Mehmet Ozyurek 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Uğur Kamil yazdı: Geçen gün şirketin minibüsüyle ceza yedim. Minibüs kullanma süresi ayrıymış o dikkatimden kaçmış ben genel tarihe bakmıştım minibüs kullanma sürem 2 sene önce dolmuş. İşin ilginç tarafı daha önce 3 kere çevirmeye girdim ne uyaran oldu nede ceza yazan. 4bin küsür ordan. 2.700 kusurde ehliyet tasimamadan yazdı (kimliğe işlettim artik) Daha önce enaz 10 15 kere çevirmeye girmişimdir tc söyler gecerdim ehliyeti istemezdi kimse sene olmuş 2026 teknoloji cagindayiz tc den herseyi görüyor zaten uyuzluguna ehliyet tasimama cezasınıda ekledi. Sonuc olarak sistemden ehliyeti gördü hatta minibüs kullanim suresine kadar inceledi. Sonra diyolar para lazim diye degil sizi düşündüğümüz icin cezalar. Kaza olursa ehliyet belge olarak lazım Yorum bağlantısı
Hakan Berk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu görüşe katılmıyorum. Birileri, kurallı düzenli toplumu savunurken aynı zamanda para kalmadı diyerek kuralların uygulanması eleştiriyor. Garip. Olabilir, saygı duyarım. Hız cezalarına lafım yok, veya araçtan inenlere küfredenlere daha da ağır olmalı hatta cezalar. Fakat ön göğüse telefon sabitleyicimi taktığım için ceza yemem düzenli toplumla pek alakalı değil benim görüşüme göre, devletin düzeni sağlarken araya sıkıştırdığı para kazanma yöntemi. Daha önce de forumda tartışıldığı gibi sıfır araçların aynı yerde ekranı varken sorun yok, ben benzer ekranı alıp taktığım için ceza veya aynı yerden GPS e bakıp yolumu bulduğum için. Garip, hem de ne garip. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts