Ali Gök 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 6 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Nalakası var? ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Kasım 2018 Yazar Paylaş 9 Kasım 2018 Mis gibi çamur kokusu varken.. Hem cilde iyi geliyor Bilmez bunlar mirim. Yazık la... Ekran görüntülerini aldım [emoji4] Ali'nin işi çıkmış gelemiyormuş. Benim mesajlarımı neden aldın . arada banada mı santaj yapıcın...Kıskanma ne olur 15 tatile kadar çalış senin de olur. Ulaşamazsınız o hedefe.. Çekici de gelmez.. O bölgeden traktörcü telefonu bulun.. Yada telefon da çekmez belki.. Sizinle gelsin bir traktör. 3 gün haber alamazsan AFAD, AKUT, CENDERME, PÖH, JÖH VS haber ver. Bu yollar resmi statülü köy yolu. kaskocu olarak senin biraz tedirgin ve gergin olman lazım [emoji1787] Araç kırma, 5 depo benzin ve 3 günlük şöförlü traktör kiralama masraflarını düşününce Offroad maliyeti gözümün önünde belirdi.Sonunu düşünen kahraman mı olurmuş. Nerde trak orda bırak Tüp masrafı gözümüze gelmez [emoji4] Karın ortasında ıslak odunla ateş mi yakılır, tüplü mangal candır. Yakılır. Közünde de kaave yapılır... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 1 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Bu yollar resmi statülü köy yolu. kaskocu olarak senin Nerden öğrettik bu kuralı.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Kasım 2018 Yazar Paylaş 9 Kasım 2018 Nerden öğrettik bu kuralı.. yine bir gün servetle dağdayız,o zaman söyledin işte [emoji16][emoji533] 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2018 Paylaş 9 Kasım 2018 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ulaşamazsınız o hedefe.. Çekici de gelmez.. O bölgeden traktörcü telefonu bulun.. Yada telefon da çekmez belki.. Sizinle gelsin bir traktör. Kasko karşılıyor yolu. Öyle yada böyle o hedefe ulaşacağız 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: + Mangal için de tüp... Çay ve odun tutuştırma için harici olanları unutma 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 On 09.11.2018 at 09:15, Sami Demirpaz yazdı: Ekran görüntülerini aldım Ali'nin işi çıkmış gelemiyormuş. bro sen o egzozla dağa gitme. marşa bassan çığ düşer la 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 3 dakika önce, Ali Gök yazdı: bro sen o egzozla dağa gitme. marşa bassan çığ düşer la Egzoz görmemişsin sen, benim egzozda birşey yok. ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 2 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Egzoz görmemişsin sen, benim egzozda birşey yok. ? o zaman soru hayvani egzozlu cherokelerle kar zamanı dağlara çıkılırmı ? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Kasım 2018 Yazar Paylaş 14 Kasım 2018 o zaman soru hayvani egzozlu cherokelerle kar zamanı dağlara çıkılırmı ?denemeden bilinmez... Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 dmax de son alaskalılar belgesi izliyorum devamlı - 30 derecede çadır kuruyorlar ormanda . çadıra bir soba kuruyorlar içerisini küçüçük teneke bişe diz boyu yüksekliğinde ancak. içerisini 10 dereceye çıkarıyormuş çadırın o şekilde uyuyorlar . dışarda vucut - 30 da gezmeye alıştığından adam 10 derecede bayağı sıcakmış gibi sadece içlikle geziyor çadırda dağda çadır kurma niyeti varmı gece karda ? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 32 dakika önce, Ali Gök yazdı: dmax de son alaskalılar belgesi izliyorum devamlı - 30 derecede çadır kuruyorlar ormanda . çadıra bir soba kuruyorlar içerisini küçüçük teneke bişe diz boyu yüksekliğinde ancak. içerisini 10 dereceye çıkarıyormuş çadırın o şekilde uyuyorlar . dışarda vucut - 30 da gezmeye alıştığından adam 10 derecede bayağı sıcakmış gibi sadece içlikle geziyor çadırda dağda çadır kurma niyeti varmı gece karda ? Ekipman lazım ona. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 5 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Ekipman lazım ona. ekipmansız dağa mı gidilir illaki vardır bişeler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Kasım 2018 Paylaş 14 Kasım 2018 Çadıra seyyar webasto kurulamaz mı(gece ateşi besleme derdi olmasın) ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Kasım 2018 Yazar Paylaş 14 Kasım 2018 dmax de son alaskalılar belgesi izliyorum devamlı - 30 derecede çadır kuruyorlar ormanda . çadıra bir soba kuruyorlar içerisini küçüçük teneke bişe diz boyu yüksekliğinde ancak. içerisini 10 dereceye çıkarıyormuş çadırın o şekilde uyuyorlar . dışarda vucut - 30 da gezmeye alıştığından adam 10 derecede bayağı sıcakmış gibi sadece içlikle geziyor çadırda dağda çadır kurma niyeti varmı gece karda ?Çadırsız kamp mı olur. Kuracaz inşallah. Benim de plânlarım var çadır ısıtması için Ekipman lazım ona.Var var her türlü ekipmanımız... Çadıra seyyar webasto kurulamaz mı(gece ateşi besleme derdi olmasın) ?Nöbet çizelgesi hazır. gece 3 5 nöbeti servette... 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 31 Aralık 2018 Paylaş 31 Aralık 2018 Bununla gelmeyi düşünüyorum, ne dersiniz? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2019 Paylaş 2 Ocak 2019 On 01.01.2019 at 12:16, Mahmut Yıldız yazdı: Emmi sen gel, öne oturursun Tam benlik 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 Ooooo trophy mi varmış?ne zaman nerde? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ocak 2019 Paylaş 3 Ocak 2019 2 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Ooooo trophy mi varmış? ne zaman nerde? İstanbul Belgrad zindan ormanlarında. Bekleriz ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Ocak 2019 Yazar Paylaş 3 Ocak 2019 İstanbul Belgrad zindan ormanlarında. Bekleriz [emoji2]metropol sevmiyorum. yımışak oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts