Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence kanunda bence olmaz, madde 25 e göre cezası var, telefon cihazını eline alınca almayınca yan baktın düz baktın vs. demiyor okuyalım maddeyi, siftah edemedim diyen şu an yargıda mesela Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce App plaka cezasi 1 Nisan a ertelenmiş. 1 Nisan a kadar her hangi bir ceza yok. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kanunda bence olmaz, madde 25 e göre cezası var, telefon cihazını eline alınca almayınca yan baktın düz baktın vs. demiyor okuyalım maddeyi, siftah edemedim diyen şu an yargıda mesela “yapı sahibi” kime denir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: “yapı sahibi” kime denir? dayısı en iri olana 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: dayısı en iri olana doğru çatı arası piyesi ayrı tapulu bağımsız olacak diye plan notu çıktı. Ruhsat aldılar. Başlayanlar var. Ruhsata başvuran var. Sözleşme yapan ama daha ruhsatı bekleyenler var. Yapımı devam eden var. Peki çıkan yasa ile ruhsat almış bina yapılırken o yasa değişince mevcut binaya ne olur konusu hala daha çözülebilmiş değil. İşim gereği okuyorum da. Oyun gibi bişi. Yasaya neresinden tutatsan o tarafa dönebiliyor bazen bence telefonu eline alıp kullanmaktan bahsediyor. Yoksa göstergeye bakmak da yasak olur yani bir de video tarzı şeyleri izlemek falandır Yorum bağlantısı
Recommended Posts