Ertan Çabuk 24 Ekim 2018 Yazar Paylaş 24 Ekim 2018 nasip nerde buluşuruz artık. sana közde çay demlerin. telefon çekmez ama.. fırsattır ; 2 gün de ben seni aramaya çıkarım, dönüşte artık nasip ... 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Kızıalcahamamlı olarak ekstra bir bilgi vereyim. Zamanında sokakta oynatılan ayılar ankaradan toplanıp kizilcahamama bırakıldı. İnsanlara alışık olan hayvanlar soğuksu milli parkında rahat rahat gezdiler. Çöpleri karıştırdılar. Hatta kışın çok aç kaldıklarında ilçe merkezine kadar indiler. Bununla ilgili bolca haber var. Yani ayılar insanlara alışıklar. Ama onların yavruları yeni nesiller nasıldır bilemem. Bolca da olduğu söyleniyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Zincir=LandÇekme halatı = kjOrmanda odun bol, baktık olmuyor ayu yakalar yağını ateşe atarım icabında Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Ben gelirimde Ali'yi bilmiyorum [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 28 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Ben gelirimde Ali'yi bilmiyorum Gece gece güldürdün ha ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 7 saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Ben gelirimde Ali'yi bilmiyorum 7 saat önce, Ali Gök yazdı: Gece gece güldürdün ha ? Karar verin len bence ikinizde gidemezsiniz ben giderim 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 yol açan dozerlerin önüne takılan dan takacam deme şimdi [emoji3] Takar. Kaynak yapmayı biliyor. Gerisi teferruat Ertan için 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 1 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Karar verin len bence ikinizde gidemezsiniz ben giderim ben karar verdim de evde kimseye açıklayamadım 1 hafta dağda kalmak istediğimi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 Kızıalcahamamlı olarak ekstra bir bilgi vereyim. Zamanında sokakta oynatılan ayılar ankaradan toplanıp kizilcahamama bırakıldı. İnsanlara alışık olan hayvanlar soğuksu milli parkında rahat rahat gezdiler. Çöpleri karıştırdılar. Hatta kışın çok aç kaldıklarında ilçe merkezine kadar indiler. Bununla ilgili bolca haber var. Yani ayılar insanlara alışıklar. Ama onların yavruları yeni nesiller nasıldır bilemem. Bolca da olduğu söyleniyor. Kışın uyumuyor mu onlar. ? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 10 dakika önce, Ali Gök yazdı: ben karar verdim de evde kimseye açıklayamadım 1 hafta dağda kalmak istediğimi Önemli olan senin karar vermen değil yiğidim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 3 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Önemli olan senin karar vermen değil yiğidim. ben iptalim bro gelemeyeceğim belli. sana iyi geziler abilerime selamlar 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 23 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kışın uyumuyor mu onlar. ? Mehmet abi, Soğuksu milli parkına mangalcılar yaz kış çok fazla uğradıkları için sürekli yiyecek bir şey bulabiliyor hayvanlar. Kışın özellikle şehir merkezine iniyorlar. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/coban-kopekleri-suruye-saldiran-ayiyi-kovaladi-40647159 http://www.ankaradanhaber.com/ankara-ilce-haberleri/kizilcahamam-da-ayi-saldirisi-1-olu-h3270.html google yazdığın zaman bile bir sürü haber çıkıyor. Ben aklımda kaldığı ve eş dosttan duyduklarımı yazdım. İnsanoğlu olarak hayvanların dengesini de bozduk. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 http://m.milliyet.com.tr/ayilarin-kis-uykusu-oncesinde-son-gundem-2766370/ ayılar köye inmiş rizede dün Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2018 Yazar Paylaş 25 Ekim 2018 Ayulara sarılır yatarız. Olmadı servetin son model elentrükli çitini kurarız..Bu arada bizim sivas ekibinden de niyetlenen var. Hımm.. Demekki uyuyamıyorlar.. Uyanık ayıdan daha tehlikeli uyuyamayan ayıymış abi [emoji16]Takar. Kaynak yapmayı biliyor. Gerisi teferruat Ertan için Beni tanıdı en sonunda [emoji1787][emoji1787]Gelemezler metropolden kimse gelEmez yiğidim. Senin ekip fısss. yayılma çapı maksimum 150 km o ekibin 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 10 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: Ayulara sarılır yatarız. Olmadı servetin son model elentrükli çitini kurarız.. Bu arada bizim sivas ekibinden de niyetlenen var. Uyanık ayıdan daha tehlikeli uyuyamayan ayıymış abi Beni tanıdı en sonunda metropolden kimse gelEmez yiğidim. Senin ekip fısss. yayılma çapı maksimum 150 km o ekibin Sami var gerçek bir erkek gelir o vurur yumruğu masaya ?? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 Önemli olan senin karar vermen değil yiğidim.Maçası yemedi Alinin dimi Senin ekip fısss. yayılma çapı maksimum 150 km o ekibinOnların gogıl ört kısa menzilli Sami var gerçek bir erkek gelir o vurur yumruğu masaya [emoji23][emoji23]Kredi kartını öyle bir vurur ki masaya şaşarsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 8 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Karar verin len bence ikinizde gidemezsiniz ben giderim alternatif rotayı dönüşte koyalım dimi? şimdi çatlarlar felan? 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 Belgrad zindan ormanları Winter Torpiy diye konu açayım öyleyse ben ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2018 Yazar Paylaş 25 Ekim 2018 Belgrad zindan ormanları Winter Torpiy diye konu açayım öyleyse ben [emoji2]aç aç. kısa menzilliler siziotoban harici rota var mı sende [emoji16] alternatif rotayı dönüşte koyalım dimi? şimdi çatlarlar felan? Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 4 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: aç aç. kısa menzilliler sizi otoban harici rota var mı sende bu lafın üzerine saminin yerinde olsam wj ye yükseltme şnorkel vinç hepsini yapar dağın başına çıkar orda beklerdim sizi valla Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 25 Ekim 2018 Yazar Paylaş 25 Ekim 2018 sanada lafım... bu lafın üzerine saminin yerinde olsam wj ye yükseltme şnorkel vinç hepsini yapar dağın başına çıkar orda beklerdim sizi valla [emoji3] Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ekim 2018 Paylaş 25 Ekim 2018 ben yiğitlik yapmadım ki abi kafadan pıstım kaldım 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Ekim 2018 Yazar Paylaş 30 Ekim 2018 2. Gün Işık Dağına Hareket...İki kamp alanı arası mesafe yaklaşık 44,7 km ve haritada turkuaz renkte...Kış şartları düşünüldüğünde zorlayıcı bir mesafe olarak düşünülebilir. Ancak bu rotanın yaklaşık 34 km si köy-belde yolu. Çok fazla zaman kaybı yaşayacağımız bir nokta olmayacak diye tahmin ediyorum. Ancak yine her ihtimale karşı rota üzerinde asfalt yol konumları da mevcut ve gerektiğinde daha iyi yollara da daha kötü dağ yollarına da vurma seçeneğimizin olduğu bir etap. Işık Dağı eteklerine geldiğimizde ise doğa bize ne sürprizler hazırlamış olacak bilemiyoruz. Burada yaklaşık 4 farklı yol çizdim. Çıkabilirsek zirve de yapacağız. Kamp alanımız Karagöl Jeositi olarak geçiyor ve kızılcahamamın görülmeye değer yerlerindenmiş.. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts