Mehmet Göktürk 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. Ali Yerlikaya 'sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile' diye cümleye başlamadığına göre bence olmaz. Kafalarına göre iş mi yapıyorlar acaba. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Yine bir değişiklik haberi geldi. Gündemi düşünürsek pek bir umudum kalmadı ama merak ettim ne acaba -- Bütün sürücüleri ilgilendiren gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya canlı yayında açıkladı. Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılacak, taslak hazırlandı. KANUN DEĞİŞİKLİĞİ MECLİS'E GELİYOR Yerlikaya, "Karayolları Trafik Kanunu’nda değişiklik yapılamasına dair,32 maddelik kanun değişikliği taslağı hazırladık. Bu Taslağı önümüzdeki günlerde Gazi Meclisimize sunacağız." dedi. Yerlikaya değişiklikle ilgili, "İnanıyorum ki; Denetimlerimiz arttıkça, Ve ‘’Kural ihlallerine yönelik’’ caydırıcılık güçlendikçe, trafik kazaları daha da azalacaktır." değerlendirmesini yaptı. bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bayramda kazalarda vefat edenler ile ilgili bir şey sanırım O zaman bir daha ki bayrama kadar sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan Paylaş 9 Nisan kırmızıda üst üste geçenin arabasına 2 ay trafikten çekme geliyormuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan İçişleri bakanı açıkladı. Son bir haftada yurt genelinde 500.000 işlem yapılmış 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Çağlar Bayur yazdı: rakamlar ciddi boyutta değil o zaman daha çok yazılmalı idi hallolur elbet :P Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Ceset torbası olmayan alıp koysun bagaja. Yazıyorlar valla. trafik yerine normal polis çevirmesinde “sen hayırdır ceset torbası falan” derse ne yaparız bilemedim. https://www.instagram.com/reel/DI93pZdIDv-/?igsh=MXN1aTJodmt1Zm01cQ== bu arada polis bu cezaları direkt yazdı mı yoksa üsluba kızıp mevzuatı direkt uygulamadı mı anlaşılmıyor. Ama led ışık, cam filmi falan yazmış yani 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Nisan Paylaş 28 Nisan 3 ay uygulanır sonra unutulur. sürekli bir gündem hali. ama bazı lambalar varki bunlar hakikaten ayarsız sokak lambası gibi. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Muayeneden geçiyorsa o zaman ceza olmamalı. Saçma sapan işler. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada polis bu cezaları direkt yazdı mı yoksa üsluba kızıp mevzuatı direkt uygulamadı mı anlaşılmıyor. Bence ses tonları ve tavırlardan belli. %100 üsluptan yemiş. 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Arkadaşım pts den telefonla görüşmekten ceza yemiş. Pts: şehir giriş çıkışlarındaki güvenlik kontrol sistemi aynı zamanda çoğu şehir merkez arasındaki ortalama hızı hesaplayan zımbırtı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Görkem Karakaş yazdı: Arkadaşım pts den telefonla görüşmekten ceza yemiş. Pts: şehir giriş çıkışlarındaki güvenlik kontrol sistemi aynı zamanda çoğu şehir merkez arasındaki ortalama hızı hesaplayan zımbırtı ortalama hız tespiti varsa bunu yazmak zorunda ama. Recep Demirci yazdı: Muayeneden geçiyorsa o zaman ceza olmamalı. Saçma sapan işler. işte sıkıntı burada. Aslında tüm devlet işleyişinde gerekli mevzuat var. Ama %10 ile idare ediliyor. Can sıkılınca %60’a çıkışıyor. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: ortalama hız tespiti varsa bunu yazmak zorunda ama. Tam anlamadım abi yazdığını ama netlik olsun ortalama hız, hız aşımından ceza yazılmamış. Telefonla görüştüğü için yazılmış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan Paylaş 28 Nisan Görkem Karakaş yazdı: Tam anlamadım abi yazdığını ama netlik olsun ortalama hız, hız aşımından ceza yazılmamış. Telefonla görüştüğü için yazılmış ben hız sandım 🤦🏻♂️ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Nisan Paylaş 28 Nisan 2025 yılı itibariyle aşırı hız nedeniyle 2 milyon 126 bin 384 işlem yapılmış. Ayrıca Elektronik Denetleme Sistemlerinden ise (EDS) 1 milyon 992 bin 787 adet işlem yapılmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 12:07 Paylaş Çarşamba 12:07 Yaralanmalı kazada olay yerinden ayrılana 1-3 yıl hapis, telefonla konuşana 5-10 bin lira ceza, ayrıca kırmızı ihlali, riskli şerit değiştirme cezaları katlanacakmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 12:08 Yazar Paylaş Çarşamba 12:08 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaralanmalı kazada olay yerinden ayrılana 1-3 yıl hapis, telefonla konuşana 5-10 bin lira ceza, ayrıca kırmızı ihlali, riskli şerit değiştirme cezaları katlanacakmış Çakarlı zenginlere bişi yok mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 12:30 Paylaş Çarşamba 12:30 Mehmet Ozyurek yazdı: Çakarlı zenginlere bişi yok mu? Onlara 40-50 bin yazıyorlar. İkincide ehliyet alıyorlar galiba. Şu sıra epey azaldı ama esas sıkıntı gereksiz tahsisli olan çakarlılarda. Sosyo ekonomik ayrıcalıklı kişilerimiz var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 12:56 Yazar Paylaş Çarşamba 12:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: esas sıkıntı gereksiz tahsisli olan çakarlılarda. Sosyo ekonomik ayrıcalıklı kişilerimiz var Çoluk çocuk tahsisli diye dolanıp duruyor.. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Çarşamba 15:02 Paylaş Çarşamba 15:02 Mehmet Ozyurek yazdı: Çakarlı zenginlere bişi yok mu? Daha dün rast geldim. İlçemizde hız tespiti ve kırmızı ışık için eds var. Gelen geçene inanılmaz cezalar yazılıyor. Günlük aylık yıllık kesilen rakamları duysanız aklınız şaşar. Siyah, sivil plakalı mercedes ön arka çakarları açık şekilde emniyet şeridinden kırmızı ışıkta geçti bastı gitti. Ben biraz ilerde yolun yanındaydım. İçindekilerde aileydi. Kesinlikle resmi kurum aracı değildi. Ceza yazıldı mı yazıldıysa silinir mi çok merak ediyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 15:12 Yazar Paylaş Çarşamba 15:12 Görkem Karakaş yazdı: Ben biraz ilerde yolun yanındaydım. İçindekilerde aileydi. Kesinlikle resmi kurum aracı değildi. Ceza yazıldı mı yazıldıysa silinir mi çok merak ediyorum.. Tahsisli onlar Adamların geçiş üstünlüğü var. mış. Siyah S450d için yapılan açıklamada öğrendik bunu. Sürücü kurslarında da yanlış öğretiyorlar.. Bence müfredata eklenmeli. Geçiş üstünlüğü olan araçlar listelenmeli 1- Ambulans 2- İtfaiye 3- Polis 4- Siyah renkli, cam filmli, çakar tahsisli araçlar. 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 21:07 Paylaş Çarşamba 21:07 Görkem Karakaş yazdı: Daha dün rast geldim. İlçemizde hız tespiti ve kırmızı ışık için eds var. Gelen geçene inanılmaz cezalar yazılıyor. Günlük aylık yıllık kesilen rakamları duysanız aklınız şaşar. Siyah, sivil plakalı mercedes ön arka çakarları açık şekilde emniyet şeridinden kırmızı ışıkta geçti bastı gitti. Ben biraz ilerde yolun yanındaydım. İçindekilerde aileydi. Kesinlikle resmi kurum aracı değildi. Ceza yazıldı mı yazıldıysa silinir mi çok merak ediyorum.. Düzcede aynı durumu yaşadım dibil plakalı çakarlı süperb hemen 112 yi aradım plakayı verdim vali/ belediye başkanı tahsisli dediler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 05:26 Paylaş Perşembe 05:26 Yesil pasaport gibi dusunursek, bence... Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 05:53 Paylaş Perşembe 05:53 Acilen tavan ışılkarı da revize edilmeli araçların 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts