Tansu Kalafatoğlu Pazar 10:45 Paylaş Pazar 10:45 Ailemizin trafik polisi serkan açıklama getirmiş kimlik-ehliyet konusuna. Ceza yok demiş. Sanırım sürmene’de. Bu yaz yanına gidip fotoğraf çekileceğim kendisiyle https://www.instagram.com/reel/DK4_CIOt23S/?igsh=aHJyZmR1cDZoaXVt Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:49 Paylaş Pazar 10:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yaz yanına gidip hala aynı yerde ise? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 14:24 Yazar Paylaş Pazartesi 14:24 Plakasız kullanmak 40.000 App plaka 140.000+men Kaynak bura.. https://x.com/drcetiner/status/1934244826352160897 1 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev Pazartesi 14:52 Paylaş Pazartesi 14:52 (düzenlendi) Kırmızı ışık ihlali ve cep telefonu kullanma cezalarında neden aralık belirtilmiş? Gideyim app'i sökeyim. Pazartesi 14:52 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:55 Paylaş Pazartesi 14:55 Esas öldüren ihlaller kırmızı ışık ve şerit ihlali en düşük de onlar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 17:21 Paylaş Pazartesi 17:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Esas öldüren ihlaller kırmızı ışık ve şerit ihlali en düşük de onlar Ama app daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 06:06 Paylaş Dün saat 06:06 Bu yeni nesil ehliyeti, yeni nesil kimlik kartına tanımlatmak zorunlu mu yahu Tanımlatmayana ceza ya da ileride zamlı fiyattan tanımlatma gibi bir durum var mı Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 06:56 Paylaş Dün saat 06:56 Alptuğ Özcan yazdı: Bu yeni nesil ehliyeti, yeni nesil kimlik kartına tanımlatmak zorunlu mu yahu Tanımlatmayana ceza ya da ileride zamlı fiyattan tanımlatma gibi bir durum var mı Zorunlu değil şimdilik. Ayrıca ücretsiz / randevusuz yapılabiliyor, nüfus müdürlüklerinde atm gibi Bir cihaza kimliği takıp 30 sn de hallediliyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 07:16 Paylaş Dün saat 07:16 Cem Işık yazdı: Ayrıca ücretsiz / randevusuz yapılabiliyor, nüfus müdürlüklerinde atm gibi Bir cihaza kimliği takıp 30 sn de hallediliyor. Yaa bunu dediğin iyi oldu abi teşekkürler Gidip yapayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:40 Yazar Paylaş Dün saat 07:40 Alptuğ Özcan yazdı: Bu yeni nesil ehliyeti, yeni nesil kimlik kartına tanımlatmak zorunlu mu yahu Tanımlatmayana ceza ya da ileride zamlı fiyattan tanımlatma gibi bir durum var mı Yok.. İstersen Nüfustaki bir makine ile basitçe yapabiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:32 Paylaş Dün saat 08:32 Alptuğ Özcan yazdı: Bu yeni nesil ehliyeti, yeni nesil kimlik kartına tanımlatmak zorunlu mu yahu Tanımlatmayana ceza ya da ileride zamlı fiyattan tanımlatma gibi bir durum var mı hayır değil? ama 3 dk da halloluyor. ben nüfus dairesine gittim internetten randevu alınıyormuş, nvi nin kendi sitesinden iki belgeyi birleştirme için 1 dk da randevu aldım 5 dk sonrasına, 2 dk bekleyip birleştirttim. ultra hızlı. trafik şubede sohbet ettiğim polis kaza sonrasında asıl ehliyet gerekebilir vs dedi. saçma bence. Mehmet Ozyurek yazdı: Yok.. İstersen Nüfustaki bir makine ile basitçe yapabiliyorsun. heryerde o alet yok. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 10:48 Paylaş Dün saat 10:48 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok.. İstersen Nüfustaki bir makine ile basitçe yapabiliyorsun. Öyleymiş abi, baktım yerlerine, çok yakın yerler değil ama yolum düşünce halledeyim bari Doğan Arşiray yazdı: asıl ehliyet gerekebilir vs dedi. Birleştirmenin ne anlamı var ki o zaman. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:43 Paylaş Dün saat 11:43 bilmemki? ben yine de birleştirdim. ama 10 senedir fian hiçbir çevirmede ehliyet sormadılar bana. kimlik nosan bakıp geç dediler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 13:44 Yazar Paylaş Dün saat 13:44 Alptuğ Özcan yazdı: Bu yeni nesil ehliyeti, yeni nesil kimlik kartına tanımlatmak zorunlu mu yahu Tanımlatmayana ceza ya da ileride zamlı fiyattan tanımlatma gibi bir durum var mı Zorunlu değil.. Madde 44/1-b diyor ki; Sürücü belgesini yanında bulundurmamanın cezası 2167 lira. Ancak kimlik kartı ile birleştirene bu ceza uygulanamaz. Kaynak : trafik.gov.tr (açmazsa siteden bakarsınız, bu linkte pdf var) 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Dün saat 14:04 Paylaş Dün saat 14:04 Geçen polisin birisi yokuş yaptı ehliyet/kimlik birleştirme olayına, madde 44 vs dedi, hedefe kitlenen bazı akbaba polisler dışında sorun çıkaran olmuyor. En temizi hepsini taşımak, gerçi artık tc'den fotomuza kadar görüyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:06 Yazar Paylaş Dün saat 14:06 Azad Mirzade yazdı: Geçen polisin birisi yokuş yaptı ehliyet/kimlik birleştirme olayına, madde 44 vs dedi, hedefe kitlenen bazı akbaba polisler dışında sorun çıkaran olmuyor. En temizi hepsini taşımak, gerçi artık tc'den fotomuza kadar görüyorlar Valla 44. madde, kimliğe eklettiyse yanında taşımama cezası yazılamaz diyor.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:20 Paylaş Dün saat 14:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Valla 44. madde, kimliğe eklettiyse yanında taşımama cezası yazılamaz diyor.. yazan yazıyor, itiraz ın mı var de bakeem ? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Dün saat 14:45 Paylaş Dün saat 14:45 Çağlar Bayur yazdı: yazan yazıyor, itiraz ın mı var de bakeem ? zaten öyle diyor, mahkemeye itiraz edebilirsin diyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ne salak durum bu. Birleştirip yanında taşıyacaksak neden birleştiriyoruz? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yazan yazıyor, itiraz ın mı var de bakeem ? Var noolcek! İlkay Başaran yazdı: Ne salak durum bu. Birleştirip yanında taşıyacaksak neden birleştiriyoruz? Ayrı kalmasınlar diye, yazık len 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Başka polis açıklama yaptı. X’e çıkan polis ceza yazmadı dedi. Video orada kesilmiş dedi. Bilmeyen polisler öğrendi dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Yasa ceza kesilemez diyor. Ceza yazan ben yazıyorum. Dava aç iptal ettir diyor. Aslı varsa tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts