Fikri Keleş 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 (düzenlendi) poloyu her iki siteye de koydum arabam komdan satıldı.Bir iki aracı daha ordan sattım,alırken sahibinden satarken arabam kom 3 Ekim 2018 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 aynen ilan fiyatları tekel olduğu için pahalı ... zaten devlete para lazım ceza içinde hukuksal müşaviri veya yeminli müşaviri devletle uzlaştırır bir şekilde yada danıştayda bozarlar o kararı :d Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: Genişlet O dillde, 3 saat önce gündüz vakti karanlık bir odadasın. Hmmmm 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sami Demirpaz yazdı: O dillde, 3 saat önce gündüz vakti karanlık bir odadasın. Hmmmm Genişlet Telefonu tırttır.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 (düzenlendi) Sami Demirpaz yazdı: O dillde, 3 saat önce gündüz vakti karanlık bir odadasın. Hmmmm Genişlet Otelci adamın hali bi başka oluyor mîrim 3 Ekim 2018 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sani Gerşon yazdı: Otelci adamın hali bi başka oluyor mîrim Genişlet Tekstilciyiz artık Makina lazımsa ayarlarız Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sami Demirpaz yazdı: Tekstilciyiz artık Makina lazımsa ayarlarız Genişlet İnsan geçmişini unutur mu ya Tecrübeyi konuşturmuşun sen Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sami Demirpaz yazdı: Tekstilciyiz artık Makina lazımsa ayarlarız Genişlet E pet shop? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: doğrudur ama aynı özelilik diğer satış sitelerinde de var. ama tüketici diğerini tercih etti. yani sonuç: nusret e de ceza kessinler.. aynı mahllede daha pahalıya lpg satana da ceza kessinlerNusret işçisine 10bin tl maaş veriyor ise? Dogan Arsiray yazdı: bence sadece araç ilanı olacak bir site müthiş gerekli. yapın üye olalım. Ülkede değil dünyada tek olacak site yaptık ve kapadık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Sami Demirpaz yazdı: dillde, 3 saat önce gündüz vakti karanlık bir odadasın. Hmmmm Genişlet evde tamirat varken enflasyon rakamlarını takip ediodum, ışıkları kapadım 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ekim 2018 Paylaş 3 Ekim 2018 Beleş ilan verirken "keyfekeder ilanlar yüzünden fiyatlar artıyor, ilan vermek pahalı olsun" diyen biz değil miydik. 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Sahibinden piyasayı %10 artırdıysa devlet baba %100 artırdı 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Bildiğim kadarıyla Rekabet Kurumunun verdiği ceza firmanın yıllık gayri safi gelir üzerinden kesiliyor. Oran da %4 olması lazım maksimum. Bu veriler ile firmanın 2017 yılı kazancını hesaplayabilirsiniz 265 - 270 Milyon TL civarı ediyor kabaca. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 4 Ekim 2018 Yazar Paylaş 4 Ekim 2018 Emrah Altun yazdı: Bildiğim kadarıyla Rekabet Kurumunun verdiği ceza firmanın yıllık gayri safi gelir üzerinden kesiliyor. Oran da %4 olması lazım maksimum. Bu veriler ile firmanın 2017 yılı kazancını hesaplayabilirsiniz 265 - 270 Milyon TL civarı ediyor kabaca. Genişlet Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bu bilgiden yola çıkarak firmanın kazancının pek de uçuk olmadığını düşünüyorum. Bu büyüklükte bu iş hacminde Türkiye’nin lideri bir şirketin cirosu 250 milyon civarıysa, hakkettiğinden fazlasını kazanmamıştır bence. Biraz empati yapmakta fayda görüyorum. Adamlar bir ticaret yapıyorlar ve biz ‘’Neden benim ilanımdan para talep ediyorlar arkadaş, eskiden ne güzel ücretsizdi’’ diye veryansın ediyoruz. Üstüne bir de arka kapıları zorlayıp, ilanı bedavaya getirmeye çalışıyoruz. Yapamayınca da öfkeleniyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Servet Aydın yazdı: Ülkede değil dünyada tek olacak site yaptık ve kapadık Genişlet hangi site yapılıp neden veya kim yüzünden hangi baskılar ile kapatıldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Servet Aydın yazdı: Ülkede değil dünyada tek olacak site yaptık ve kapadık Genişlet O proje uygun zaman olunca canlanır yine.. Şu an piyasaya giriş yok.. Zor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 (düzenlendi) aynen son zamanda azıttılar senede 1 adet ücretsiz ilan verebiliyorsun. Ücretli olarak da 1 ilana 99 tl istiyorlar , Ayıp tır günahtır bu neyin parası ? Sen git ticarilerden kazan bu parayı tek ilan veren bireysel vatandaş dan ne istiyorsun 4 Ekim 2018 tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Murat Öngür yazdı: Sen git ticarilerden kazan bu parayı tek ilan veren bireysel vatandaş dan ne istiyorsun Genişlet Arabayı aldığı gün ilana koyan, bireysel görünümlü ticariler yüzünden hepimiz yandık 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabayı aldığı gün ilana koyan, bireysel görünümlü ticariler yüzünden hepimiz yandık Genişlet 2 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hangi site yapılıp neden veya kim yüzünden hangi baskılar ile kapatıldı. Genişlet aynen hangi site bu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Murat Öngür yazdı: aynen hangi site bu ? Genişlet var olmayan bir site, benim projemdi ancak bir 10 yıl felan erken düşünmüşüz toplum buna henüz hazır değil 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: var olmayan bir site, benim projemdi ancak bir 10 yıl felan erken düşünmüşüz toplum buna henüz hazır değil Genişlet Ana sayfada senin resmin mi vardı 3 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: var olmayan bir site, benim projemdi ancak bir 10 yıl felan erken düşünmüşüz toplum buna henüz hazır değil Genişlet Sağlık olsun. 😊 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 4 Ekim 2018 Paylaş 4 Ekim 2018 Çağlar Bayur yazdı: anket yapalım: arabam kom dan farkı ne ansiklopedi konusunda mesela. Genişlet @Çağlar Bayur abi arabam hiç içerikli değil. geçişler zor karışık gibi görüyor,yani sahibinden kadar kolay ve kullanılabilir değil.. ben Ce 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts