Mehmet Ozyurek 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Mehmet Yeter yazdı: Ceza miktarlarında da 140bin appye ceza, Plakası hiç olmayana 40 bin lira ceza. Üstelik cemiyet fark alarak kalın bastığı plakalara da ceza yazılıyor. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hiç sınırı tabelası görmedim. özellikle baktım, kaçla gideceğim diye. Tünelde bile yoktu. Bölünmüş şehirler arası yol gibi 110’la geçtim. Acaba ceza gelir mi? Böyle durumlarda Yandex kaç yazıyorsa ona uyuyorum. Tünel ile e5 arası 110 diye aklımda kalmış.. Tünel 70 tir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:04 Paylaş Çarşamba 16:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Plakası hiç olmayana 40 bin lira ceza. Üstelik cemiyet fark alarak kalın bastığı plakalara da ceza yazılıyor. Böyle durumlarda Yandex kaç yazıyorsa ona uyuyorum. Tünel ile e5 arası 110 diye aklımda kalmış.. Tünel 70 tir. güney yönü tabela yoktu ama kuzey yönde vardı ceza rakamlarında esneme olacakmış deniyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 16:41 Paylaş Çarşamba 16:41 Al yine bir sıkıntı. Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? Magandalık yapanlar hariç. Onların ki daha arttırılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 19:42 Yazar Paylaş Çarşamba 19:42 Mehmet Yeter yazdı: Al yine bir sıkıntı. Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? Magandalık yapanlar hariç. Onların ki daha arttırılmalı. Bizde arge sistemi yok. Yap dene, olmazsa değiştir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:52 Paylaş Çarşamba 20:52 Mehmet Yeter yazdı: . Şu ana kadar yazılan cezalar ne olacak? onlar iptal edildi bile 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 05:26 Paylaş Perşembe 05:26 sağmalcılar viyadüğü her zaman kazalı/arızalı zaten de, bu şekilde trafiğe sebep olan kazalarda ilave para cezası olsa güzel olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 09:10 Paylaş Perşembe 09:10 isveçli bilim insanları burayı araştırmaya gelmiş.... haber alınamıo diolar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 09:20 Yazar Paylaş Perşembe 09:20 Çağlar Bayur yazdı: isveçli bilim insanları burayı araştırmaya gelmiş.... haber alınamıo diolar Kaza yapmışlardır 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bakanlık sayfa açtı. Güzergahınızı yazın. Yolda nerede radar var, görün. Yarım saatte bir güncelleme geliyor radar noktalarına. https://www.icisleri.gov.tr/iller-arasi-radar-ve-kontrol-noktasi-uygulama-sayilari 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani aynen öyle yolda seyir halinde polisleri göstermiyor ama Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aynen öyle yolda seyir halinde polisleri göstermiyor ama hız koridorunu gösteriyor, eskişehir/ inönü den Bozüyük'e gelirken tcdd alt geçidindeki kamera yok mesela. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şişliden çık silivirye kadar 250 ile gidebiliiyoruz yani hangi araçla diye sormayı unuttum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 bunun üstüne şöyle bir duyuru daha çıktı. Standartlara aykırı olaka basan şöför odası plakacılarına plaka başı 10 bin lira ceza yazılacak. benim anlamadığım, şöförler odasının plaka basma yetkisi. Şöför odasına neden plaka basma yetkisi verilir. Şöför bunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunun üstüne şöyle bir duyuru daha çıktı. Standartlara aykırı olaka basan şöför odası plakacılarına plaka başı 10 bin lira ceza yazılacak. benim anlamadığım, şöförler odasının plaka basma yetkisi. Şöför odasına neden plaka basma yetkisi verilir. Şöför bunlar Gelir olsun diye vatandaşı ordan oraya sürme olayı. Amerikada DMV vardır. Ehliyet-Satış-Muayene-Plaka hepsi aynıdır. Arabayı alırsın evrakı doldurursun. ücretini ödersin kadın memur plakayı çekmeceden alır bi tane verir al diye. Hepsi bu. Bizde oraya oraya oraya dolaş dur. En önemlisi de park yeri olan bir yer olur. Şehrin göbeğindeki noterde olmaz bu işler. DMV yi manhattan a yaptıklarını düşün 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gürcistanda da benzeri bir sistem var. Hatta ehliyet sınavları da aynı alanda yapılıyor. Hatta özel plaka isterseniz orada bankomat tarzı cihazlardan sorgulatabiliyorsunuz. Eğer aracın borcu filan varsa anlaşmalı bankaları var sıra alıp işlemleri hızlı bir şekilde halledebiliyorsunuz. Yanında da araba pazarı var. Araba pazarından araç alırsanız hızlı bir şekilde işleri halledebiliyorsunuz. Plaka basımı orada yapılıyor. Özel bir plaka istemezseniz oradaki seri plakalardan biri alıp alış satışı gerçekleştirebiliyorsunuz. Ekstra noterle filan uğraşmıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: #SONDAKİKA | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi: (App plakalar hk.) "Plakanın üzerinde TŞOF mührü ve diğer güvenlik işaretleri mevcutsa, harf ve rakamlar standarda göre biraz daha kalın olsa bile bu plakalar uygun ve geçerlidir. Araç sahiplerinin bu plakaları yenileme zorunluluğu yoktur. Trafik denetimlerinde bu kalın harfli plakalara ceza kesilmeyecektir." (TRT Haber) https://x.com/gusholderhaber/status/2038233742473314418 twitter ın resmi duyuru panosu olma 100 yılı... yorum yapmak sakıncalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts