Mehmet Ozyurek Dün saat 08:32 Yazar Paylaş Dün saat 08:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yollarda hız levhalarında azalma mı var? Bana sanki öyle geldi. Yok.. dün 600 km yol yaptım. hepsi aynı yerindeydi 90-70-50 ve yasakların sonu levhaları eksiksizdi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:41 Paylaş Dün saat 09:41 Mehmet Ozyurek yazdı: Yok.. dün 600 km yol yaptım. hepsi aynı yerindeydi 90-70-50 ve yasakların sonu levhaları eksiksizdi İlçeyi geçtikten sonra yani ilçe bitti tabelasını gördükten sonra (bölünmüş yolda) hemen 110’a çıkabilir miyiz? yasak bitti tabelası her zaman olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:48 Yazar Paylaş Dün saat 09:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlçeyi geçtikten sonra yani ilçe bitti tabelasını gördükten sonra (bölünmüş yolda) hemen 110’a çıkabilir miyiz? yasak bitti tabelası her zaman olmuyor Yasak bitti levhası 110 dan sora 90-70-50 düşülen yerlerde olur.. Yerleşim yeri bitti levhası, iki yönlü yollarda 90, bölünmüş yollarda 110'un başlangıcı hükmündedir.. Yandex bu konuda doğru programlanmış.. yerleşim yeri bitincec levha görmese de 110 a çıkıyor hemen . 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:28 Paylaş Dün saat 10:28 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yollarda hız levhalarında azalma mı var? Bana sanki öyle geldi. levhaları mı söktüler? Bakan düzenleyeceğiz demişti. x ve instaya göre olaiblir reelde olmaz, bugün marşa bassan 3 sene olmaz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 10:55 Paylaş Dün saat 10:55 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlçeyi geçtikten sonra yani ilçe bitti tabelasını gördükten sonra (bölünmüş yolda) hemen 110’a çıkabilir miyiz? yasak bitti tabelası her zaman olmuyor olur bence. olmayabilirde. nasıl uygun gördülerse artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts