Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sokak aralarında 20 olmalı maks hız. 50 oralar için çok yüksek. 20 zaten. Ben öyle biliyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 20 zaten. Ben öyle biliyorum Tabela görmedim 20 olan hiç. Şehire giriş 3 şeritli yol 50, gidiş geliş sağlı sollu park etmiş arabaların olduğu sokak da 50. Kasislere kızıyoruz da millet yardırıyor kasis yoksa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tabela görmedim 20 olan hiç. Şehire giriş 3 şeritli yol 50, gidiş geliş sağlı sollu park etmiş arabaların olduğu sokak da 50. Kasislere kızıyoruz da millet yardırıyor kasis yoksa. park+yol sokaklarda böyle tabelalar var. ama okul bölgesi burası. normalde yok tabi. bu konuda yetkili olan yerel yönetim. istedikleri takdirde tüm sokakları 20 yaparlar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sokak aralarında 20 olmalı maks hız. 50 oralar için çok yüksek. Bizim insanımızın bir kısmı ciddi gerizekalı. Geçen bi whatsapp grubunda arabanın 8 km altına kadar regen yapıp sonra kendiliğinden ilerlemesinden şikayet ediyorlardı. Bilmiyor ki Almanlarda ve Fransızlarda sokak arasında tek yönlü ise yol hız limiti 8 km/h. Çocuk çıkabilir diye adamlar hız limitini 8 km ye düşürmüş, giriş ve çıkışına kamera koymuş, kamera olmayanda da emekli albay kıvamında her dakika camdan sokağı seyreden biri var zaten anında basar ispiyonu eve kallavi ceza gelir. Sıkıyorsa geç. Adam orada kolaylık olsun diye 8 km ile gidebilen araba yapmış bunlar hala neden gidiyor diye bıdırdanıyor. Şöyle bi tabelası var ama tabela olmasa da ulan görmemişimdir belki diye tırsıp yavaşlıyorsun zaten Tansu Kalafatoğlu yazdı: 20 zaten. Ben öyle biliyorum Bizde yaya geçitlerinde ve okul yakınlarında 30 km/h Şehiriçinde 20 o da gene yaya geçitlerinde 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 20 zaten. Ben öyle biliyorum Otoparklarda 20 olur genelde. Avrupa'da sokaklar 30. Yorum bağlantısı
Recommended Posts