Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 Mehmet Ozyurek yazdı: 70 e düşen yolda sadece tek yuvarlak içindeki 70 yazan tabela mı? Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Dün saat 11:24 Paylaş Dün saat 11:24 Mehmet Yeter yazdı: O konudan ben de muzdaribim. Nereden bildiğimi hiç sormayin. Daha bu sabah sola hiç bakmadan anayola dikey olarak giren bir ablaya çarpıyordum az kalsın, sanırım yol ona tahsis edildi sandı. Korna bile çalmadım, ne de olsa üstüne alınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:32 Yazar Paylaş Dün saat 11:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sadece tek yuvarlak içindeki 70 yazan tabela mı? Evet.. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 12:03 Paylaş Dün saat 12:03 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılda ortalama 4 kez karadeniz gidip geliyorum, üstteki yuvarlak tabelayı gördüğümde hızımı düşürmem sadece biraz daha dikkatli geçmeye çalışırım. Alttaki hız sınırı tabelasını uzaktan gördüğümde ayağımı gaz pedalından çekerim veya cc ile gidiyorsam frene dokunur bırakırım, ölçüm noktasına gelene kadar hızım sınır içine düşer, peşinden de limitleyiciyi devreye alır, 70 ise 75, 82 ise 90 yaparım bölgeyi o şekilde geçerim. Normal seyir hızım 100-110 km arasındadır, cc kurulu ise 110 km dir. Bugüne kadar hiç radar cezası yemedim. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 Osman Ünal yazdı: Yılda ortalama 4 kez karadeniz gidip geliyorum, üstteki yuvarlak tabelayı gördüğümde hızımı düşürmem sadece biraz daha dikkatli geçmeye çalışırım. Alttaki hız sınırı tabelasını uzaktan gördüğümde ayağımı gaz pedalından çekerim veya cc ile gidiyorsam frene dokunur bırakırım, ölçüm noktasına gelene kadar hızım sınır içine düşer, peşinden de limitleyiciyi devreye alır, 70 ise 75, 82 ise 90 yaparım bölgeyi o şekilde geçerim. Normal seyir hızım 100-110 km arasındadır, cc kurulu ise 110 km dir. Bugüne kadar hiç radar cezası yemedim. Ben de aynen bu şekilde sürüyorum. bu şekilde sürünce ben de hiç ceza yemedim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 12:10 Paylaş Dün saat 12:10 Osman Ünal yazdı: Yılda ortalama 4 kez karadeniz gidip geliyorum, üstteki yuvarlak tabelayı gördüğümde hızımı düşürmem sadece biraz daha dikkatli geçmeye çalışırım. Alttaki hız sınırı tabelasını uzaktan gördüğümde ayağımı gaz pedalından çekerim veya cc ile gidiyorsam frene dokunur bırakırım, ölçüm noktasına gelene kadar hızım sınır içine düşer, peşinden de limitleyiciyi devreye alır, 70 ise 75, 82 ise 90 yaparım bölgeyi o şekilde geçerim. Normal seyir hızım 100-110 km arasındadır, cc kurulu ise 110 km dir. Bugüne kadar hiç radar cezası yemedim. Tecrübe Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:33 Yazar Paylaş Dün saat 12:33 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben de aynen bu şekilde sürüyorum. bu şekilde sürünce ben de hiç ceza yemedim. Şeytan kulağına, En son yolculuğumda Bir hafta içinde 2500 km yol yaptım.. Ortalama hızım 100 km civarı idi.. 700 km yolu 1 saat mola, 1 saate yakın trafik yoğunluğu ile 9 saatte geldim.. En son radar cezamı 2000 yılında aldım ben.. Limitlerde giderim. Yerleşim yerlerinde hız kurallarına uyarım. Yerleşim yeri dışındaki hız düşüren tabelaları pek dikkate almam. Kavşağa yaklaşırken 70-50 diyorsa benim hızım 120 iken 90 a falan düşerim.. Bunda da hep şu hesabı yaparım.. Hız sınırı 70 ise + 30 fazlası 91 yapar. Radar varsa bile en azından % 30 luk dilimde kalayım diye hızımı 90-95 arasında tutarım.. kadran 4 km fazla gösteriyor. o da 90-91 denk gelir.. Hızlı gitmem gerektiğinde de bu % 30 a dikkat ederim.. 110 luk yolda hızlı girmem gerekiyorsa 140 ile, 130 luk yolda 165 ile giderim.. Evet benim arabalarımın hepsi 165 km hızla sürekli gidebilir @Sani Gerşon :P 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 12:42 Paylaş Dün saat 12:42 Azad Mirzade yazdı: Daha bu sabah sola hiç bakmadan anayola dikey olarak giren bir ablaya çarpıyordum az kalsın, sanırım yol ona tahsis edildi sandı. Korna bile çalmadım, ne de olsa üstüne alınmaz. dikkat edin Kızılay eski başkanının kızı olabilir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:19 Paylaş Dün saat 13:19 Azad Mirzade yazdı: Daha bu sabah sola hiç bakmadan anayola dikey olarak giren bir ablaya çarpıyordum az kalsın, sanırım yol ona tahsis edildi sandı. Korna bile çalmadım, ne de olsa üstüne alınmaz. çok benzeri önümde oldu, kaza ile sonuçlandı, motor tampona takıldı söktü aldı, sanırım annesi ile seyir halinde idi motorcu, yerden kalktı kaskı yere attı tişörtünü yırttı, arabadan 1.90 boylu safari hardal sarısı bol cepli abiler inince ortam biraz duruldu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:56 Paylaş Dün saat 13:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Evet benim arabalarımın hepsi 165 km hızla sürekli gidebilir @Sani Gerşon :P Ne kadar güzel, benimki de 185'le gidebiliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:21 Yazar Paylaş Dün saat 14:21 Sani Gerşon yazdı: Ne kadar güzel, benimki de 185'le gidebiliyor Sana önerim. Yolculuk öncesi ve sonrası birer tane.. Tok karnına :P 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 14:49 Paylaş Dün saat 14:49 Mehmet Ozyurek yazdı: Sana önerim. Majezik kesmez haklısın, yine doğru tavsiye abi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 15:31 Paylaş Dün saat 15:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Sana önerim. Yolculuk öncesi ve sonrası birer tane.. Tok karnına :P Bu da benden sana gelsin, bi tane satın al, anca yetiştirirsin: 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 16:34 Paylaş Dün saat 16:34 Çağlar Bayur yazdı: yeni levha yapımı için ihaleye çıkacaklarmış, eski görünmeyen ve ufak kalanlar varmış dedi ana akım medyadaki skiper Amerikadaki gibi sarı hız tabelası olabilir. 82 ama sen 50 git güvenli diye Abrupada nasıl bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 17:53 Yazar Paylaş Dün saat 17:53 Sani Gerşon yazdı: Bu da benden sana gelsin, bi tane satın al, anca yetiştirirsin: Bu iyiydi. İtiraf ediyorum. 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:33 Paylaş Dün saat 18:33 Mehmet Ozyurek yazdı: Sana önerim. Yolculuk öncesi ve sonrası birer tane.. Tok karnına :P ölüyordum bunun alerjisinden YTD Mehmet Göktürk yazdı: Amerikadaki gibi sarı hız tabelası olabilir. 82 ama sen 50 git güvenli diye ihale duble olur o zaman renki baskı maliyeti 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 21:30 Paylaş Dün saat 21:30 Dexpa du iyidir Babam yariste onu kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 80 hız sınır olan yerde 85 le giden mesela? kriter ne? ışıklarda yeşil yanınca kaplıumbağa gibi kalkanlara ne ceza verecek medyaya göre? çok eğlenceli bir coğrafya 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gözün aydın türkiye Sol şeritte hızlı gitmek serbest gibi algılıyorum 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sol şeritte hızlı gitmek serbest gibi algılıyorum kırmızı ışıkta geçerim daha az ceza var. Sol şerit olayını cimer’den nasıl şikayet ettilerse artık 90’dan açmışlar kapıyı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts