Tansu Kalafatoğlu 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Saçma sapan yerlerde 50 levhası olacak.. Bizler de oralardan 85 ile geçeceğiz.. her yere otoyol şart. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Geçen haftasonu Ankara'dan gelirken 90 model bir corolla gördüm, sağ şeritten bayağı hızlı gidiyordu yokuş aşağı. Hanıma dedim ki bak zamanında bizde bundan vardı zaman nasıl geçiyor, amca nasıl gdiiyor filan derken yetiştim geçtim ama toyotaya bakıyorum. Neyse onu geçtim karşıya baktım yeni Otoyol Polisi arabasıyla göz göze geldik (karoq mu kodiaq mı?). Fren yaptım ama 148 ile girmişim. Sağolsunlar hemen gönderdiler bildirimi. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Harika bir ceza uygulaması. Bizde olsa camı söküp devam ederler ama. https://www.instagram.com/reel/DI01ieguz7O/?igsh=MTRlNm9vazBzcDR2cQ== 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:54 Paylaş Dün saat 19:54 Türkiye’de Bu levha bugüne kadar hız sınırı olarak uygulanmıyordu. ————— hız sınırı uyarıları şu levhalar. Ve 30 tarzı levhalar değil diğerlerine göre radar cezası geliyordu. bu durum değişti mi? yani 30’a hız cezası var mı? Genelde bu levha yaya geçidi, ışık, kavşakta oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:02 Yazar Paylaş Dün saat 20:02 O levhaya radar koymak kasıt olur. Çünkü sadece okul önlerinde var o levha. Okullar tatiller orada 30 a düşmek gereksiz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 20:06 Paylaş Dün saat 20:06 Mehmet Ozyurek yazdı: O levhaya radar koymak kasıt olur. Çünkü sadece okul önlerinde var o levha. Okullar tatiller orada 30 a düşmek gereksiz. Bir polis demişki, o 30 tarzı levhaları karayolları koyuyor. Bağlayıcılığı var. 30 yazan yerde 50 ile kaza yaparsan suçlusun. Ama radarları hız limit tabelalarına göre yapıyoruz. O tabelalar il trafik yönetimi veya belediyelerin belirlediği yerlere koyuluyor demiş. Twitterda okudum 30 diye kıyamet kopuyor x’de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 20:08 Paylaş Dün saat 20:08 Bu arada bir haber sitesinde okuduğum habere göre çok şikayet geldiği için emniyet sitesinden radarlarin yerlerini gorebiliyormusuz. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 20:31 Paylaş Dün saat 20:31 İşte o sorgulama kısmını yazmak istemedim nereden baksan sorunlu bir durum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 20:58 Paylaş Dün saat 20:58 İlkay Başaran yazdı: E ne anlamı kalıyor ki Yolda radar uyarısına rağmen ceza sayısı çok. En azından uyarıyı görüp algılayanları ayıralım diyorlardır. Uyarısız radar ikinci level. Ben 30 levhası neden radarda bağlayıcı değil ona takıldım. Yaya geçidi olan yerde 82 ile gitmek doğru değil. İller arası yolda yaya geçidi olması zaten saçma. Üst geçit alt geçit olsa vatandaş kullanmıyor. Bu yollar kısmen büyük yerlerde şehir dışına alınıyor ama hala çok az bunun sayısı Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bu arada bir haber sitesinde okuduğum habere göre çok şikayet geldiği için emniyet sitesinden radarlarin yerlerini gorebiliyormusuz. https://x.com/bosunatiklama/status/1930620495411503404?t=u5aTyrmzl__P98jDHsVeAw&s=19 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Her yerde radar var , insanlar yavaş gitmeye başlamış, hele radar levhası olduğu yerde 70,80 ile giden var bunlar gereksiz trafiği yavaşlatıyor, 120e kadar ceza yok halbuki. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Evren Erakçora yazdı: Her yerde radar var , insanlar yavaş gitmeye başlamış, hele radar levhası olduğu yerde 70,80 ile giden var bunlar gereksiz trafiği yavaşlatıyor, 120e kadar ceza yok halbuki. Olay işe yaramış demek ki, sırada belli bir süratten sonrasının ehliyetini para cezasına ek olarak almak ve aynı olayı ensesi kalınlara da uygulayabilmek var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Evren Erakçora yazdı: Her yerde radar var , insanlar yavaş gitmeye başlamış, hele radar levhası olduğu yerde 70,80 ile giden var bunlar gereksiz trafiği yavaşlatıyor, 120e kadar ceza yok halbuki. bunu diyorum işte. Kapasite olmayınca 110 yazan levhaya rağmen 70 ile gidiyorlar. Aynı adamlar sosyal medyayı yıkıyor, bunlar nasıl ceza diye. Nasıl anlatacaksın bu adama Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hak hukuk adalet. O adam o 30 bini de ödemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) dediğime gelecek herkes, ilerde kimse kişisel araca sahip olmayacak içten yanmalılara müzede bakıp ahh çekeceğiz ... 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunu diyorum işte. Kapasite olmayınca 110 yazan levhaya rağmen 70 ile gidiyorlar. Aynı adamlar sosyal medyayı yıkıyor, bunlar nasıl ceza diye. Nasıl anlatacaksın bu adama ama işte 70 ile gidilmesi gereken yere 50 tabelası koyup pusuya yatınca da ayıp oluyor. Kuralların da bir mantığı olmalı. Ben şahsen teslanın otopilotunu kullanamadım bizim yollarda. tabelaları görüp sapıtıyor kaza sebebi. uygulanan tabelaların viyana konvansiyonuna uygun konması lazım. Kafaya göre limit konup kafaya göre ceza kesilemez. Bir mantık içinde olması lazım. Ayrıca tabela konuyorsa uygulanması, uygulanmayacak ise tabelanın kalkması lazım. herşey yasak ama herşey serbest psikolojisi ülkeyi bozuyor. diğer alanlarda olduğu gibi. Park yasak ama yolun kenarı dolu araç.. şimdi edelim mi etmeyelim mi? bkz: https://en.wikipedia.org/wiki/Vienna_Convention_on_Road_Traffic 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: olmayacak şeyler bunlar hocam, bizde olmaz film başladı artık, izleyelim bakalım... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: ama işte 70 ile gidilmesi gereken yere 50 tabelası koyup pusuya yatınca da ayıp oluyor. Kuralların da bir mantığı olmalı. Ben şahsen teslanın otopilotunu kullanamadım bizim yollarda. tabelaları görüp sapıtıyor kaza sebebi. uygulanan tabelaların viyana konvansiyonuna uygun konması lazım. Kafaya göre limit konup kafaya göre ceza kesilemez. Bir mantık içinde olması lazım. Ayrıca tabela konuyorsa uygulanması, uygulanmayacak ise tabelanın kalkması lazım. herşey yasak ama herşey serbest psikolojisi ülkeyi bozuyor. diğer alanlarda olduğu gibi. Park yasak ama yolun kenarı dolu araç.. şimdi edelim mi etmeyelim mi? bkz: https://en.wikipedia.org/wiki/Vienna_Convention_on_Road_Traffic hocam şehir içinde 70’le gidilecek yer bence yok. Mesela karadeniz sahil yolu bölünmüş yol. Ama yanda kaldırım var. Çocuğun biri atlasa? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yolda radar uyarısına rağmen ceza sayısı çok. En azından uyarıyı görüp algılayanları ayıralım diyorlardır. Uyarısız radar ikinci level. Ben 30 levhası neden radarda bağlayıcı değil ona takıldım. Yaya geçidi olan yerde 82 ile gitmek doğru değil. İller arası yolda yaya geçidi olması zaten saçma. Üst geçit alt geçit olsa vatandaş kullanmıyor. Bu yollar kısmen büyük yerlerde şehir dışına alınıyor ama hala çok az bunun sayısı Ben işe giderken evden 500 metre sonra e 87 ye çıkıyorum işyeri de 12 km uzakta e87 üzerinde. İzmir, Çanakkale asfaltı çok da yoğun trafik olur. 12 km yolda 15 tane yaya geçici var. Yol 110. Bunlara uymaya kalksak hem kaza olur hem deli saçması. Radar illa oluyor sorduk hatta 122 ye kuruyoruz 250 metrede bir 50 ye düşemez vatandaş ama yaya geçidinde 120 ile birini öldürmezseniz iyi olur diyorlar. Şimdi bu da iş değil. O yaya geçidini ve 50 tabelasını ya koymayacaksın ya da koyuyorsan 50 ye kuracaksın o zaman radarı. İnsanda bu sefer yaya geçidi hassasiyeti nasıl bekliyorsun? Ş.içinde de 30 a düşmeyelim o zaman. Düğmeli kırmızı ışık en güzeli zaten üst geçit yapsalar da kimse kullanmıyor alt geçitten geçmeye de popo lazım.. 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tabii, 120 ile gidilen yerde yaya geçidi olmaz nasıl duracaksın zaten. 70lik yerde bile durulmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir polis demişki, o 30 tarzı levhaları karayolları koyuyor. Bağlayıcılığı var. 30 yazan yerde 50 ile kaza yaparsan suçlusun. Ama radarları hız limit tabelalarına göre yapıyoruz. O tabelalar il trafik yönetimi veya belediyelerin belirlediği yerlere koyuluyor demiş. Twitterda okudum 30 diye kıyamet kopuyor x’de basit düşün: cam filmi aslında ağır kusur lakin hafif olarak uygulanıyor, yarın gece değişebilir, tabelaya sonra bakarız, yavaş kullan az tüket 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 300 km hızla ile tünelden geçen adamı yakalasın önce. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts