa yanlış. O zaman passat'a da ceza kessinler. Nasıl ki araç alırken kolay satarım diyerek passat alınıyorsa, aracıma daha fazla müşteri çıkar diye sahibinden.com'un tercih edilmesi de doğru. İşin içinde sistematik manipülasyon yoksa, bu ceza işini iyi yapana ceza kesmek demektir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Mahmut Yıldız yazdı: Sahibinden.com'da şöyle bir durum var. A model için diyelim 50 tane ilan var. Diyelim en yüksek fiyat 80 bin tl. A modelinden yeni bir ilan açılıyor, 85 bin tl fiyat yazıyor. Bunu gören diğer ilan sahipleri de kendi aracını 85 binlik araç ile kıyaslayarak fiyatlarını güncelliyor. Eğer bu olay, sistematik olarak yapılıyorsa ceza doğru. Yoksa yanlış. O zaman passat'a da ceza kessinler. Nasıl ki araç alırken kolay satarım diyerek passat alınıyorsa, aracıma daha fazla müşteri çıkar diye sahibinden.com'un tercih edilmesi de doğru. İşin içinde sistematik manipülasyon yoksa, bu ceza işini iyi yapana ceza kesmek demektir. Genişlet Cezanın sebebi ilanlardaki araçların bedeli değil, ilan bedelleridir. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 arabamnoktakom'a ilan açanların çoğunluğu diyelim, sahibindende ücretsiz ilan süresi dolmuş olan kişiler oluyor. Ben de açtım aynı sebepten, sonuç? Bakan kişi sayısı 2 elin parmakları kadar günlük. Aynı ilanı sarı sitede 200 kişi görüyor. Rakamlar temsili ama oran doğru. Bu gerçeği -hoşlanmasak da kabul etmek gerenk. -Ki arabamda ilan ve ekspertiz ücretsiz olduğu halde. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Önder Özcan yazdı: arabamnoktakom'a ilan açanların çoğunluğu diyelim, sahibindende ücretsiz ilan süresi dolmuş olan kişiler oluyor. Ben de açtım aynı sebepten, sonuç? Bakan kişi sayısı 2 elin parmakları kadar günlük. Aynı ilanı sarı sitede 200 kişi görüyor. Rakamlar temsili ama oran doğru. Bu gerçeği -hoşlanmasak da kabul etmek gerenk. -Ki arabamda ilan ve ekspertiz ücretsiz olduğu halde. Genişlet Senin otosansürüne kurban abi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Benim Civic. Aldığım galeri arabam.com kurumsal üyesi 😁 ben de ordan aldım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Önder Özcan yazdı: Aynı ilanı sarı sitede 200 kişi görüyor. Genişlet kuru kalablaık ama çoğu çoluk çocuk girip iş olsun diye tıklıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Anket açın . arabam.com dan araba aldım yada sattım sahibinden den araba aldım yada sattım. oylansın . arabam.com %10 u ne kadar geçeçek merak ediyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Ali Gök yazdı: %10 u ne kadar geçeçek merak ediyorum Genişlet Ümidin var demekki.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Ali Gök yazdı: Anket açın . arabam.com dan araba aldım yada sattım sahibinden den araba aldım yada sattım. oylansın . arabam.com %10 u ne kadar geçeçek merak ediyorum Genişlet aynı sonuç çıkar: boyasına baktım bakımına baktım anketi gibi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 bence sadece araç ilanı olacak bir site müthiş gerekli. yapın üye olalım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts