Mehmet Ozyurek 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Mehmet Yeter yazdı: Ceza miktarlarında da 140bin appye ceza, Plakası hiç olmayana 40 bin lira ceza. Üstelik cemiyet fark alarak kalın bastığı plakalara da ceza yazılıyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hiç sınırı tabelası görmedim. özellikle baktım, kaçla gideceğim diye. Tünelde bile yoktu. Bölünmüş şehirler arası yol gibi 110’la geçtim. Acaba ceza gelir mi? Böyle durumlarda Yandex kaç yazıyorsa ona uyuyorum. Tünel ile e5 arası 110 diye aklımda kalmış.. Tünel 70 tir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:04 Paylaş Çarşamba 16:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Plakası hiç olmayana 40 bin lira ceza. Üstelik cemiyet fark alarak kalın bastığı plakalara da ceza yazılıyor. Böyle durumlarda Yandex kaç yazıyorsa ona uyuyorum. Tünel ile e5 arası 110 diye aklımda kalmış.. Tünel 70 tir. güney yönü tabela yoktu ama kuzey yönde vardı ceza rakamlarında esneme olacakmış deniyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 16:41 Paylaş Çarşamba 16:41 Al yine bir sıkıntı. Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? Magandalık yapanlar hariç. Onların ki daha arttırılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 19:42 Yazar Paylaş Çarşamba 19:42 Mehmet Yeter yazdı: Al yine bir sıkıntı. Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? Magandalık yapanlar hariç. Onların ki daha arttırılmalı. Bizde arge sistemi yok. Yap dene, olmazsa değiştir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:52 Paylaş Çarşamba 20:52 Mehmet Yeter yazdı: . Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? onlar iptal edildi bile 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 05:26 Paylaş Perşembe 05:26 sağmalcılar viyadüğü her zaman kazalı/arızalı zaten de, bu şekilde trafiğe sebep olan kazalarda ilave para cezası olsa güzel olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 09:10 Paylaş Perşembe 09:10 isveçli bilim insanları burayı araştırmaya gelmiş.... haber alınamıo diolar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 09:20 Yazar Paylaş Perşembe 09:20 Çağlar Bayur yazdı: isveçli bilim insanları burayı araştırmaya gelmiş.... haber alınamıo diolar Kaza yapmışlardır 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts