Servet Aydın 11 Ekim 2018 Paylaş 11 Ekim 2018 (düzenlendi) Ofrod 12 Ekim 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 7 4 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2018 Yazar Paylaş 12 Ekim 2018 (düzenlendi) 12 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ofrod biz de bir sponsor bulsak fena olmaz ha. ben salıyorum [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] 12 Ekim 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Ekim 2018 Yazar Paylaş 12 Ekim 2018 oralara bir iki çam ağacı koysak. bol miktarda kar sepeleyelim. biraz da soğuk o zaman olur bak [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 12 Ekim 2018 Paylaş 12 Ekim 2018 Bir saat önce, Ertan Çabuk yazdı: oralara bir iki çam ağacı koysak. bol miktarda kar sepeleyelim. biraz da soğuk o zaman olur bak Ertan abi, çelik çaydanlık ile tüplü mangalı da bir kenara sıkıştırmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Ekim 2018 Yazar Paylaş 13 Ekim 2018 Plan, program işleri tüm hızıyla devam ediyor. İşin rengi daha farklı ve güzel bir boyuta da gelebilir. Bir kaç güne kadar etap çizimi ana hatları ile tamamlanacak. Yaklaşık 136 km lik bir etap ve konaklamalar dağda çadırda olacak. muhtemelen 3 gece dağda yatılacak. Sonrası net değil. Kabacasoğuksu milli parkı,Aluç DağıÇamlıdere ve çamkoru göletiIşık dağı Zindan ormanlarıkaragöl jeositi ve göletiEğerlibaşköy kalesi4 göllerBeypazarı noktalarına geçilecek.Şimdilik 2 araç var servet ve ben.İlerleyen zamanlarda plan netleştikçe araç sayısının artacağını düşünmüyoruz [emoji16]Bu işi yapacak başka deli tanımıyoum işin açığı...Bir yandan da ekipman hazırlıkları devam ediyor. Soba imalatına başladım. kışın dağ başında çok lazım olacak. Ufak tefek ama çok önemli ekipmanları da yavaş yavaş tamamlıyoruz. Ayrıca izleyenler için de belgesel tadında çekimler olacak..Takipte kalınız efenim 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ekim 2018 Paylaş 13 Ekim 2018 Çağlar KA ile katılım sağlarım filan diyordu ama.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Ekim 2018 Yazar Paylaş 13 Ekim 2018 lobide katılır ancak o bize... Çağlar KA ile katılım sağlarım filan diyordu ama.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 1. Gün PlanıKızılcaören' den dere içine girip turkuaz renkli ana rota dan Aluç Dağı Kamp alanına ulaşmak.Arada iki adet durumu bilinmeyen rota var. Bir tanesi eflatun ile işaretli olan ara geçiş rotası, diğeri ise Aluç Dağı İstasyona tırmanma yolu. Buralar hariç 20.42 km lik bir menzil. Aluç Dağı kamp alanında ilk gün kampımızı yapacağız. Soba başında çay, kestane vs gibi besinlerle enerji seviyemizi yükseltip sobamıza odunu besleyip araç veya çadırda yatacağız. Sabah kahvaltı sonrası Işık Dağı Karagöl Jeositi ve Göletine Hareket olacak. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 On 13.10.2018 at 14:00, Ertan Çabuk yazdı: Plan, program işleri tüm hızıyla devam ediyor. İşin rengi daha farklı ve güzel bir boyuta da gelebilir. Bir kaç güne kadar etap çizimi ana hatları ile tamamlanacak. Yaklaşık 136 km lik bir etap ve konaklamalar dağda çadırda olacak. muhtemelen 3 gece dağda yatılacak. Sonrası net değil. Sonrası Bobi işte 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 Sonrası Bobi işte [emoji4]Bobi için çözüm de vae servet te. ben bi çifliğe kadar gidip geleyim [emoji3] İzin çalışmalarına başla. Sonradan vah tüh etme [emoji16][emoji300] Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Böyle bir tura hele çamurlu ve karlı bir günde 2 den fazla araç ve ciddi kurtarma ekipmanı ile gitmek gerekli. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 vinç, zincir, takoz ve çekme halatı olacak [emoji16]ve hatta bir adet kar küreyici düşünüyorum yapabilirsem eğer...Bol miktarda gıda maddesi bir de [emoji16] Böyle bir tura hele çamurlu ve karlı bir günde 2 den fazla araç ve ciddi kurtarma ekipmanı ile gitmek gerekli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 2 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: vinç, zincir, takoz ve çekme halatı olacak ve hatta bir adet kar küreyici düşünüyorum yapabilirsem eğer... Bol miktarda gıda maddesi bir de yol açan dozerlerin önüne takılan dan takacam deme şimdi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 yol açan dozerlerin önüne takılan dan takacam deme şimdi [emoji3] Yok öyle bir şey demedim [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 hijack kriko, iyisinden kürekler, palet lazım. ve bence mutlaka kar çamur demeden zincirli tekerlekler. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 hijack kriko, iyisinden kürekler, palet lazım. ve bence mutlaka kar çamur demeden zincirli tekerlekler.hijack var. kürek de alınacak mecbur. Wintertrophy 2018 den deneyim kazandık bu konuda servetle. o zaman bende lastik te yoktu winç te. Fena aksiyon olmuştu [emoji1787]Zincir şart oğlu şart... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 en çok zindan ormanlarını merak ettim. orda gece uyumak güzel olur ismi bile huzur verici yahu 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 en çok zindan ormanlarını merak ettim. orda gece uyumak güzel olur ismi bile huzur verici yahu gece dönüşümlü olarak sobaya odun atacağız. nöbete asam lazım... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 1 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: 2 saat önce, Ali Gök yazdı: en çok zindan ormanlarını merak ettim. orda gece uyumak güzel olur ismi bile huzur verici yahu gece dönüşümlü olarak sobaya odun atacağız. nöbete asam lazım... King bu soruna elektronik çözüm bulur abi, zaman saatli röle ile odun dolu kovaya aç kapa yaptırır veya abur cubur otomatlarındaki sistem gibi itici kol yapar belli aralıklarla sıralanmış odunları sırayla iter sistem @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 4 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: 1. Gün Planı Kızılcaören' den dere içine girip turkuaz renkli ana rota dan Aluç Dağı Kamp alanına ulaşmak. Arada iki adet durumu bilinmeyen rota var. Bir tanesi eflatun ile işaretli olan ara geçiş rotası, diğeri ise Aluç Dağı İstasyona tırmanma yolu. Buralar hariç 20.42 km lik bir menzil. Aluç Dağı kamp alanında ilk gün kampımızı yapacağız. Soba başında çay, kestane vs gibi besinlerle enerji seviyemizi yükseltip sobamıza odunu besleyip araç veya çadırda yatacağız. https://www.afad.gov.tr/ lüzumu halinde dursun burada.... 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 https://www.afad.gov.tr/ lüzumu halinde dursun burada....2 gün haber alamazsan jandarmayı ve afad ı arama görevi senin olsun. King bu soruna elektronik çözüm bulur abi, zaman saatli röle ile odun dolu kovaya aç kapa yaptırır veya abur cubur otomatlarındaki sistem gibi itici kol yapar belli aralıklarla sıralanmış odunları sırayla iter sistem [mention=13526]Servet Aydın[/mention]servet gelir şimdi. bir mekanizma yapar da odun için miii yoksa odunla seni dövmek için mi bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Şimdi, Ertan Çabuk yazdı: arama görevi senin olsun. fırsattır ; 2 gün de ben seni aramaya çıkarım, dönüşte artık nasip ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts